Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2017 » Kovo » 30

Teroras medicinoje

Dr. Robertas Verkerkas, nevyriausybinės organizacijos Alliance for Natural Health International vadovas ir mokslinis direktorius. Tai vartotojų sąjunga, kuri gina vartotojų teises į natūralią sveikatos priežiūrą ir natūralų maistą. Daugiau informacijos galima rasti internete www.anh-europe.org arba apsilankius ANH profilyje socialiniuose tinkluose „Facebook" ir „Twitter" (www.facebook.com/ANH-lnternational ir www. twitter. com/anhcampaign).

Pasaulyje alternatyviosios medicinos šalininkai nuolat patiria puolimus.

Per pastarąsias 6 savaites esu susitikęs su specialistais Melburne ir Londone, kurie vėžiui gydyti taiko ketogeninę dietą ir kurie pajuto tiek profesinį, tiek asmeninį spaudimą. Susitikau su šeimomis Kalifornijoje, planuojančiomis palikti šią JAV valstiją, nes nenori skiepyti savo vaikų, vis dėlto pageidauja leisti juos į mokyklą. Taip pat susitikau su gydytojais Australijoje ir JAV, kurie rizikuoja netekti savo gydytojo licencijos, nes atleido nuo vakcinavimo vaikus, kuriems skiepas gali sukelti pavojingų pasekmių.

Medical terrorism

Vėžio gydymas ir vakcinavimas - tai temos, kuriomis vyksta pačios karščiausios diskusijos tarp vyraujančios ir alternatyviosios medicinos atstovų, o tai yra keista, nes pirmai nepavyko pasiekti nepralenkiamų laimėjimų gydant vėžį ir ji nesugebėjo apsaugoti žmonių nuo susirgimo tomis ligomis, nuo kurių skiepijama. Ir tol, kol prieinami duomenys nėra nei įtikinami, nei patikimi (su keliomis išimtimis, kai mokslininkai bando juos apibendrinti per tyrimus, kurie yra nepriklausomi nuo vaistų gamintojų, ir publikuoti rezultatus moksliškai recenzuojamuose žurnaluose), tokia status quo ir išliks.

Sidnėjaus onkologų parengtoje apžvalgoje, kurioje analizuoti visi prieinami tyrimai, atlikti Australijoje ir JAV laikotarpiu nuo 1998 iki 2004 metų, paaiškėjo, kad chemoterapija kaip papildoma terapija kartu su kitais metodais (daugiausia radioterapija ir chirurgija) padidina pacientų tikimybę likti gyviems dar 5 metus atitinkamai tik 2,3 ir 2,1 proc.

Iš tikrųjų tokią status quo garantuoja tik pinigai. Vėžio gydymas ir vakcinos atstovauja verslui, kuris yra gana stambus ir todėl svarbus tiek šalių vyriausybėms, tiek ekonomikai. Visame pasaulyje vėžiui gydyti išleidžiama apie 200 mlrd. JAV dolerių. Tarptautinė skiepų rinka mažesnė - 60 mlrd. JAV dolerių, bet reikia

Intelektualinės nuosavybės teisė, konkrečiai - žinios apie tai, kaip gydymui tūkstančius metų taikyti augalai, iš vietos gyventojų pereis į biotechnologijų bei farmacijos įmonių rankas.

turėti omenyje tai, kaip greitai vyksta vakcinavimas. Tai juk viena akimirka. Kalbant apie investicijų grąžą, vakcinavimas yra labai pelninga melžiama karvė.

Australų filmų kūrėjas ir režisierius Tomas Meadmore'as, gyvenantis Didžiojoje Britanijoje, savo naujausiame filme „Vėžio konfliktas" (Cancer Conflict) nori parodyti, su kokia dilema susiduria vėžiu sergantys pacientai (cancerconflictmovie.com). Deja, kaip kiekvienas filmas, kurio siužetas kelia pavojų, kad yla išlįs iš maišo, taip ir šis turėjo būti statomas iš piniginių aukų. Tomas, taip pat kaip kiti žmonės, bandantys pasakyti visuomenei ką nors svarbaus, yra nustumtas į pakraštį.

Tas pats vyksta su tais filmų režisieriais, kurie imasi vakcinavimo temos. Prisiminkime, koks spaudimas pernai gegužę buvo daromas Andrew Wakefieldui dėl jo filmo „Vakcinuoti: nuo sukčiavimo iki katastrofos"

('Vaxxed: From Cover-up to Catastrophe). Robertas de Niro tai patyrė, kai jį bandė priversti atsisakyti rodyti filmą festivalyje „Tribeca", tačiau jis liko ištikimas savo pozicijai. Aktorius pats turi autizmu sergantį vaiką, todėl žino, kad standartinės medicinos ir valstybės požiūris į sveikatą tikrai nėra geras.

Tokia sistema veikia visame pasaulyje, siekdama išsaugoti status quo ir apsaugoti savo finansinius interesus. Tie, kurie išdrįsta išsakyti alternatyvią nuomonę, ypač tada, jei gali pasiekti plačias žmonių mases, išstumiami, jiems taikomas spaudimas ir (arba) jie diskredituojami profesionalioje srityje. Iš gydytojų atimamos jų licencijos ar jie baudžiami teisme, laužančiame teisingumo principus, o to pakanka, kad įbaugintų jaunus ir būsimus gydytojus bei priverstų juos sutikti su kraštutinai konservatyvių gydytojų organizacijų nuomone.

Australijoje dviem pasaulyje garsiems antivakcinavimo ekspertams buvo pagrasinta mirtimi ir jie (kokia staigmena!) atšaukė savo pasirodymus - štai, kaip veikia terorizmas!

Pavojus gresia ir senovinei liaudies medicinai. Kinų liaudies medicinai ir ajurvedai pavyko šiaip ne taip išlikti medicinos sistemos kamputyje ir atlaikyti mokslinius tyrimus pagal vakarietišką stilių - stebėtinu būdu jos visai padoriai atrodo po įrodymais paremtos medicinos didinamuoju stiklu. Iš tikrųjų šių daugiau nei 4000 metų senumo gydymo mokymų veiksmingumas turi daugiau įrodymų už chemoterapiją, kuri vis dar išsaugo savo pozicijas onkologijoje. Deja, kitų, ne taip ištirtų liaudies medicinos sistemų ateitis neatrodo tokia gera, nebent jų šalininkai pajėgs efektyviai protestuoti, įskaitant mūsų kolegas iš Tradicinės ir natūralios sveikatos aljanso (Traditional Natural Health Alliance) Pietų Afrikoje, kur pirmam svarstymui parlamente bus perduotas įstatymas dėl liaudies medicinos.

Iš esmės šis įstatymas negins liaudies medicinos specialistų, kadangi tai yra valstybės sankcionuotas etnopiratizmas, kai intelektualinės nuosavybės teisė, konkrečiai - žinios apie tai, kaip gydymui tūkstančius metų taikyti augalai, iš vietos gyventojų pereis į biotechnologijų bei farmacijos įmonių rankas. Tai priežastis, dėl kurios šis procesas vadinamas apartheidu medicinoje.

Globalizacija įvyko, kova su vėžiu pralaimėta, skiepai tik iš dalies veiksmingi, o jų šalutinis poveikis dažnai nutylimas. Kas vyks toliau? Ar parduosime ateities generacijas?

wddty.com Clin Oncol (R Coll Radiol), 2004; 16:549-60

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
18.06.2019 laikas 10:47 Receptai – Patiekalai Purūs kotletukai vakarienei iš cukinijos
Tokį skanėstą iš cukinijos tu vargu ar kada ragavai! Purūs kotletukai vakarienei. Skanaus!

Skaityti daugiau

19.12.2017 laikas 13:08 Receptai – Patiekalai Receptai lieknėjantiems (šaltekšnio, kiaulpienių)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: antsvoris. Ingredientai: šaltekšnio žievės, kiaulpienių šaknų, petražolių vaisių, pankolio, pipirmėtės lapų. šaltekšnio žievės, kiaulpienių šaknys, petražolių vaisiai, pankolis, pipirmėtės la...

Skaityti daugiau

21.09.2018 laikas 08:21 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai siekiant pašalinti nemalonų burnos kvapą
Blogas burnos kvapas liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai siekiant pašalinti nemalonų burnos kvapą, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip g...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau