Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Religija » 2017 » Balandžio » 29

Tikėjimas Švento vandens gydymo savybėmis

Vanduo, kurio yra žemėje, po žeme ir virš žemės, sudaro apie 70 proc. žmogaus organizmo - iki 95 proc.- kraujyje, daug jo - smegenyse. Kas žinoma apie “šventąjį ” vandenį, jo savybes, galias?

Šventas, energetiškai įkrautas vanduo veikia mūsų energetinius centrus - čakras, t.y. mūsų bioenergetinį lygmenį, visus kūno organus, psichoemocinę būseną, gydo fizines, nervų ligas. Šis vanduo, vos panaudojus, net tą pačią akimirką, kartais išgydo net pačias sunkiausias ligas, vadinamas nepagydomomis”, - teigia mokslininkas, bet priduria, kad praktiškai šių stebuklingų savybių jis nėra tyrinėjęs, taigi, jo teiginiai daugiau teoriniai.

Tikėjimas Švento vandens savybėmis

Vandens gydomosios savybės

Kodėl gi vanduo toks svarbus? Kelių tūkstantmečių Rytų išmintis byloja, jog daugiau nei 90 (!) procentų visų ligų žmogaus organizme kyla dėl neteisingo vandens gėrimo. Pirmiausiai, žinoma, sutrinka virškinimo procesas, šalinimo procesas, užnuodijamas kraujas, kuris šiuos toksinus išnešioja po visą mūsų organizmą. Atsiranda tokios ligos, kaip dvylikapirštės žarnos ir skrandžio opaligės, gastritas, rėmuo, duodenitas, plonųjų ir storųjų žarnų uždegimai. Sutrinka šalinimo procesai, lydimi nuolatinio vidurių užkietėjimo, hemorojaus.

Nepašalintus toksinus per storąjį žarnyną ar inkstus, organizmas mėgina deginti ir šalinti per plaučius, tai pagreitina kvėpavimo procesą, sutrikdomas širdies ritmas. Nuolatinis vandens trūkumas padeda atsirasti mažakraujystei, toksinai krauju pirmiausiai užkrečia subtiliąsias mūsų organizmo vietas – smegenis, nuo ko atsiranda nuolatiniai galvos skausmai, migrena. Išdžiūsta, šerpetoja oda, skylinėja plaukai, tinkamai nedrėkinamos akys praranda savo blizgesį. Na ir šį sąrašą galima tęsti ilgai. Tiesiog norisi, kad skaitytojas suprastų vandens svarbą organizmui. Vanduo – ne tik Jūsų sveikatos, geros savijautos, geros nuotaikos priežastis, bet ir Jūsų grožio bei jaunystės eleksyras. “Vanduo – tai esminis vaistas, pašalinantis iš kūno įvairiausius negalavimus, visos bėdos įveikiamos juo ir visos kančios nugalimos.

Šiuolaikinė mūsų medicina padarė daug atradimų, įrodė begales įdomių tiesų. Ir visi mes puikiai žinome, kad virš 70 procentų žmogaus organizmo tūrio sudaro vanduo. Vanduo organizme naudojamas ne tik virškinimo proceso metu, kuomet per dieną vidutiniškai išskiriama 1,5 ltr. seilių, 2,5 ltr. skrandžio sulčių, 0,5 ltr. tulžies ir apie 0,7 ltr. kasos sulčių bei apie 3 ltr. plonojo žarnyno sulčių. Žinoma, šis vanduo ir lieka mūsų organizme, bet kaip ir kiekvieną panaudotą vandenį, reikėtų pakeisti, norint palaikyti mūsų kūną sveiką ir tvirtą. Bet yra mūsų organizme ir negrįžtamai prarandamo vandens kiekis – tai apie 2,5-3 litrai vandens kasdien. Tai skysčiai, kuriuos išskiriame per inkstus (apie 1,5 litro), išprakaituojame (apie 0,6 ltr.), iškvėpuojame (apie 0,3 ltr.) ir pašaliname su fekalijomis (apie 0,2 ltr.). Šie skysčiai šalina iš kūno įvairius toksinus, nebereikalingas mūsų organizmui medžiagas. Taigi, jei šio tūrio skysčio neatstatysime, sutriks nereikalingų elementų šalinimo procesas. Visi šie toksinai kaupsis mūsų organizme ir nuodys jį.

Rytuose manoma, jog didžiausią reikšmę žmogaus sveikatai turi ne tik suvartojamo vandens kiekis, bet ir vandens gėrimo būdas. Taigi, svarbu ne tik kiek, bet ir kaip, ir kada yra geriamas vanduo. Ši geros savijautos, sveikatos paslaptis atskleidžiama per penkias vandens gėrimo taisykles, kurios dėl savo svarbos Jogos filosofinėje sistemoje dar vadinamos auksinėmis vandens gėrimo taisyklėmis.

5 AUKSINĖS VANDENS GĖRIMO TAISYKLĖS

1. Atsikėlus ryte išgeriame 1 stiklinę vandens ir po to nevalgome 1,5 – 2 val.
2. 30 min. prieš maisto vartojimą išgeriame 1 stiklinę vandens.
3. Vartodami maistą negeriame (po valgio negeriame apie 40 min.)
4. 30 min. prieš miegą išgeriame 1 stiklinę vandens.
5 .Kai norime gerti – geriame vandenį.

Rytuose vandens sąvoka netapatinama su gaiviaisiais gėrimais, sultimis, kava ir arbata. Visi šie produktai turi skonį ir organizmo priimami kaip maistas. Nors ir labai keistai mums gali nuskambėti, bet taisyklės byloja ir apie tai, jog norint “suvalgyti” kavos puodelį, pusvalandį prieš tai turėtume išgerti stiklinę vandens. Taigi, matome, kad šis paprastas sveiko gyvenimo stebuklas gali pareikalauti iš mūsų šiek tiek valios pastangų, šiek tiek dėmesingumo. Mums būtų žymiai lengviau laikytis šių taisyklių, jei mes suprastume visus procesus, vykstančius mūsų sudėtingame žmogaus organizme. Todėl mes trumpai sustosime ties kiekviena iš šių taisyklių ir pabandysime jas trumpai peržvelgti.

Pradėsime nuo rytinio vandenuko. Pirmiausiai, stiklinė vandens ryte nuplautų mūsų skrandį, bei visą virškinimo traktą. Na kaip ryte valomės dantis, prausiamės, taip ir nuplauname virškinimo sistemą, ruošiam ją dienos darbui. Antra – mūsų skrandis nubudęs būna šiek tiek “apsimiegojęs”, lyg balionas, iš kurio būtų išleistas oras. Taigi rytinis vandenukas jį tonizuoja ir tuomet skrandis gali visomis savo sienelėmis sąveikauti su virškinamu turiniu. Pirmosiomis dienomis gali rytinis vandenukas nebūti labai malonus. Kai kuriuos žmones pykina. Na, tai būna todėl, kad vanduo nuplauna mūsų skranduką ir tos drumzlės viduje sukelia tokius nemalonius pojūčius. Bet tai yra laikina. Jei turėsite kantrybės ir valios – tai pamatysit, kad po kelių dienų, na vėliausiai po savaitės, tie nemalonūs pojūčiai išnyks. Jūsų skrandis bus švarus ir vandenį vėl bus malonu gerti.

Na ir paskutinis klausimas, kodėl gi mes nevalgome pusantros – dvi valandas po rytinio mūsų vandenuko? Šioje vietoje šiek tiek skiriasi Rytų ir Vakarų požiūriai į mitybos procesus. Mūsų žymią patarlę “pusryčius suvalgyk pats, pietus pasidalink su draugu, o vakarienę atiduok priešui” Rytų kultūroje būtų perfrazuota: “pusryčius atiduok priešui, pietus pasidalink su draugu, o vakarienę suvalgyk pats”. Tikriausiai žinome, kad virškinimas yra energetiškai imlus procesas. Ir jei žmogus pavalgo, vargiai ar jis turi energijos ir jėgų vykdyti kitokią veiklą: emocionaliai reaguoti į aplinką, mąstyti, priiminėti sprendimus, jau nekalbant apie fizinį krūvį. O kaip žinia, pagrindinius sprendimus ir didžiąją dalį darbo krūvio mes su jumis turime atlikti pirmąją dienos pusę. Gal todėl ryte ir nepatartina valgyti sočiai ir daug. Pusvalandį prieš kiekvieną valgį mes turėtume išgerti stiklinę vandens.
Žinoma, kaip prieš maistą mes plaunam rankas, taip neprošal nuplauti ir virškinimo sistemą. Be visa to, tas vanduo papildys organizmo atsargas, nes, kaip minėjau aukščiau, virškinimui reikia labai daug vandens. Na ir šis įprotis padės mums padaryti mitybos procesą sąmoningą. Dažnai mes jau nebeskiriame troškulio nuo alkio. Dažnai, kuomet kūnas paprašo vandens, mes nusprendžiam išgerti puodelį arbatos ar kavos, būtinai dar reikia prie viso to suvalgyti pyragėlį, saldainį ar bandelę. Na ir nekaltas troškulio numalšinimas virsta maisto vartojimu. Todėl neaplenkime ir šios paprastos taisyklės. Kodėl vartojant maistą nepatartina gerti?

Pirmiausiai – geriamas mitybos proceso metu vanduo gali atskiesti skrandžio sultis, seiles, kurios organizmo išskiriamos reikiamos cheminės sudėties vartojamam maistui virškinti. Be to, kad skaidymo procesas skrandyje būtų pilnavertis, ten turi likti vietos ne tik skrandžio sultims, bet ir orui. Maždaug tik pusė skrandžio tūrio turėtų būti užpildyta maistu, ketvirtadalis – skrandžio sultimis ir likusi erdvė paliekama orui. Todėl pavalgius ir nepatartina gerti, kol skaidymo procesas nebus užbaigtas. Skrandis dirba, priklausomai nuo maisto sudėties, nuo 30 min.iki 3 val. Tik po to, išskaidytas maistas pereina į dvylikapirštę žarną, ir tik tuomet galima gerti net ir vandenuką. Kodėl prieš naktį geriame vandenį? Todėl, kad naktį vyksta pagrindinis organizmo valymasis nuo toksinų. Mes daug naktį išgariname vandens, iškvėpuojame ir išprakaituojame. Todėl patartina tas vandens atsargas papildyti. Ir nebijokite! Tikrai nuo šios stiklinės vandens Jums neteks naktį keltis iš lovos. Greičiau naktį nubusite dėl išgerto puodelio arbatos. Pamėginkit ir įsitikinsite tuo. Na ir paskutinioji taisykle tikriausiai nereikalauja komentarų. Jei norime gerti – gerkime vandenį, malšinkime savo troškulį. Jei norime valgyti – valgykim, malšindami savo alkį.

Na ir dar norėtųsi priminti skaitytojui, kas tai yra vanduo ir kokį vandenį mes turėtume gerti, besilaikydami šių taisyklių. Tai ne vaisvandeniai, ne arbata ir ne kava. Vanduo – tai geriamas vanduo, neturintis jokio papildomo skonio ir kvapo. Galima vartoti šulinio, šaltinio vandenį arba namuose filtruoti vandenį iš čiaupo. Energetiškai labiausiai žmogui tinka vanduo, išgautas toje vietovėje, kur jis gyvena. Tačiau neturint visų šių galimybių, galima vandenį nusipirkti ir parduotuvėje. Patartina vandenuką gerti kambario temperatūros. Žiemą malonu vandenį šiek tiek pasišildyti.

Taigi, nustebsite, kad vanduo taps pigiausiu ir paprasčiausiu vaistu Jūsų kasdienybėje.

Rezultatų ilgai laukti neteks. Maždaug per pora savaičių išvalysite savo storąjį žarnyną, nepraėjus nei dviems mėnesiams pamiršite apie rėmens problemas, susitvarkys visa virškinimo sistema, praeis nuolatiniai galvos skausmai. Jūsų savijauta bus puiki, būsite sveiki, žvalūs ir energingi! Norėtųsi palinkėti visiems atrasti savyje jėgų ir valios pakeisti mitybos procesą, nes visos pastangos įdiegti šias auksines vandens gėrimo taisykles savo gyvenime atsipirks su kaupu.

Šventas vanduo

Sausio 19 d. keletui valandų visas Žemės vanduo taps stebuklingas. Manoma, kad toks vanduo gali išgydyti ir sunkiausias ligas. Tai „Klaipėdai” teigė kaunietis technikos mokslų daktaras ir Lietuvos parapsichologų draugijos narys docentas Jonas DAINAUSKAS. Veikiamas energetinių Visatos srautų, ypatingos galios vanduo įgauna tris kartus per metus: sausio 19-osios, vasario 15-osios ir birželio 24-osios naktimis. Savo spėjimus apie daugelio manymu menkai įtikėtiną faktą, mokslininkas pagrindė trejų metų tyrinėjimų rezultatais.

Tampa gyvas
Pirmą kartą apie šį reiškinį J.Dainauskas perskaitė vieno rusų žiniuonio knygelėje ir nusprendė ištyrinėti, koks galėtų būti šio energetinio virsmo mechanizmas. Naudodamasis biolokacinėmis priemonėmis, mokslininkas trejus metus matavo sausio 19-osios, vasario 15-osios ir birželio 24-osios naktimis paimtų vandens mėginių energetiką.

Vandenį J.Dainauskas tyrė kas 10-15 minučių ir pastebėjo, kad jo energetinių savybių augimas trukdavo maždaug 1,5 valandos. Maksimalios energetikos vandens struktūra išsilaikydavo maždaug iki 7 valandos ryto.

Tokius tyrimus unikalia aparatūra atliko ir rusų mokslininkai. Jie užfiksavo, kad šio vandens savybės energetiniu informaciniu požiūriu atitinka gyvo audinio savybes.

Technikos mokslų daktaras mano, daugelio akimis mistišką reiškinį galima paaiškinti moksliškai. Skriedama savo orbita, Žemė įeina į tam tikrus laukus, kurių srautai veikia Žemę.

Gali išgydyti?
„Atlikdamas bandymus pastebėjau, kad keičiasi ne tik vandens struktūra. Visoje gamtoje vyksta galingi bioenergetiniai procesai”,- pasakojo J.Dainauskas. Tuo metu pasikeičia visos Žemės energetika, pakinta Žemės energetinės struktūros, geopatogeninės zonos iš neigiamų virsta teigiamomis.
Būtent todėl pakinta ir vandens savybės. Jo energetika išauga keliasdešimt kartų. Toks vanduo teigiamai veikia žmogaus savijautą, pasikrauna visi energetiniai centrai, pagerėja psichoemocinė būsena. J.Dainausko teigimu, kartais, vos panaudojus pakitusios struktūros vandenį, gali išgyti ir sunkiausiomis ligomis sergantys žmonės.
Kelioms valandoms stebuklingų savybių įgyja bet koks vanduo – jūros, ežero, upės ar vandentiekio. J.Dainauskas šmaikštavo, kad tuo metu stebuklingų savybių įgauna ir alus bei kitokie gėrimai.
Tačiau eksperimentų, kaip toks „stebuklingas gėrimas” veikia žmogų, mokslininkas dar neatliko.

Apsaugo viela
J.Dainauskas siūlė eksperimentuoti ir „Klaipėdos” skaitytojams. Sausio 19 d. naktį bei vasario 15-ąją ir birželio 24-ąją prisipilti į indus vandens. Kad ir iš čiaupo. Ir gurkštelėti, esant blogai nuotaikai, sergant – vietoj vaistų.
J.Dainauskas turi sukaupęs 10 metų rinkto „gyvo vandens” kolekciją. Ją laiko buteliuose. Savo unikalias savybes vanduo gali išsaugoti labai ilgai.
Tačiau padėtas ten, kur teka požeminiai vandenys, kitose energetiškai netinkamose vietose, vanduo netenka savo gydomųjų galių. Todėl mokslininkas patarė indą, į kurį įpilame gyvojo vandens, apjuosti varine viela. Arba lino, kanapių, kito natūralaus pluošto nešlapiu siūlu, surišant mazgelį. Tai – savotiška apsauga. Beje, seniau Rusijoje gimusį vaiką per pilvuką apjuosdavo raudonu siūleliu, kad jis būtų apsaugotas nuo pikto.

Išsaugo informaciją
Kaunietis mano, kad vandens molekulės išsaugo informaciją, todėl net lašelis gyvojo vandens, įpilto į paprasto vandens indą, pakeičia visą jo struktūrą. Tai reiškia, kad gyvojo vandens resursus galime nuolat dauginti.
J.Dainauskas priminė, kad apie neįtikėtinas vandens savybes užsimenama ir baltų legendose. Buvo manoma, kad maudymasis birželio 24-osios naktį žmogų veikia stebuklingai. Stačiatikiai šias datas sieja su Kristaus gyvenimu – sausio 19-ąją pagal senąjį kalendorių Kristus buvo krikštijamas. O vasario 15-ąją, praėjus 40 dienų nuo gimimo, Kristus buvo nuneštas į sinagogą.

Mokslininkai priėjo išvadą, kad vanduo – gyva substancija, turinti atmintį ir galinti gydyti…

Prieš kelerius metus japonų mokslininkas Emoto Masaru pateikė stulbinamus rezultatus – vanduo gali sugerti, laikyti ir perduoti informaciją apie tai, kas aplinkui vyksta. Vandens molekulės susijungia į klasterius – atminties kekeles, į jas vanduo „užrašo” informaciją. Vienoje molekulėje yra iki 440 tūkstančių informacijos plokštelių. Jei vanduo sugeria pozityvią informaciją, jis įgauna gydomųjų savybių, o jei sugeria negatyvias emocijas – „nuodija”. Mokslininkai mano, kad teigiamai vandens struktūrą veikia meilės, dėkingumo žodžiai, o neigiamai – neapykanta ir abejingumas. Su E.Masaru teiginiais sutinka profesorius iš JAV R.Rojus. Jis klasterius pavadino vandens nervų sistema, turinčia atmintį.

VANDUO

Vanduo, kurio yra žemėje, po žeme ir virš žemės, sudaro apie 70 proc. žmogaus organizmo – iki 95 proc.- kraujyje, daug jo – smegenyse. Kas žinoma apie “šventąjį ” vandenį, jo savybes, galias? Vietas su vadinamu “stebuklingu” vandeniu turime ir Lietuvoje. Tai vanduo iš Alksnėnų, Kleboniškio šaltinio šalia Kauno ir kitos vietos.

Štai kokias žinias pateikia mokslininkai iš Maskvos. Vienam iš mokslo tyrimo instituto filialų vadovaujanti medicinos mokslu kandidatė I.J.Martjanova priėmė savo pacientę, kuri prieš mėnesį atrodė jautėsi labai blogai, atrodė tarytum skeletas, nes sirgo sunkia onkologinio susirgimo forma. Šįkart pacientė buvo neatpažįstama, atsigavusi, papilnėjusi, su lengvai rausvais skruostais, besipasakojanti, kad jai grįžo jėgos, apetitas, gera nuotaika . Kas gi įvyko per toki trumpa, kelių savaičių laikotarpį?

Ji prieš Jėzaus Kristaus krikštijimo šventę /sausio 19 d./nuvyko į Troicos-Sergijevo vienuolyną pas tėvą Germaną. Jis surinko visus kenčiančius ir visa naktį juos “auklėjo”. Ryte išleido, prisakęs kiekvieną dieną maudytis vonioje, į ją įpilant vieną arbatinį šaukštelį “švento” vandens. Po savaitę trukusių procedūrų, minima pacientė pasirodė gydytojai J.Martjanovai .

Informacijos autoriai, kaip jie teigia, “netikėdami stebuklais”, nutarė ieškoti netikėto išgijimo priežasties ir paaiškinimo. Į 30 laipsnių pagal Celcijų vandens pripildytą vonią buvo įpiltas vienas arbatinis šaukštelis “švento” vandens. Pabuvus vonioje, jau po keliu minučių kaktą išpila prakaitas, lyg būtumei pirtyje, po to juntami lengvi kūno „pabadymai”. Procedūra tęsiasi 15 min. Net ir išlipus iš vonios, dar maždaug valandą kūnas degė lyg gerai išsipėrus pirtyje.

Kai tik minėtojo instituto darbuotojai matavimo prietaiso zondą patalpino virš “švęsto “vandens, prietaiso ekrane pasirodė slenkanti laužyta linija. Impulsas yra! Tačiau kokios spinduliavimo dažnių charakteristikos? Ir štai jas pateikia prietaisas. Jos tokios, kokias spinduliuoja absoliučiai sveikas organas!

Garsus rusu aiškiaregis Stepanas Baidusis savo knygelėje “Celitelnyje sekrety” tvirtina, kad gamta du kartus per metus pati energetiškai įkrauna vandenį.

Tai įvyksta  iš sausio 18 d. į sausio 19 dieną, nuo 24 val. iki 3 val. ryto. Minimu laiku vandeni geriausia imti iš natūralaus šaltinio, nors galima ir iš vandentiekio. Gyvą vandenį , turintį milžinišką galią, gamta sukuria iš birželio 23 dienos į birželio 24 dienos nuo 23 val. iki 3 val. ryto.

Kiek toks vanduo bebūtų laikomas, jis nesuges. Tas pat yra ir su sausio 19 d. vandeniu. Sausio 19 d., birželio 24 d. anksti ryte galima maudytis – tuomet jus veiks nepaprastų galių vanduo. Juk jūsų kūnas – tas pats vanduo. Jis taip pat yra veikiamas gamtos! /J.Dainauskas.žurnalas “Lemtis”/

Papildomai apie stebuklingas vandens galias:
Kaip sakė technikos mokslų daktaras, Kauno technologijos universiteto docentas Jonas Dainauskas, vadovaujantis Lietuvos parapsichologų draugijai, šis reiškinys stebimas kasmet tuo pačiu metu – sausio 19 d., vasario 15 d., ir birželio 24 d. naktimis. Jo metu gamtoje vyksta virsmai, pasikeičia visos Žemės energetika – padvigubėja foninis lygis, transformuojasi energetinės globalinės Žemės struktūros, iš neigiamų jos virsta teigiamomis. Dėl šių procesų pakinta vandens savybės, daugybę kartų padidėja jo energetika – iki 40 tūstančių bovių (bioenergijos matavimo vienetas). Šį vienetą 1930 metais nustatė prancūzų mokslininkas Būvis, pirmasis Cheopso piramidžių Gizos slėnyje tyrėjas.

“Šiuo metu vanduo, paimtas iš čiaupo, gamtos šaltinio – upės, ežero, šaltinėlio, stovintis ant stalo, – pasikrauna fantastiškomis energijomis. Jis tampa gyvas, – teigia Dainauskas.

Gyvasis vanduo negenda, išsilaiko metus ir daugiau. Maža to, net skiestas vanduo išsaugo tas pačias savybes, kurios neįtikėtinai veikia visus gyvus organizmus. Kaip tai paaiškinama?

Stebuklingas vanduo veikia mūsų energetinius centrus – čakras, t.y. mūsų bioenergetinį lygmenį, visus kūno organus, psichoemocinę būseną, gydo fizines, nervų ligas. Šis vanduo, vos panaudojus, net tą pačią akimirką, kartais išgydo net pačias sunkiausias ligas, vadinamas nepagydomomis”, – teigia mokslininkas, bet priduria, kad praktiškai šių stebuklingų savybių jis nėra tyrinėjęs, taigi, jo teiginiai daugiau teoriniai.

Patvirtinimai – legendose
Jis pataria įsidėmėti jo minėtas dienas – prisileisti iš čiaupo vandens į indus, naudoti jį maudantis, apsiprausiant, geriant – visais įmanomais būdais.

Maudydamasis vonioje, į kurią įpilta kad ir nedaug stebuklingo vandens, žmogus atsiduria galingo poveikio energijų sraute, jį užplūsta žvalumas, karštis, šiluma.

Aiškindamas šio neįtikėtino reiškinio priežastis, J.Dainauskas primena, “kad net baltų legendose užsimenama, kad maudymasis birželio 24-osios naktį stebuklingai veikia žmogų. Pats jis minėtas datas sužinojo iš rusų žiniuonių knygutės. Maskvos mokslininkai tyrė tokį vandenį unikalia aparatūra ir nustatė, kad jo savybės, spektras ir struktūra energetiniu informaciniu požiūriu atitinka gyvo audinio savybes.
J.DAINAUSKO teigimu, stačiatikiai šias datas sieja su Kristaus gyvenimu – sausio 19-ąją pagal senąjį kalendorių Kristus buvo krikštijamas. Vasario 15-ąją, praėjus 40 dienų nuo gimimo, Kristus buvo nuneštas į sinagogą.

“Aš, kaip mokslininkas, keliu viena iš hipotezių, jog tomis dienomis Žemė, skriedama savo orbita, įeina į tam tikras energijos laukų struktūras ir jų srautai veria Žemę. Kiek tai susiję su Jėzaus krikštijimu – ar tai buvo padarinys, ar priežastis, – į šį klausimą nėra atsakymo“, – teigia J.Dainauskas.

Straipsnis siūlomas PARANORMAL.LT skaitytojams iš  sarmatas.lt tinklaraščio

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
03.07.2019 laikas 18:39 Receptai – Patiekalai Tinginys su graikiniais riešutais

Gaminame. Tinginys su graikiniais riešutais. Į puodą beriame cukrų, kakavą, pilame pieną ir maišant užkaitiname. Nukeliame nuo ugnies ir dedame sviestą, išmaišome. Jeigu sviestas neišsilydė, dar truputėlį pakaitiname, bet neužv...

Skaityti daugiau

29.06.2019 laikas 14:15 Receptai – Patiekalai Orkaitėje keptos vištų blauzdelės: majonezo marinatas
Gaminame. Keptos vištų blauzdelės. Orkaitėje keptos vištų blauzdelės receptas. Į dubenėlį dedame majonezą, Dižono garstyčias, išspaustą česnaką, druską bei prieskonius ir užmaišome marinatą. Skanaus.

Skaityti daugiau

06.07.2019 laikas 13:13 Receptai – Patiekalai “Bounty” – nekeptas varškės tortas
Nekepto varškės torto receptas.15 minučių, ir švelniausias desertas paruoštas! Išimti tortą iš formos, nuimti plėvelę ir galima gerti arbatą. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.04.2024 laikas 13:17 Poros santykių įtaka bendram kiekvieno žmogaus gyvenimo pasitenkinimui
Parama ir įkvėpimas: sveiki poros santykiai gali suteikti partneriams paramą ir įkvėpimą siekti savo tikslų. Abipusė parama, motyvacija ir supratimas gali padėti įveikti iššūkius ir pasiekti didesnių aukštumų. Lengviau judėti į priekį, kai yra tvirta...

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 08:06 Japonijos tyrime nustatyta, kad mRNA injekcijos sukelia vėžį (žiniasklaidos užtemimas)

Naujai paskelbtas Japonijoje atliktas tyrimas patvirtina Jungtinės Karalystės profesoriaus Anguso Dalgleišo (Angus Dalgleish) nuogąstavimus dėl mRNA injekcijų, sukeliančių vėžį. Paskelbus tyrimo išvadas, australų profesorius Ianas Brighthope'a...

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 07:24 Horoskopas balandžio 20 d.: pavojai Mergelėms, Dvyniams, Žuvims ir Šauliams

Šiandienos šeštadienis tęsia liūdesio ir taško už praėjusius laikus, tačiau prie šios puokštės dar prisideda Mėnulio ir Juodojo Mėnulio konjunkcija (susijungimas). Juodasis Mėnulis yra pagundų, pagundų, stipraus emocinio lauko, baimių ir toliaregi...

Skaityti daugiau