Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » NSO, Ateiviai » 2015 » Lapkričio » 14

Tikroji tiesa apie NSO ir ateivius

Pastaruoju metu žiniasklaidoje ypač padaugėjo pranešimų apie visokius kataklizmus, anomalijas, katastrofas ar šiaip įvairius nelaimingus atsitikimus. Tuo pačiu ir apie įvairias NSO (neatpažinti skraidantys objektai) avarijas ar sudužimus Žemėje. Tačiau tai labai dažnai paverčiama kažkokiu mistiniu, neįtikėtinu įvykiu. Nors ir stengiuosi logiškai aprašyti tokius atsitikimus, tačiau vargu ar tai tiksliai pavyksta, nes viskas atsiremia į užrašą „visiškai slaptai“.

Aprašysiu įvykį, kuris kaip ir gerai žinomas, tai Rosvelo incidentas, kai dar 1947 metais sudužo ateivių kosminis laivas, kuris dabar įprastai vadinamas skraidančiąja lėkšte. Apie šį įvykį daug rašyta, tačiau tikrosios įvykio detalės kruopščiai slepiamos. Pabandysiu į tai pažvelgti per savo logikos prizmę.

Taigi... 1947 metais gegužės 31 d. kažkas nukrito Naujosios Meksikos valstijoje, 70 mylių į vakarus nuo Sokoro. Prieš objekto kritimą buvo labai stiprus žaibavimas, perkūnija, tačiau be lietaus. Šis, paskutinis sakinys, mano supratimu, labai svarbus, nes jei kosminis aparatas–skraidančioji lėkštė sudužo neatlaikiusi gamtos stichijos viskas logiškai būtų suprantama, tačiau smarkus žaibavimas su perkūnija be lietaus man kažkodėl nelabai panašu į gamtos stichijos šėlsmą. Vien todėl, kad pagal liudininkų pasakojimus buvo tokia didžiulė perkūnija, kokios dar nebuvo tekę matyti. Tačiau nėra jokios užuominos apie lietų ir stiprų vėją, kurie visada lydi perkūniją. Jų nebuvo! Paprasčiausia, griausmas vyko danguje. Man labiau tai panašu į lazerinį ginklą, kuris ir numušė ateivių kosminį laivą. Viskas būtų gražu ir logiška, jei ne klausimas: “o kieno šis ginklas?“ Aišku, kad ne žmogaus. Belieka „pilkųjų“ ir „baltųjų“ ateivių priešprieša. Sunku tiksliai nusakyti kaip iš tikrųjų buvo, bet iš kai kurių dokumentų nuotrupų galima daryti apytikrę įvykių rekonstrukciją.

Taipgi... 1947-ais metais virš Naujosios Meksikos dykumos esančioje oro erdvėje NSO katastrofa prie Sokoro – tiesa ar prasimanymas? Vienas „pilkųjų” aparatas buvo numuštas ir nukrito Sokoro rajone. Aplamdytos „pilkųjų” pajėgos negalėjo laiku atlikti gelbėjimo operacijos, tai leido amerikiečių armijai „privatizuoti” aparatą. Kai po kelių dienų „pilkieji” pabandė išgelbėti saviškius, jų priešininkai „baltieji” vėl juos sutiko ugnimi („perkūnija” virš Breizelo rančos) ir numušė antrąjį aparatą, kuris tapo JAV KOP 509-osios eskadrilės grobiu.

Tad man labai keistai skamba JAV gynybos ministerijos priešprieša su FTB. Keistai, todėl, kad beveik nieko nerašoma apie antrąjį sudužusį kosminį aparatą. Būtų normalu, jei iš JAV KOP štabo žinios būtų pasiekę FTB. Todėl ir keista, kad Huveris savo ranka ant tarnybinio dokumento parašė, kad jam žinoma apie diską, kuris nukrito Sokoro rajone. Jei tiksliau – į vakarus nuo Sokoro, Naujosios Meksikos valstijoje. Kadangi Huveris tuo metu vadovavo FTB, tai tampa aišku, kad kitos agentūros bendradarbiauja su ateiviais. Ši priešprieša ir leidžia daryti prielaidą, kad jie realiai žinojo apie kontaktą su nežemiškomis civilizacijomis!

Todėl dabar ir atrodo keistai mūsų visos žinios apie NSO, jei amerikiečiai iš tikrųjų bendrauja su ateiviais. Iš viso to aišku tik viena, kad mes dar labai mažai žinome tikrosios tiesos apie NSO!

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://brontis15.wix.com/mistika-realybė

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
02.09.2019 laikas 12:20 Receptai – Patiekalai Svečiai džiaugiasi, kad taip skanu. Bulvinė dešra. Nors kiekvieną dieną duokite

Užburia iš karto! Pasigaminkime namuose skanų patiekalą. Atrodo tikrai įspūdingai, net norisi valgyti ir valgyti...

Skaityti daugiau

17.07.2019 laikas 19:58 Receptai – Patiekalai Vištienos salotos su ananasu ir pievagrybiais
Vištienos salotos su ananasu ir pievagrybiais. Vištienos krūtinėlę, ananasus ir pievagrybius pjaustome kubeliais. Sūrį tarkuojame burokine tarka. Riešutus pasmulkiname. Į dubenį dedame vištieną, ananasus, pievagrybius, graikinius ...

Skaityti daugiau

14.12.2018 laikas 10:01 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai kaip gydytis svarainiais

Svarainiai liaudies medicinoje, svarainiais, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina. Liaudies medicinos specialistai rekomenduoja vartoti svarainius sergant skrandžio arba žarnyno veiklos sutrikimai...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.04.2024 laikas 07:24 Horoskopas balandžio 20 d.: pavojai Mergelėms, Dvyniams, Žuvims ir Šauliams

Šiandienos šeštadienis tęsia liūdesio ir taško už praėjusius laikus, tačiau prie šios puokštės dar prisideda Mėnulio ir Juodojo Mėnulio konjunkcija (susijungimas). Juodasis Mėnulis yra pagundų, pagundų, stipraus emocinio lauko, baimių ir toliaregi...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau