Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Dvasios, Vaiduokliai » 2016 » Sausio » 10

Traukinys vaiduoklis «Sanetis» ir 106 jo keleiviai

Pasaulyje yra daug keistų ir nepaaiškinamų dalykų, tačiau tarp daugybės pasakojimų ir legendų išsiskiria trys istorijos apie traukinius-vaiduoklius. pirmasis traukinys tai sanitarinis Antrojo pasaulinio karo laikų sąstatas, antrasis - prezidento Linkolno laidotuvių traukinys, o trečiasis - pats garsiausias - iš trijų vagonų sudarytas turistinis traukinys, kuris 1911-ais metais dingo Italijoje.

Ši istorija nutiko 1911-ųjų metų liepos mėnesį. „Sanečio" kompanija pasiturintiems Italijos gyventojams organizavo pramoginę kelionę. Iš Romos geležinkelio stoties į ją leidosi 106 žmonės. Kelionė vyko ramiai ir visiškai įprastai iki to meto, kol traukinys įvažiavo į Lombardijos tunelį, iš kurio taip ir nebeišvažiavo, išnykdamas be pėdsakų. Išsigelbėti, o tiksliau - neišnykti kartu su traukiniu, pasisekė dviems keleiviams, kurie sugebėjo pačiu paskutiniu momentu iššokti iš traukinio.

jie pasakojo, kad tuo metu, kai traukinys įvažiavo į tunelį, jį apgaubė kažkoks keistas debesis, jis buvo panašus į baltos spalvos rūką. Tarp keleivių kilo baisi panika, panaši į pamišimą.

Po šio mistiško atsitikimo tunelis buvo detaliai apžiūrėtas, tačiau nepavyko aptikti nei traukinio, nei keleivių pėdsakų. Po to tunelis buvo užmūrytas. Visi užmiršo apie keistą nutikimą. Antrojo pasaulinio karo metais į tunelį pataikė bomba ir visiškai jį sugriovė. Taip buvo galutinai palaidotas įvykis su traukiniu.

Apie šią istoriją niekas nebūtų prisiminęs, jei ne vienas atsitikimas. Vieno dingusio traukinio keleivio giminaitis 1926-ais metais vartė archyvinius dokumentus ir aptiko labai keistą įrašą. Siame dokumente buvo rašoma, kad Meksikoje nežinia iš kur atsirado 104 italai, kurie visi tvirtino, jog atvyko iš Romos. Keisčiausia buvo tai, kad ant šio dokumento buvo užrašyti 1845-ieji metai!

Italai buvo palaikyti išprotėjusiais, jie visi buvo uždaryti į psichiatrijos ligoninę. Apie tai netgi išliko klinikos psichiatro įrašas žurnale. Medikas rašė, kad jis pats asmeniškai stebėjo italus, kurių buvo daugiau nei šimtas ir kurie visi vienu balsu teigė, kad atkeliavo traukiniu iš Romos. Šio įvykio liudininkai pastebėjo, kad italų apranga ir daiktai skyrėsi nuo įprastų tiems metams. Kai kurie daiktai yra saugomi ir dabartiniu metu. Pavyzdžiui, yra išlikusi tabokinė su užrašu "1907" Nėra žinoma, kaip susiklostė tolimesnis šių žmonių likimas.

Taukinio dingimo priežastis taip pat lieka neįminta mįsle. Nors yra pasakojimų, kad iš Romos iškeliavęs traukinys pasirodė įvairiose šalyse Rusijoje, Indijoje, Rumunijoje, Vokietijoje ir Italijoje. Visose šalyse gyvenančių liudininkų, kurie matė traukinį-vaiduoklj, parodymai sutampa: senovinis traukinys, kurį sudaro trys vagonai, mašinisto jame nėra, langai aklinai uždengti užuolaidomis. Traukinys netikėtai atsiranda iš tuštumos ir lygiai taip pat išnyksta. Visas traukinys būna apgaubtas baltu debesiu.

Vienas geležinkelio darbuotojas pasakojo, kad 1955-ais metais traukinys-vaiduoklis pasirodė Kryme, Vyras matė, kaip traukinys važiavo apleistu pylimu, kuriuo kažkada buvo nutiesti bėgiai. Traukinys važiavo labai lėtai, visi langai buvo uždengti.

1994-ais metais Polovino stotyje (Rusija) taip pat buvo pastebėtas keistas traukinys. Apie 23 valandą vyras matė, kaip senovinis traukinys su geltonu užrašu lotyniškomis raidėmis lėtai važiavo tuščiu keliu. Stotyje nebuvo jokio pranešimo apie pravažiuojantį traukinį.

Iki šiol nėra žinomos šio traukinio dingimo priežastys, jis laikomas dingusiu be žinios.

Yra tyrinėtojų, kurie mano, jog tai yra kelionė laike, t.y. traukinys pateko į „laiko tunelį", iš kurio išniro 1845-ais metais Meksikoje. Kalbant apie traukinio vaiduoklį, tai čia gali būti bet koks kitas fenomenas. Pasaulyje yra dar tiek daug visokiausių paslapčių, kad net sunku jas protu suvokti. Vien tik keliautojų „laiko tuneliais" kiek yra!

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
13.11.2019 laikas 19:34 Receptai – Patiekalai Burnoje tirpstantis šokoladinis keksas
Sviestą kaitinkite puode, kol ištirps. Suberkite cukrų, kakavos miltelius, supilkite pieną. Viską išmaišykite ir pakaitinkite minutę laiko. Puodą nukelkite nuo kaitlentės. Į dubenį suberkite smulkintą šokoladą ir ant jo užpilkite ...

Skaityti daugiau

24.09.2018 laikas 08:15 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai atminties stiprinimui
Atminties stiprinimui liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai atminties stiprinimui, atmintis, atminties stiprinimas, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis ...

Skaityti daugiau

20.08.2019 laikas 12:20 Receptai – Patiekalai Virtinukai su bulvėmis ir šonine

Gaminame namuose. Virtinukai su bulvėmis ir šonine. Virtinukai su bulvių ir šoninės įdaru tiekiami su grietinės-sviesto arba grietinės-spirgučių padažais. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:31 Horoskopas 2024 m. balandžio 19 d.: liūdėti ir pykti ant likimo...
Penktadienį visi nori atsipalaiduoti, sunki savaitė liko už nugaros, laukia savaitgalis. Tačiau atsipalaiduoti nepavyks, Mėnulis bus priešais Saturną, sudarydamas opozicinį aspektą, todėl ypač jautriems žmonėms sukels vidinę įtampą. Santykiuose su žm...

Skaityti daugiau