Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Kovo » 26

Trys inkstus valantys receptai!

Skanu ir sveika!

Šiuo metu, mes visi vartojame daug greito maisto ir dirbtinių gėrimų kurie pripildyti cukraus ir cheminių medžiagų. Cheminės medžiagos - kenksmingos mūsų organizmui, kuris atlieka papildomą darbą, jas apdoroti. Mes visi įtakojami išorinių veiksnių, tokių, kaip oras ir vandens tarša. Todėl, protingiausias dalykas - tai organų detoksikacija.

Inkstai yra atsakingi už daugelį procesų mūsų organizme, pavyzdžiui, hormonų, kraujo valymo, ore esančių toksinų perdirbimą, maisto ir vandens gamyba, palaiko veido odos švarumą ir reguliuoja medžiagų apykaitą, norint turėti idealų kūno svorį.

Šie simptomai jums pasakys, ar turite problemų su inkstais ar disbalansu:

  • ar turėjote praeityje inkstų akmenų;
  • ar visada jaučiate patinimus;
  • ar jaučiate fizinį skausmą apatinėje nugaros dalyje;
  • dažnai turite šlapimo takų infekciją ir infekcijų;
  • ar visada jaučiatės pavargę;
  • turite odos problemų, tokių, kaip spuogai, egzemą ar dilgėlinę;
  • turite hormoninį disbalansą, nuotaikų kaitą.

Jei jaučiate šiuos simptomus, pradėkite valyti inkstus jau dabar. Kartokite valymą, kiekvieną kartą, kai simptomai atsiras vėl. Norint išvengti bent kokį inkstų disbalansą, rekomenduojama kartą per metus atlikti detoksikacijos procedūras.

Štai trys sulčių receptai, kurie padės jums išsivalyti inkstus:

1. Valymas šviežiais arbūzais.

Ingredientai:

  • 1 nulupta žalioji citrina;
  • 2 puodeliai arbūzų.

Paruošimas:

Sumaišykite arbūzą ir žaliąją citriną, gausite puikų gėrimą, kuriame gausu vitamino C, kalio ir mineralinių druskų, kurie veikia, kaip diuretikas, padedantis išstumti toksinus ir net mažus inkstų akmenis.

2. Dviejų ingredientų jėga.

Ingredientai:

  • 1 didelis agurkas;
  • 2 morkos.

Norint pasigaminti šias sultis, tiesiog sumaišykite šiuos du ingredientus.

90% agurkuose vanduo su morkų beta-karotinu maitina jūsų kūną, suteikia jums reikalingas maistines medžiagas ir pašalina šlapimo rūgštį, kuris, kaip žinoma, sukelia inkstų akmenų susidarymą.

3. Inkstų detoksikacija ridikėliais.

Ingredientai:

  • 1 puodelis violetinių (raudonų) kopūstų;
  • 1 stiebas saliero;
  • 1 puodelis ridikėlių.

Paruošimas:

Nuplaukite ir sumaišykite ingredientus sulčiaspaude.

Ridikėliai šiame recepte turintys priešuždegiminių ir prieš-grybelinių savybių gali padėti jūsų organizmui kovoti su infekcija, pašalinti toksinus. Salierai, veikia, kaip puikus diuretikas, o kopūstai suteiks vitamino C.

Visų pirma rekomenduojama gerti detoksikuojanti inkstų gėrimą ryte, nes tik tada, inkstai gauna didžiausią natūralių ingredientų naudą.

Paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
24.09.2019 laikas 07:21 Receptai – Patiekalai Obuolių ir varškės suflė be miltų
Suflė iš obuolių ir varškės be miltų tiems, kas skaičiuoja kalorijas! Pasigaminkite namuose suflė kurie mėgsta skaičiuoti kalorijas. Skanaus!

Skaityti daugiau

11.10.2019 laikas 07:03 Receptai – Patiekalai Pyragas Su Sūriu Ir Šonine (Video)

Pirmiausia paruoškite tešlą. Dubenyje sumaišykite miltus, druską ir cukrų. Dėkite gabaliukais pjaustytą sviestą ir trinkite šakute ar pirštais, kol tešla panašės į smėlio tekstūrą. Pilkite šaltą vandenį ir maišykite tešlą iki v...

Skaityti daugiau

25.09.2018 laikas 07:38 Receptai – Patiekalai Vaistažolės aterosklerozės gydymui

Aterosklerozė liaudies medicinoje, vaistažolės aterosklerozės gydymui, aterosklerozė, aterosklerozės gydymas, receptai aterosklerozės, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolė...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 09:51 Istorijos paslaptys "Dievo miestas"
Šis atradimas sukėlė NASA pasipiktinimą, kai mokslininkai Hubble teleskopo padarytoje nuotraukoje aptiko didelį baltą miestą tiesiai kosmose. Nuotrauka buvo paskelbta oficialioje agentūros interneto svetainėje anksčiau, nei ją pavyko paslėpti....

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 09:47 Doto piramidės paslaptys
Doto piramidė iškyla kaip jos kūrėjų išradingumo ir įgūdžių liudijimas. Kiekvienas kruopščiai sudėliotas akmuo, tiksliai apskaičiuotas kampas byloja apie senovės civilizacijos pažangias architektūros žinias.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 08:45 Senovės civilizacijų paslaptys ir mįslės: kas sugriovė senovės civilizacijas?
Žmonijos istorija skaičiuoja tūkstančius metų, tačiau daugybė paslapčių ir mįslių lieka neišspręstos. Pasak visuotinai priimtos nuomonės, žmonija savo kelionę pradėjo kaip primityvi būtybė, palaipsniui evoliucionavo ir tapo vis protingesnė ir pajėges...

Skaityti daugiau