Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Liepos » 15

Trys vaisiai nakčiai atstatys stuburą ir pridės jėgų

Šiuose vaisiuose yra medžiagų, kurios sukelia minkštų audinių atstatymą stuburo tarpslanksteliniuose diskuose.

Kiekvieną vakarą prieš miegą 1,5 mėnesio, valgyti:

- abrikosus
- figas;
- slyvas;

Šis santykis:

1 figa (figmedžio);
5 džiovinti abrikosai (džiovinti abrikosai);
1 slyvą.

Šiuose vaisiuose yra medžiagų, kurios sukelia tarpslankstelinių diskų minkštų audinių atstatymą. Taip pat, šios medžiagos audinį daro labiau stabilų ir elastingą. Stiprinant šiuos audinius, slanksteliai patys atsistato į savo vietas, be išorinio įsikišimo.

Trys vaisiai nakčiai atstatys stuburą ir pridės jėgų

Dėl nepakankamo tarpslankstelinių diskų maitinimo bei apkrovos minkštasis audinys nebe sugeba išlaikyti drėgmės (vandens), ir jie tampa ne tokie elastingi, džiūsta, traukiasi, gaubiasi, pučiasi, įtrūksta ar net plyšta – susiformuoja tarpslankstelinio disko išvarža. Pats tarpslankstelinis diskas nėra jautrus; skausmas jaučiamas, jei diskas spaudžia gretimai esančias nervų šakneles.

Pabandykite padaryti tai - jūs neatpažinsite savo stuburo. Medžiagų, tokiai procedūrai atlikti neturi kiekvienas vaisius atskirai, reikalingas visų vaisių mišinys. Šis mišinys suteikia daug energijos, taip pat padidina vyrų ir moterų seksualinę galią.

Autoriui šį receptą pasakė sportininkai - olimpiečiai, kurie tokiu būdu atstato savo stuburą po didelių apkrovų. Autorius keletą metų rekomenduoja savo pacientams - tikrai padeda.

Abrikosai ar džiovinti abrikosai, nesvarbu, kaip juos vadinti, viena, tai maistingųjų medžiagų sandėlis. Moksliškai įrodyta, kad džiovinti abrikosai turi teigiamą poveikį širdies raumenų darbui, dėl to, kad turi kalio, be to, džiovinti abrikosai puikūs vėžio profilaktikai. Šio stebuklingo vaisiaus sudėtyje - fosforo, geležies, kalcio, karotino, vitamino B5.

Figos - profilaktinė priemonė nuo vėžio, normalizuoja skydliaukės veiklą. Be to, džiovintos figos padeda pašalinti parazitus iš žarnyno. Jos yra naudingos kaip liaudies gydymo priemonė bronchito gydymui.

Slyvos - dar viena gamtos dovana jūsų sveikatai. Turbūt pirmas dalykas, kam turi teigiamą poveikį džiovintos slyvos - virškinimo traktui. Slyvų užpilas padeda atsikratyti vidurių užkietėjimą ir normalizuoja virškinimo sistemą. Be to, slyvos naudingos ir tiems, kurie turi širdies problemų ir aukštą kraujospūdį. Manoma, kad slyvos naudingos inkstų ligoms, reumato, kepenų ligoms ir aterosklerozės gydymui. Ir dėka didelio vitamino A kiekio, gerina regėjimą.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

avatar
3
Tai ką čia taip reklamuoja? Pirkti iš jų vaisius? Juk kiekvieno reikalas kur pirks,,,o kazkieno pesimizmas beribis biggrin gydytojai gerai sustato turbūt slankstelius ane? :'D
avatar
2
Akiu dumimas .
avatar
0
1
"Slanksteliai patys atsistato į savo vietas, be išorinio įsikišimo".Cūdų-cūdai, kaip sako dzūkai!!!Gal, vartojant šviežius  vaisius, kažkiek galima tikėtis trumpalaikio pagėrėjimo...Bet, džiovinti?! Jie juk džiovinami ciano dioksido pagrindu?!Reikėtų tuos džiovintus pamerkti bent kelioms valandoms vandenyje. Tuomet nuodingumas sumažėtų. Nepervertinkite ir netikėkite reklama.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
30.01.2020 laikas 08:50 Receptai – Patiekalai Riešutų sviesto sausainiai

Visus ingredientus išmaišykite iki vientisos tirštos masės. Skardą išklokite kepimo popieriumi ir dėkite ant jos po gerą šaukštą tešlos. Suspauskite šakute. Sausainius kepkite 10 – 12 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje ...

Skaityti daugiau

05.07.2019 laikas 19:28 Receptai – Patiekalai Įdaryti pievagrybiai su vištiena
Gaminame. Įdaryti pievagrybiai su vištiena. Pievagrybių galvutes pridedame įdaro, dedame į kepimui skirtą indą ir kepame vidutinio karštumo orkaitėje 30-35 minutes. Prieš baigiant kepti apibarstome kapotomis petražolėmis bei tarku...

Skaityti daugiau

08.07.2019 laikas 17:23 Receptai – Patiekalai Tortas be kepimo „Plombyras“. Madingiausias tortas iš trupinių!
Tortas be kepimo „Plombyras“ receptas. Labai skanus ir lengvai paruošiamas! Išsamų paruošimą be kepimo „Plombyras“, žiūrėkite žemiau esančiame vaizdo įraše. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 20:48 H5N1 paukščių gripas rastas maisto prekių parduotuvių piene, nes pradedami Gateso finansuojamos vakcinos bandymai
Ligų kontrolės ir prevencijos centras nurodė valstijoms pasirengti "greitiems paukščių gripo tyrimams" po to, kai pasterizuotame piene iš maisto prekių parduotuvių buvo rasta H5N1 viruso fragmentų.

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 15:18 Aš nusprendžiau paimti svetimą močiutę iš senelių namų
Nė vienas iš draugų ar kaimynų nepritarė mano poelgiui. Visi kaip vienas pasukiojo pirštu prie smilkinio, tardami: ir taip dabar sunkus metas, o tu dar sau išlaikytinę namo pasiėmei!

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 14:20 Nežinau ką daryti. Gailiuosi, kad ištekėjau už 15 metų vyresnio vyro
Visada buvau energinga, linksma mergina, mėgau aktyvų poilsį ir sportą. Tačiau būdama 32-ejų virtau sena griuvena ir nebejaučiu gyvenimo skonio.

Skaityti daugiau