Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » NSO, Ateiviai » 2016 » Kovo » 4

Ufologus suglumino moneta-žetonas su NSO ženklu

Rastas absoliutus įrodymas, kad 1600 metais prancūzai tiek daug kartų matė NSO, kad nutarė kai kuriose monetose, žetonuose įamžinti jų atvaizdą.

Šis prancūziškas moneta-žetonas buvo nukaltas 1656 - 1680 metais. Moneta, tuo metu buvo naudojamas, kaip grynųjų pinigų ekvivalentu, arba vietoje pinigų keičiamas azartiniuose lošimuose. Jo vertė buvo vieno JAV dolerio ketvirtis. Žetonas buvo panašus į tūkstančius tokių leidžiamų tuo metu žetonų, kurie buvo gaminami ir naudojami religiniais ir pažintiniais tikslais Europoje 16-17 amžiuje.

Moneta-žetonas su NSO ženklu Šiems egzemplioriams visiems laikams buvo palikta NSO žymą, kurios išvaizdą primenė ratą. Kai kurie mokslininkai mano, jog šis atvaizdas yra biblinio pranašo Ezechielio ratas. Lotyniškas užrašas «OPPORTUNUS ADEST» verčiamas, kaip «Būtent čia tinkamas laikas».

"Jai jums pasiseks, jūs galite rasti tokia pat monetą Ebay, kuri kainuoja nuo 20 iki 500 JAV dolerių, priklausomai nuo žetono kokybės ir prašomos kainos", - sako garsus ufologas Scott C Waring. - Aš girdėjau iš vaikino, kuris nusipirko panašią monetą už 45 JAV dolerius, tik todėl, kad laiku nuspaudė mygtuką "Pirkti dabar" ir pervedė pinigus.

"Taip, kad tai yra laimės dalykas. Geros medžioklės", - pridėjo Waring.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
08.11.2017 laikas 14:02 Receptai – Patiekalai Arbata skatinanti prakaitavimą
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: karščiavimas. Ingredientai: liepos žiedai, avietės vaisiai

Skaityti daugiau

06.11.2019 laikas 15:52 Receptai – Patiekalai Žaliosios Vištienos Salotos

Gaminame. Žaliosios vištienos salotos Vištieną išverdame su prieskoniais (druska, pipirai, lauro lapai) ir atvėsusią suplėšome juostelėmis. Agurką pjaustome griežinėliais. Visus kitus ingredientus smulkiname ir sumaiš...

Skaityti daugiau

11.07.2019 laikas 09:15 Receptai – Patiekalai Mielinės spurgos su džemu
Gaminame namuose. Mielinės spurgos su džemu. Konditerinio švirkšto ar maišelio pagalba pro skylutę prileidžiame džemo. Dar šiltas spurgas apibarstome cukraus pudra. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau