Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Aiškiaregiai, Didieji Pranašai » 2015 » Gruodžio » 2

V. Mesingo pranašystės

Viena įdomiausių ir paslaptingiausių XX a. asmenybių - Volfas Mesingas. Garsus iliuzionistas, hipnotizuotojas ir pranašautojas gimė 1899 m. kaimelyje netoli Varšuvos. Praėjusio amžiaus viduryje V.Mesingas buvo nepaprastai populiarus ir konsultuodavo net patį sovietų imperijos vadą J.Staliną. Daugelis jo pranašysčių išties išsipildė.

Pranašystė, kuri jaunajam V.Mesingui vos nekainavo gyvybės, nuskambėjo iš Berlyno teatro scenos. Kaip jis vėliau rašė memuaruose, ateities regėjimas jį aplankė netikėtai ir nevaldomai. Greičiausiai todėl V.Mesingas vokiečių karininkų pilnai salei išpranašavo Antrojo pasaulinio karo pradžią. Bet paskui iš jo lūpų nuskambėjo baisiausia pranašystės dalis - fašistinio režimo laukia neišvengiamas krachas.

Kaip paskui pasakojo liudytojai, V.Mesingo regėjimas buvo toks stiprus, kad jis nesustodamas kalbėjo beveik pusę valandos, o paskui tiesiog nugriuvo scenoje. Į tokią pranašystę iškart sureagavo vadovaujančios partijos vadovybė: buvo paskelbta pranašautojo paieška, bet jam, padedant draugams, kuriuos vėliau nužudė fašistai, pavyko pasprukti į SSRS.

Antrojo pasaulinio karo metais V.Mesingas, SSRS jau gerai žinomas, buvo evakuotas į Novosibirską, ten tęsė pasirodymus. Karo iškamuoti žmonės plūdo į koncertų sales, po kelis kartus ateidavo į pasirodymus, kad pamatytų tikrų stebuklų. Motinas ir žmonas, išlydėjusias savo sūnus ir vyrus į frontą, domino viena - ar gyvi jų vyrai. Tūkstančiai žmonių jam rašė ir mėgindavo susitikti po seanso, bet V.Mesingas griežtai atsisakydavo apie tai kalbėti, trumpai paaiškindamas; „Aš negaliu suteikti laimės vienai šeimai ir atimti viltį iš dešimties kitų“. Bet pagrindinę viltį V.Mesingas vis dėlto suteikė, įvardijęs karo pabaigos datą. Tai įvyko 1943 m. per seansą Novosibirsko operos teatre. Vienas iš žiūrovų su kitais perdavė raštelį, kuriame buvo klausimas „Kada baigsis karas?“ Perskaitęs sakinį, V.Mesingas iškart išpyškino datą - gegužės 8-oji, tiesa, metų nepasakė.

V.Mesingo ir Josifo Stalino pažintis prasidėjo nuo rimto pranašautojo gebėjimų patikrinimo. Iš pradžių J.Stalinas iškvietė V.Mesingą pas save į Kremlių. Paklausinėjęs apie Lenkiją ir gastroles, jis pasiūlė aiškiaregiui pabandyti išeiti iš Kremliaus be leidimo, pastovėti po medžiu, o paskui grįžti. Pro langą pamatęs einantį V.Mesingą, J.Stalinas apstulbo, o jam grįžus pradėjo kamantinėti, kaip jam tai pavyko. Šis atsakė, kad apsaugininkams įteigė: „Eina generolas, atiduokite pagarbą ir praleiskite“. Norėdamas dar kartą patikrinti V.Mesingą, J.Stalinas paprašė išnešti iš taupomosios kasos 100 tūkstančių rublių, pateikus paprastą švarų sąsiuvinio lapą. Šis patikrinimas vos nesibaigė tragedija: banko darbuotoją ištiko infarktas, kai jis pamatė, pagal kokį „dokumentą“ išmokėjo didelę pinigų sumą. Laimė, jis pasveiko. 1953 m. V.Mesingas pats nuvyko į priėmimą pas J.Staliną, norėdamas paprašyti nutraukti žydų persekiojimą SSRS, bet vadas net nenorėjo jo klausyti. Tuomet V.Mesingas išpranašavo, kad J.Stalino mirtis jau netoli, o mirs jis per žydų šventę. Taip ir buvo: 1953 m. kovo 5 dieną, kai judėjai šventė Purimą, savo oficialioje rezidencijoje nuo kraujo išsiliejimo į smegenis mirė J.Stalinas.

Savo atsiminimuose V.Mesingas dažnai pasakoja apie tai, kaip jis demonstruodavo savo gebėjimus skeptikams. Toks įvykis buvo vienoje laikraščio redakcijoje. Dalyvaujant vyriausiajam redaktoriui ir dešimčiai žurnalistų V.Mesingas nutarė pademonstruoti pranašavimo talentą ir paprašė užsirašyti jo pranašystes. Po kelių dešimčių metų šį įvykį V.Mesingas išsamiai parašė knygoje „Apie save“:

„Vieni susidomėję, kiti su skeptiška šypsena, bet bloknotus išsitraukė. Tie, kurie bloknotų neturėjo, nuo vyriausiojo redaktoriaus stalo pasiėmė po švaraus popieriaus lapą ir pasiruošė amžinąsias plunksnas... „Dabar rašykite, - sukomandavau linksmai, - šiandien - birželio penktoji. ...Tarp birželio dvidešimtosios ir dvidešimt penktosios... atleiskite, kokia jūsų pavardė?“ - kreipiausi į vieną iš esančiųjų.

- Ivanas Ivanovičius Ivanovas, - atsakė šis.

- Tai štai, tarp birželio dvidešimtosios ir dvidešimt penktosios jūs, Ivanovai, būsite smarkiai paaukštintas pareigomis. Naujas paskyrimas... Prašau visų, kai tai atsitiks, man paskambinti... Visi užsirašėte? Tai štai, po kelių savaičių išsiaiškinkite, aš buvau teisus ar ne.

Dvidešimt antrąją dieną įvairiu metu man paskambino keturi žmonės. Ivanovas buvo paskirtas vieno iš didžiausių laikraščių vyriausiuoju redaktoriumi... To įvykio liudytojai visi gyvi ir manau, kad visi prisimena šią dieną, birželio penktąją. Tik Ivanovo pavardės neieškokite vyriausiųjų redaktorių sąrašuose: aš nežinau, ar jam bus malonu, jei šis įvykis plačiai nuskambės, todėl neįvardijau nei laikraščio redakcijos, nei jo tikrosios pavardės“.

Baisiausia aiškiaregystės dovanos savybė - žinios, kurių negali atsikratyti. Ir V.Mesingas visiškai tiksliai žinojo savo mirties datą ir stengėsi kuo rečiau apie tai galvoti. Bet kai terminas artėjo, jis kabinosi į gyvenimą ir tikėjo gydytojų bei Dievo galia. Išvykdamas operuotis, V.Mesingas pasisuko į savo namą ir sušnabždėjo: „Na, štai ir viskas, Volfai, tu čia daugiau nebegrįši“. Taip ir įvyko; nors operacija praėjo sėkmingai, netikėtai sutriko pranašo inkstų veikla ir 1974 m. lapkričio 8 dieną jis mirė.

Įdomu, kad Volfas Mesingas savo dienoraštyje paliko prognozes ir 2016 metams, kuriuos mums teks stebėti jau po mėnesio. Kadangi, Mesingo pranašystės visada išsipildydavo, įdomu laukti jo prognozių.

Taigi, jo pranašystės 2016 metams yra susiję su trimis šalimis: JAV, Rusija ir Japonija. Kaip rašo jis, JAV nebe bus supervalstybė, o ją išstums valstybė, apie kuria niekas negalėjo pagalvoti, kad tai JAV rimtas konkurentas. Nors Mesingas neįvardija tos šalies savo dienoraštyje, bet galima numanyti, kad

tai Kinija. Kaip manoma, Kinija ir suduos JAV didžiulį prekių ir pinigų smūgį, po kurio JAV ekonomika nustos gyvuoti.

Antroji pranašystė - Rusija, kaip mano Mesingas, turės perleisti dalį savo teritorijos Kinijai. Tai logiška, jai Kinija tikrai taps ekonomikos supervalstybė po JAV. Tačiau, Rusija nuo to nieko nepraranda, vėliau ji taps dvasingiausia ir įtakingiausia tauta pasaulyje. Tačiau, tai bus kiek vėliau.....

2016 metai bus lemtingi ne tik JAV, bet ir Japonijai kuriai kartu su Taivaniu laukia didžiausias branduolinis smūgis. Deja, Mesingas nepatikslino, iš kur jos atskries ir kokios bus pasekmės visoms pasaulio šalims. Na, pagyvensim pamatysim, laukti liko nelabai daug......

Parengta pagal dienraščio „Respublika“ priedą „Julius/Brigita“

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
01.09.2019 laikas 13:33 Receptai – Patiekalai Nuostabūs sekmadienio pusryčiai - sotūs paplotėliai!

Lengvi ir skanūs! Dubenyje sumaišykite visus sausus produktus: cukrų, druską, miltus ir sodą. Atskirai suplakite kiaušinį su pienu mikseriu ir augaliniu aliejumi iki purių putų. Mišinio kiekis turėtų padidėti.

...

Skaityti daugiau

15.11.2019 laikas 18:18 Receptai – Patiekalai Virtuvė. Orkaitėje kepti varškėčiai su razinomis
Razinas užmerkiame šiltame vandenyje ir palaikome kor išmirks. Į dubenį dedame varškę, cukrų arba medų, miltus, kepimo miltelius, mušame kiaušinį. Viską išminkome ir pertriname blenderiu. Dedame nusausintas razinas, išmaišome....

Skaityti daugiau

07.09.2018 laikas 09:50 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Nevaisingumo gydymui

Nevaisingumas liaudies medicinoje, Nevaisingumas, liaudiškomis priemonėmis, receptai nevaisingumui gydyti, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 17:21 Poltergeistas Grotono ūkyje, Konektikute
Veiksmo vieta - ūkis Grotono mieste, Konektikuto valstijoje, JAV. Ūkyje gyveno pagyvenusi pora, 70 metų ponas Hemstedas ir jo žmona, ramiai ir taikiai gyvenę santuokoje daugiau kaip 30 metų, ir 13 metų sūnėnas Frenkis Gardneris bei jo jaunesnis broli...

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 17:06 Zimbabvės šeima teigia, kad juos persekioja «nematomi goblinai»
Šeima iš Magwegvės (Magwegwe) miesto Bulawayo šiaurėje, Zimbabvėje, yra išsigandusi dėl nepaaiškinamų ir bauginančių reiškinių, vykstančių jų namuose.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 16:50 Tamsioji materija gali sukurti sprogstančias žvaigždes

Astronomai jau seniai spėliojo, kad paslaptingoji tamsioji medžiaga, sudaranti didžiąją dalį visatos, gali turėti didelę įtaką įprastai materijai. Naujas tyrimas rodo, kad tamsioji medžiaga gali būti pajėgi kurti sprogstančias žvaigždes.

...

Skaityti daugiau