Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Kovo » 23

Vaistas iš morkų pašalina skreplius iš plaučių ir gydo kosulį

Šis straipsnis skirtas vienam receptui, kurio pagrindinis ingredientas yra morka. Šis vaistas padės greitai išvalyti skreplius iš plaučių ir sumažinti kosulį. Dažnai ši priemonė yra naudojama siekiant išlaikyti imuninę sistemą!

Mes visi žinome, kad morkos yra naudingos mūsų sveikatai, nes jose yra yra daug vitamino A ir beta-karotino, kurie yra svarbūs yra mūsų regėjimui. Tai puikus vitamino šaltinis B, C, K ir svarbių mineralų, pavyzdžiui, mangano, magnio, fosforo, kalio, kalcio ir geležies.

Vaistas iš morkų pašalina skreplius iš plaučių ir gydo kosulį

Nepaisant didžiulės naudos mūsų regėjimui, morkos taip pat gerina peristaltiką ir stipriną imuninę sistemą. Jos taip pat gali palengvinti astmą, kosulį, bronchitą ir kitas kvėpavimo takų problemas. Morkos taip pat gydo vėžį. Šis receptas, kurioje yra morkų, gali pašalinti skreplius iš plaučių ir gydo kosulį. Štai, kaip jį paruošti:

Norėdami tai pasigaminti, jums reikės šių ingredientų:

  • 0,5 kg morkų;
  • 3-4 šaukštai medaus.

Paruošimas:

Pirmiausia jums reikės morkas supjaustyti į griežinėlius, po to virti juos vandenyje, kol suminkštės. Kai jos pakankamai suminkštės, nukelkite nuo ugnies ir sutraiškykite šakute griežinėlius arba panaudokite maišytuvą. Vandenį, kuriame virė morkos, neišpilkite. Leiskite vandeniui atvėsti, tada įdėkite medaus. Sumaišykite šį mišinį su trintomis morkomis. Gerai išmaišykite, kol gausite sirupą. Šią priemonę laikykite šaldytuve.

Naudojimas:

Šis natūralus sirupas yra saugus, net ir dažnam vartojimui. Vartokite 3-4 šaukštus per dieną. Geresnius rezultatus pastebėsite po dienos, ar dviejų. Skreplius iš plaučių pradės eiti lauk, kosulys netrukus sumažės.

Dėl imuniteto, vartokite po vieną šaukštą ant tuščio skrandžio, vieną savaitę.

Pastaba. Morkų ir morkų sulčių nepatartina vartoti nėščioms moterims, dėl vitamino A.

Paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
19.06.2019 laikas 16:58 Receptai – Patiekalai Lietuviškas kugelis
Skanus lietuviško kugelio (plokštainio) receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

12.07.2018 laikas 20:08 Receptai – Patiekalai Balzamo receptas nuo kunigo
Šis balzamas pasirodė tikrai stebuklingas. Kartą traukinyje mano kaimynas buvo kunigas. Jis pamatė, kad aš geriau širdies lašus, paklausė kuo sergu ir rekomendavo pabandyti balzamą pagal šį receptą.

Skaityti daugiau

29.10.2019 laikas 22:56 Receptai – Patiekalai Saldumynų mėgėjams: šokoladinis pyragas su šokolado užpilu (video)
Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių. Apvalioje torto kepimo formoje išmaišykite visus birius produktus, supilkite, aliejų, actą, vanilės ekstraktą, karštą vandenį ir mentele maišykite iki vientisos masės. Tešlą dėkite į orkaitę i...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau