Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Rugsėjo » 5

Valgykite imbierą kiekvieną dieną, apsauga nuo 13 ligų!

Šis straipsnis padės jums suprasti, kad reikia valgyti imbierą kiekvieną diena!

Jei jūs dar neįtraukite imbiero į savo dietą, geriau nuo rytojaus padarykite tai, tai turės jūsų organizmui teigiamą poveikį. Apie imbiero savybės mes visi žinome, tiek maisto pramonėje, tiek medicinoje. Šis augalas turi daug privalumų kūno sveikatai. Mes pateiksime jums keletą iš jų:

Valgykite imbierą kiekvieną dieną, apsauga nuo 13 ligų!

Kovoja su vėžinėmis ląstelėmis.

Imbieras turi galimybę sunaikinti vėžines kiaušidžių ląsteles, didesniu tikslumu ir saugumu, palyginti su chemoterapijos vaistais.

Vartojant imbierą galimybė sumažinti gaubtinės žarnos uždegimą, tokiu būdų sumažėja rizika susirgti storosios žarnos vėžiu.

Jis mažina uždegimą.

Imbieras naudingas uždegimams gydyti, dėl to, kad jame yra gingerolo.

Tai gali sumažinti skausmą ir raumenų patinimus pacientams, sergantiems artritu ir raumenų skausmais. be to, jis naudingas tiems, kurie kenčia nuo nutukimo, diabeto ir Alzheimerio ligos, kurie sukelia ląstelių uždegimus.

Jis apsaugo nuo refliukso rūgšties .

Junginiai esantys imbiere yra šešis kartus geriau nei vaistai! Vaistai naikina skrandžio rūgšties barjerą, bet padidina dvylikapirštės žarnos opos riziką arba vėžio skrandžio riziką.

Apsaugo nuo rytinio pykinimo.

Tai reikalas liečia nėščioms moterims, labai rekomenduojama prieš naudojant įvairias žoleles arba vaistus pasitarti su gydytoju. Kai kurios moterys teigia, kad imbieras mažina pykinimą ir vėmimą. Paprastai imbieras paskiriamas tablečių 200 mg forma, jus turėtumėte vartoti kas 4 valandas.

Palengvina kosulio ir gerklės skausmus.

Tai dažniausias preparatas naudojamas namų sąlygomis gydant kosulį ir gerklės skausmus. Įdėkite imbierą, citrinos ir medaus skiltelę į virintą vandenį. Tai nuramins gerklės skausmus ir apvalys nosies užgulimą.

Geriną virškinimą ir sustabdo pūtimą.

Jei turite skrandžio problemų, išvirkite keletą gabalėlių imbiero šaknų per kelias minutes ir ir įdėkite truputį medaus pasaldinti vandenį. Tai raminą skrandžio gurgimą. Jei pas jus vidurių pūtimas, imkite 250-500 mg dozės tris kartus per dieną.

Malšina galvos skausmus.

Jei susidūrėte su migrena, kartu imbieras ir raudonasis pipiras (Čili), mėta yra idealus derinys. Įdėkite žiupsnelį pipirų ir arbatinį šaukštelį džiovintų mėtų, tada pridėkite imbiero griežinėlius ir virkite mišinį. Jūs galite pasaldinti medumi.

Ramina dantų skausmą.

Jūs galite nuraminti dantų skausmą naudojant imbierą. Tiesiog patrinkite dantenas žaliu imbieru, pajusite iš karto palengvėjimą.

Stimuliuoja kraujotaką.

Įdėkit 50g tarkuoto imbiero šaknies į audinį ir išspauskite sultis. Įpilkite sultis į 4-5 litrų tūrio karšto vandens indą ir šį skysti uždėkite ant paveiktos zonos. Ji ištirpins susikaupusias toksines medžiagas.

Kiti imbiero privalumai:

  • apsaugo nuo pykinimo ir vėmimo po operacijos, tiesiog pakanka kramtyti imbiero gabalėlį
  • sumažina įtampą raumenyse, sumaišykite imbierą, ciberžolės pastą ir patrinkite paveiktas zonas 2 kartus per dieną
  • išgerkite imbiero stiklinę vandens ryte tam, kad stabilizuoti gliukozės kiekį kraujyje.
Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
24.09.2018 laikas 07:37 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai artrito gydymui
Artritas liaudies medicinoje, Artritas, artrito gydymas, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

23.07.2019 laikas 20:14 Receptai – Patiekalai Kepti varškėčiai
Gaminame namuose. Kepti varškėčiai. Varškėčius apvoliojame miltuose ir kepame keptuvėje įkaitintame aliejuje, iš abiejų pusių. Kepti varškėčiai tiekiami su grietine ir/ar mėgstama uogiene. Skanaus!

Skaityti daugiau

05.11.2019 laikas 19:32 Receptai – Patiekalai Plikytos Tešlos (Ne)paprasti Kąsneliai
Visada smagu išbandyti kažką naujo. Tarkime, plikytą tešlą. Jos paslaptis – karštas vanduo ar pienas, dėl kurio susidaro oro tarpų. Šie kepiniai itin minkšti, purūs ir tiesiog tirpsta burnoje. Tad metas ryžtis naujiems skoniams ir...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.03.2024 laikas 08:19 100 dienų po vandeniu mokslininką atjaunino 20 metų
Į pensiją išėjęs karinio jūrų laivyno naras Džozefas Dituri pateko į laikraščių antraštes, kai 2023 m. kovo 1 d. ėmėsi novatoriško eksperimento. Dituri apskaičiavo, kad 100 dienų, praleistų Atlanto vandenyne maždaug 9 metrų gylyje po vandeniu, gali p...

Skaityti daugiau

19.03.2024 laikas 08:11 Atmosferos slėgis ir druskos kiekis - senovės kataklizmo požymiai
Beveik visi organizmai susiduria su druskos trūkumu. Norėdamas tai kompensuoti, organizmas druską ištraukia iš kitų audinių, todėl suyra kaulai ir raumenys. Kai sumažėja atmosferos slėgis, kraujo ląstelės išsipučia ir plyšta. Kad taip nenutiktų, būti...

Skaityti daugiau

19.03.2024 laikas 07:50 Horoskopas kovo 19 d.: Šiandien bus sveikatos ženklas
Šiandien niekas neturėtų susirgti. O jei kovo 19 d. susirgote, vadinasi, jūsų organizme jau seniai kažkas buvo ne taip, kaip reikia, ir Saulės energijos srautas jums tik išryškino problemą.

Skaityti daugiau