Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Astralinis Pasaulis » 2016 » Spalio » 7

Velnio spąstai

Keistas ir neįprastas atsitikimas įvyko 1753 m. gegužės 3 d. nedideliame Takonos miestelyje Sicilijoje. Albertas Gordonis, gerbiamas miestietis ir šeimos galva, vaikštinėjo savo dvaro kieme ir netikėtai visų akyse dingo. Jis neišvyko į kitą miestą, neišplaukė į žemyną, nepasiklydo kalnuose. Šio nepaprasto įvykio liudininkais tapo Gordonio žmona, grafas Zenetis ir pora draugų.

Miesto valdžios atstovai detaliai apžiūrėjo įvykio vietą, tačiau jokių slaptų šulinių, duobių ar įgriuvų neaptiko. Senjoro Alberto giminės netgi perkasė visą kiemą - jokių pėdsakų.

Mieste ėmė sklisti šiurpūs gandai, o baisioji vieta buvo pavadinta „Velnio spąstais“. Tačiau tai dar nebuvo istorijos pabaiga. Praėjus 22-iems metams po aprašytųjų įvykių Gordonis vėl grįžo į savo namus. Netikėtas jo pasirodymas sukėlė dar didesnį sąmyšį, nei dingimas.

Velnio spąstai Albertas buvo primygtinai klausinėjamas, buvo įtarinėjamas, kad buvo pabėgęs pas kitą moteriškę, tačiau vyras nieko suprantamo nesugebėjo papasakoti. Jis tik pasakojo apie kažkokį tunelį, kurio gale tvyrojo kažkoks keistas rūkas. Dar jis matė neįprastą paveikslą, kuriame švietė žvaigždės ir taškai. Jokių įprastų žmonėms daiktų šalia nebuvo.

Albertas velnio spąstuose sutiko tik dvi gyvas būtybes. Pirmoji buvo kažkokia nežinoma ir keista būtybė, apaugusi ne tai plaukais, ne tai vilna. Nepažįstamasis vyrui papasakojo, kad jis pateko į laiko plyšį. Išsigauti iš šios vietos nėra jokių galimybių.

Antroji sutikta būtybė velnio tunelyje buvo moteris. Ji daug pasakojo apie keistus lašus, kurie erdvėje gali judėti greičiau už šviesą, apie tamsoje atsiveriančius vartus, apie skraidančius miestus ir juose gyvenančias žmonių sielas. Nelaimingasis Albertas nieko nesuprato, tačiau po kiek laiko pasijuto vėl besąs savo mėgstamame kiemelyje Sicilijoje. Jis teigė, kad tunelyje išbuvo apie porą valandų.
Po tokių pasakojimų valdžios atstovams neliko nieko kito, tik uždaryti „keliautoją velnio tuneliu" į psichiatrinę ligoninę. Gordonis šioje įstaigoje praleido septynerius ilgus metus, kol jo istorija nesusidomėjo gydytojas Marijus. Jis ištisas valandas klausinėjo vyrą apie jo nuotykius, kažką užsirašinėjo ir, galiausiai, nusprendė atlikti eksperimentą „vietoje“.

Daktaras kartu su pacientu atvyko prie „Velnio spąstų" ir paprašė parodyti, kaip viskas vyko tą lemtingą dieną prieš 29-ius metus. Albertas ryžtingai patraukė link tos vietos ir... vėl dingo. Šį kartą jau negrįžtamai. Daktaras Marijus, apstulbintas to, kas įvyko, įsakė baisiąją vietą aptverti aukšta siena ir uždraudė miesto gyventojams prie jos artintis.

Mūsų dienų mokslininkai mano, kad nelaimingasis sicilietis pateko į vieną anomalią zoną, kurios kartas nuo karto sutinkamos mūsų planetoje. Kas tai yra iš tikrųjų - niekas paaiškinti negali. Vieni tvirtina, kad šios zonos susijusios su perėjimu į paralelinį pasaulį. Kiti laikosi nuomonės apie laiko įtrūkimus. Tretieji iš viso pasakoja savo teoriją apie kažkokį astralinį sluoksnį Visatoje.

Kai kurie tyrinėtojai teigia, kad netiesioginių tokių anomalių zonų egzistavimo patvirtinimų buvo dar senais laikais. Pasakojimai apie burtininkų užburtus žmonės, kurie prarado laiko nuovoką, Odisėjaus istorija, nutikusi Kalipso saloje. Neįprasti laiko įtrūkimai Žemėje buvo žinomi dar prieš tūkstančius metų.

Labiausiai „pasikaustę" šiuolaikiniai teoretikai mano, kad visų šių nepaprastų stebuklų priežastimi yra laiko nepastovumas. Laikas niekada nebėgo visiškai paprastai. Vaizdžiai išsireiškus, laikas primena siūlą, suvyniotą ant nematomos ritės. Todėl šalia gali egzistuoti ir dabartis, ir ateitis, ir praeitis. Kartais dėl nežinomų priežasčių ribos tarp „sluoksnių" išsitrina, todėl atsiranda „Velnio spąstai".

Yra daugybė hipotezių ir prielaidų. Tačiau kuris aiškinimas yra arčiausiai tiesos? Šiandien velnio spąstų egzistavimas nėra patvirtintas, išskyrus šį pasakojimą, tad jums patiems lieka spręsti ar šie laiko įtrūkimai iš tikrųjų egzistuoja.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
05.06.2019 laikas 19:50 Receptai – Patiekalai Putlūs, sultingi beliašai su mėsa, o tešla kefyro!

Prisipažinkite, kad bent kartą gatvėje užuodę karštų pyragaičių kvapą su mėsa iš karto užsinorėjote jų paragauti. Bet kam juo pirkti kažkur gatvėje, jei galima pasigaminti namuose, namuose skanesni. Radau nuostabų vaizdo recept...

Skaityti daugiau

20.09.2019 laikas 06:17 Receptai – Patiekalai Kepti varškėtukai su razinomis
Išmirkinkite razinas, nupilkite ir apsausinkite. Dubenėlyje šakute gerai išmaišykite varškę, miltus, cukrų, druską, razinas ir kiaušinius. Pabarstykite stalą miltais, ant jų išdėliokite po šaukštą varškinės masės. Kiekvieną masė...

Skaityti daugiau

13.09.2019 laikas 17:33 Receptai – Patiekalai Citrininis pyragas
Dosniai patepkite ir pabarstykite kepimo formą Nieko nėra apmaudžiau, kaip iškepti pyragą, bandyti išversti jį iš formos ir tą darant kepinį sugadinti. Tad jei recepte sakoma, jog kepimo formą reikia ištepti sviestu ir pabarstyti ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
23.04.2024 laikas 10:01 Žolininkė ragina prisirinkti pavasarį šių augalų
Visų pirma, Jolanta akcentavo, kad svarbu žoleles rinkti ir dėti į tokią talpą, kurioje galėtų cirkuliuoti oras. Taip pat ji pridėjo, kiek laiko galima tokias žoleles vartoti, „Dabar labai palankus metas prisirinkti šviežių valgymui žolelių....

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 06:51 Ar išrinktojo apkabinimas gali pakuždėti apie jo ketinimus?
Paprastai vyrai parodo savo meilę poelgiais. Tačiau išsireiškimo, kad moterys myli ausimis nereikia nedavertinti. Dažniausiai stiprioji žmonijos pusė reiškia savo jausmus apsikabinimu ir bučiniais. Sekantį kartą, kai mylimasis tave apkabins, atkreipk...

Skaityti daugiau

22.04.2024 laikas 08:26 Chuliganas ar geraširdis: paveikslėlio testas parodys, kas esate iš tikrųjų
Norite daugiau sužinoti apie savo tikrąjį "aš"? Atlikite šį testą - nedvejodami pasirinkite vieną iš trijų rožių. Jūsų pasirinkimas parodys, ar esate taisyklių laužytojas, ar konformistas. Ar pasirinksite erškėčiais ir žvaigždėmis nusėtą kelią, ar la...

Skaityti daugiau