- 18.09.2016
- 1.0 Reitingas
- 16690 Peržiūros
- Komentarai
Mokslininkai nustatė, kad šie keturi produktai sukelia didesnį gleivių kiekio gamybą.
Gleivės (pavyzdžiui, snargliai, skrepliai) veikia kaip, sakant sutepta medžiaga, organizmui.
Burnoje, nosyje, sinusite, plaučiuose, virškinimo trakte ir gerklėje yra audiniai, kurie gamina gleives. Gleivės yra būtinos, siekiant apsaugoti šių kūno dalių paviršius, rašo healthyfoodhouse.com.
Gleivės taip pat reikalingos tam, kad būtų užkirstas kelias organizmui nuo virusų, bakterijų ir kitų mikroorganizmų. Kitaip tariant, gleivės apsaugo nuo ligų.
Tikite ar ne, bet ši lipni ir žalia medžiaga iš tiesu padeda jums. Faktas tas, kad gleivėse yra antikūnų, fermentų, baltymų ir ląstelių.
Visi šie junginiai yra reikalingi žmogaus organizmui, ypač, kai jis serga. Kai jūs sergate, jūs tikriausiai pastebėjote padidėjusią gleivių gamybą, ar ne? Tai yra todėl, kad gleivės gaminamos sparčiau, kurios stengiasi padėti jums susidoroti su esama liga. Taip pat yra tam tikrų maisto produktų, kurie gali sukelti gleivių gamybą.
Maisto produktai, kurie gamina gleives.
Mokslininkai nustatė, kad yra keturi produktai, kurie sukelia didesne gleivių gamybą. Jei norite sumažinti gleivių kiekį iki minimumo, kurį gamina jūsų organizmas, venkite šių keturių maisto produktų:
- pienas ir kiti pieno produktai;
- raudona mėsa, kuri turi aukštą riebalų kiekį;
- alkoholis;
- glitimas (gliutenas).
Šie produktai, kaip žinoma, aktyvuoja skonio rinitą, kuris paspartina gleivių gamybą, tokiu būdu galite jaustis blogai.
...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Susijusios naujienos:
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau