Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Paslaptys Suaugusiems » 2015 » Gegužės » 30

Vyrai su didele pėda turi ir didelį penį?

Tai, kad pagal vyro pėdos ir pirštų ilgį galima spręsti apie jo pasididžiavimą ir sugebėjimus lovoje, mitas, tačiau mitų apie vyrų kūną yra kur kas daugiau. Livescience.com dalijasi pačiais populiariausiais. Visi jie – grynas melas.

Apie seksą vyrai pagalvoja kas 7 sekundes

Vienas vyras juokauja sakydamas, kad „tai tiek kartų, kiek mes kasdien įkvepiame“. Anot jo, sunku būtų rasti vyrą, kuris mintims apie seksą rastų tiek daug laiko ir ištvermės. Vienas išsamiausių Jungtinėse Valstijose atliktų tyrimų skelbia, kad net 43 proc. vyrų per dieną apie seksą nepagalvoja nė karto. Daug realiau, kad tokios mintys vyrams į galvą ateina kartą per savaitę arba vos keletą kartų per mėnesį.

Vienišių seksualinis gyvenimas kur kas geresnis nei vedusių vyrų

Daugelis mano, kad vedę vyrai lovose tik miega, o vieniši mėgaujasi puikiu seksualiniu gyvenimu. Realybė, džiugu girdėti, yra visai kitokia. 2006 m. Nacionalinės nuomonės tyrimų centro atliktas tyrimas parodė, kad vedę vyrai mylisi nuo 28 iki 400 proc. dažniau nei vienišiai. Be to, vedę vyrai kur kas dažniau mėgaujasi oraliniu seksu ir patys suteikia šį malonumą žmonoms.

Vyro sperma – kaloringa

Iš tiesų ji sudaryta iš vandens ir maistinių medžiagų: vitamino C, kalcio ir magnio. Spermoje yra ir fruktozės, tačiau vos 5–7 kcal vienoje „porcijoje“, teigia dr. Rachel Vreeman. Vis dėlto vargu ar apskritai vertėtų nagrinėti sėklos kaloringumą, turint omenyje, kam ji skirta...

Nuskusti galvos ar barzdos plaukai atauga greičiau, yra storesni ir šiurkštesni

Jeigu tai būtų tiesa, vargu ar turėtume nuplikimo problemą. Ataugę plaukai gali atrodyti šiurkštesni vien todėl, kad jie nebūna susidūrę su saulės ir kitu aplinkos poveikiu.

Vyrai su didele pėda turi ir didelį penį

Abiejų augimo procesams įtaką daro tas pats genas, tačiau jei didelė pėda, dar nereiškia, kad ilga bus ir vyro varpa. Tyrimas, kuriame dalyvavo net 3 tūkst. vyrų, neparodė jokio ryšio tarp pėdos ir penio dydžio.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: https://www.alfa.lt/straipsnis/49855905/vyrai-su-didele-peda-turi-ir-dideli-peni/

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:
Temos

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
10.07.2019 laikas 21:12 Receptai – Patiekalai Cepelinai su varške
Gaminame namuose. Cepelinai su varške. Skanių tradicinių cepelinų su varške receptas. Cepelinai tiekiami su spirgučiais ir grietine arba sviesto-grietinės padažu. Skanaus!

Skaityti daugiau

15.09.2018 laikas 07:08 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo kirminų
Kirminai liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo kirminų, kirminai, kirminų gydymas, receptai kirminams, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, ...

Skaityti daugiau

27.08.2018 laikas 07:51 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai sklerozes gydymui
Sklerozė liaudies medicinoje, Sklerozė, liaudiškomis priemonėmis, receptai nuo sklerozės, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 09:51 Istorijos paslaptys "Dievo miestas"
Šis atradimas sukėlė NASA pasipiktinimą, kai mokslininkai Hubble teleskopo padarytoje nuotraukoje aptiko didelį baltą miestą tiesiai kosmose. Nuotrauka buvo paskelbta oficialioje agentūros interneto svetainėje anksčiau, nei ją pavyko paslėpti....

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 09:47 Doto piramidės paslaptys
Doto piramidė iškyla kaip jos kūrėjų išradingumo ir įgūdžių liudijimas. Kiekvienas kruopščiai sudėliotas akmuo, tiksliai apskaičiuotas kampas byloja apie senovės civilizacijos pažangias architektūros žinias.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 08:45 Senovės civilizacijų paslaptys ir mįslės: kas sugriovė senovės civilizacijas?
Žmonijos istorija skaičiuoja tūkstančius metų, tačiau daugybė paslapčių ir mįslių lieka neišspręstos. Pasak visuotinai priimtos nuomonės, žmonija savo kelionę pradėjo kaip primityvi būtybė, palaipsniui evoliucionavo ir tapo vis protingesnė ir pajėges...

Skaityti daugiau