Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » NSO, Ateiviai » 2015 » Rugsėjo » 26

Žemė belaukiant kontakto: nenaudoti ginklo pirmiems

1990 m. TSRS Priešlėktuvinės gynybos vadas armijos generolas I. Tretjakas pareiškė: „Neatpažintus objektus reikia tirti, o ne numušinėti", 1992 m. Priešlėktuvinės gynybos Mokslo ir technikos komiteto pirmininkas generolas E. Tarasovas irgi pareiškė: „mes rekomenduojame mūsų lakūnams elgtis draugiiškai NSO atžvilgiu.

Korso savo knygoje rašė, kad 1974 m. gegužę VFR prie JAV oro pajėgų bazės Ramšteino zenitine raketa buvo numuštas NSO, kuris nukrito ant žemės, buvo užgrobtas ir išvežtas į JAV Nellis bazę.

Buvęs JAV žvalgybos darbuotojas Ch, Streigas pareiškė, kad iki 1995-ųjų JAV sistemos atmosferos

prieigose sunaikino 34 NSO, nors oficialių patvirtinimų nėra.

1999 m. birželį į Daglasą važiuojančio autobuso keleiviai stebėjo, kaip du naikintuvai, besivejantys disko formos NSO, atidengė ugnį ir NSO paviršiuje matėsi sviedinių sproginėjimai. Tačiau NSO padidino greitį ir dingo.

1976 m., išbandant naują zenitinę tolimojo poveikio raketą Kazachstano „Emba" paligone virš starto aikštelės pasirodė 500 m skersmens rutulio formos NSO. Generolas įsakė jį sunaikinti zenitine raketa. Nuskridusią kelis šimtus metrų NSO raketą susprogdino raudonu spinduliu.

Naikintuvų pulko vadas pulkininkas N. Osaulenko skrisdamas prie Afganistano sienos matė didelį rutulį su įvairiaspalvėmis šviesomis, skridusį dideliu greičiu lygiagrečiu kursu ir manevravusį, aplenkiant kalnagūbrius. Kai naikintuvas pasuko atgal, rutulys padarė tą patį. Supratęs, kad tai NSO, Osaulenko pranešė apie valdymo centrui ir gavo komandą „Numušti!" Tada NSO akimirksniu dingo.

1988 m. Japonijoje naikintuvas nusprendė atakuoti raudoną rutulį, skridusį virš Chonsiu salos, tačiau radijo ryšis su lėktuvu nutrūko, o vėliau jūroje rado tik jo sparno dalį.

1998 m. suomių naikintuvas, pakilęs iš Rovaniemi aerodromo, gavo įsakymą perimti 5-is disko formos NSO, skridusius „pleištu" virš Inarsiarvi ežero. Užėjęs už galinio, pilotas paspaudė raketų paleidimo mygtuką, tačiau kompiuteris ir raketų paleidimo sistema neveikė.

2005 m. virš Australijos Perto miesto praskrido milžiniškas ugninis rutulys ir viską, kas su juo vyko, nufilmavo vietos teleoperatorius. Juostoje matosi, kaip rutulys greitėja, netikėtai stabčioja ir staigiai keičia judėjimo kryptį. Priešlėktuvinės gynybos padalinys jį palaikė meteoru ir paleido į jį dvi zenitines raketas, kurių atskridimas aiškiai matosi juostoje. Raketoms sprogus, rutulys staigiai pakeitė savo spalvą iš akinančiai mėlynos į sidabrinę ir suskilo į 4 dalis, kurios virš televizijos bokšto nupiešė vieną į kitą įdėtas stačiakampio, trikampio ir apskritimo figūras, o tada į šio piešinio centrą trenkė dar viena raketa. O rutulys atstatė ankstesnę formą, pakeitė ją, ėmė ristis dangaus skliautu, nulėkė žemyn ir sprogo.

2003 m. JAV Jūrų laivyno akustikai prie Indonezijos krantų aptiko nežinomą povandeninį objektą. Kai viena povandeninis laivas priartėjo prie jo, nugriaudėjo milžiniškas sprogimas. Netrukus akustikai pranešė, kad aplink sprogimo vietą pasirodė 15 NSO, kurių skersmuo buvo apie 200 m. Jie užblokavo šį rajoną ir jame sukūrė zoną, nepralaidžią hidrolokatoriams. Kai vienas povandeninis laivas priartėjo prie šios zonos, visi prietaisai sugedo ir laivas vargais negalais sugebėjo iškilti. Į bandymus kontaktuoti NSO neatsakinėjo, po kelių valandų jie dingo. Po kruopščių paieškų nebuvo rasta nei amerikiečių povandeninio laivo, nei NPO pėdsakų. Terastas nedidelis nežinomo metalo gabalas. Visi duomenys buvo užslaptinti.

Pastaba: visi minimi atvejai nebuvo redaktoriaus specialiai patikrinti, tačiau visi jie buvo paminėti įvairiuose spaudiniuose. Būsiu dėkingas, jei kas nors patikrintų šiuos atvejus ir atsiųstų išsamesnius jų aprašymus.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
03.08.2019 laikas 13:22 Receptai – Patiekalai Purios bandelės su aguonomis: besvorė minkšta tešla ir įdaro gausa

Bandelės su aguonomis – mėgstamas kepinys, kuris iškart sukelia kažkokius malonius vaikystės prisiminimus, perkelia į močiutės virtuvę ir verčia šypsotis. Ir niekur tokio skanėsto nenusipirksi, kad tešla būti orinė ir min...

Skaityti daugiau

06.10.2019 laikas 20:59 Receptai – Patiekalai Skanus Varškės Ir Uogų Vyniotinis

Pats paprasčiausias kepinys prie arbatos – tai lavašas, o dietiškiausias ir skaniausias variantas – tai vyniotinis iš lavašo su varškės įdaru. Į varškę galima dėti įvairias uogas, vaisius, daržoves, žalumynus, sūrį ...

Skaityti daugiau

14.07.2019 laikas 07:08 Receptai – Patiekalai Gaminame namuose. Vištienos kotletukai su daržovėmis
Gaminame namuose. Vištienos kotletukai su daržovėmis. Svogūną pjaustome labai smulkiai, morką tarkuojame smulkia tarka. Šviežias petražoles arba krapus taip pat smulkiname. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau