Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Birželio » 26

Žolininkė patarė, kaip atsikratyti organizme esančių parazitų

Parazitų, kurie gali veistis žmonių organizme, randama net apie 200, tačiau juos galima įveikti paprastai ir efektyviais būdais – vartojant eterinius aliejus ar vaistinius augalus. Taip LRT RADIJUI sako žolininkė Nijolė Degutienė. Anot jos, norą veistis parazitams sukelia įvairios cheminės medžiagos ir metalai, todėl patariama išsivalyti organizmą, sureguliuoti pH. 

– Kas yra parazitai?

– Tai gyviai, kurie, patekę į mūsų organizmą, minta juo ir gyvena iš mūsų. Tai dažnai vadinama kirmėlėmis, bet į parazitų sąvoką įeina ir kitokie gyviai. Svarbiausias dalykas yra tai, kad parazitai gyvena tada, kai vyrauja tarša. Įvairūs metalai, cheminės medžiagos gali sukelti norą mūsų organizme gyventi nepageidaujamiems gyviams.

Žolininkė patarė, kaip atsikratyti organizme esančių parazitų Gyvsidabris, kadmis, švinas, talis leidžia parazitams nukeliauti iki pat sąnarių. Apskritai, galime turėti įvairių rūšių parazitų dėl to, kad esame užsikrėtę metalais. Pavyzdžiui, kadmio yra skalbimo milteliuose, mėlynose granulėse.

Iš viso randama apie 200 parazitų ir jie visi gali būti mūsų kūne. Mokslas ėmė nagrinėti šią sritį. Tai įrodyta laboratorijose.

– Kaip reikia gyventi, kad šie gyviai nepatektų į mūsų organizmą?

– Pirmiausia, nekišti pirštų į burną. Kai vaikas ropinėja žeme, žaidžia su kitais, kažką valgo, jis laižo pirštus. O kažkur netoliese gal bėgiojo katės ar šunys. Taigi nekišti pirštų į burną yra vienas svarbiausių dalykų. Žinoma, reikia plauti rankas. Grįžus namo reikia atidžiai nusiplauti rankas, nes ten galinčių būti kirmėlyčių mūsų akys nemato.

Reikėtų sureguliuoti organizmo pH į šarminę pusę. Parazitams ta aplinka nepatinka, jie veisiasi rūgštinėje aplinkoje. Reikia vartoti kuo mažiau maisto su teršalais, išvalyti metalus iš organizmo – amalgamines plombas taip pat rekomenduotina pakeisti į dabartines.

– Kaip galima atsikratyti parazitų?

– Paprastas ir veiksmingas dalykas – moliūgų sėklos. Jos tam vartojamos nuo senų senovės. Reikėtų po 20–30 sėklų suvalgyti keturis kartus per dieną. Galima jas sutrinti, įdėti medaus, pasigaminti kaip saldainį.

Yra toks augalas – meškinis česnakas. Žmonės turi jo savo darželiuose, bet jis veikia tik žalias. Parazitus išvalo medetkos – galima gerti arbatą tris kartus per dieną dvi savaites.

Organizmą valo ir eteriniai aliejai. Galima patiems pasigaminti kapsulių iš aliejų. Veiksmingas tujų aliejus, bet jo vartoti galima tik vieną lašą. Paminėčiau arbatmedžių, bergamočių, ciberžolių, pipirmėčių aliejus.

Tai nagrinėjama jau seniai, nustatyta, kokios žolės išvalo net giliausiai pasislėpusius parazitus. Stipriausiai veikianti žolė yra juodasis riešutas. Taip pat pelynas ir gvazdikėliai. Šių žolių reikia prekybos centruose ieškoti tokių, kurios turi ilgiausią galiojimo laiką. Atlikus žolių vartojimo ciklą, iš organizmo gali visiškai išsivalyti parazitai.

– Vaikai parazitais užsikrečia dažniau, tačiau, norint tai išnaikinti, reikia ir kitokių priemonių.

– Taip, vaikams nepaduosi pelynų arbatos. Kai vaikai turi kirmėlyčių ir reikia jų atsikratyti, gerai vartoti česnaką. Jei tik vaikai mėgsta, reikia jo duoti su sviestu ir duona. Kasdien reikėtų suvalgyti 2–3 nedideles skilteles, tai padeda. Vaikams galima duoti ir moliūgų sėklų, melionų sulčių, granatų žievelių.

Žolininkė patarė, kaip atsikratyti organizme esančių parazitų

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
03.08.2019 laikas 13:22 Receptai – Patiekalai Purios bandelės su aguonomis: besvorė minkšta tešla ir įdaro gausa

Bandelės su aguonomis – mėgstamas kepinys, kuris iškart sukelia kažkokius malonius vaikystės prisiminimus, perkelia į močiutės virtuvę ir verčia šypsotis. Ir niekur tokio skanėsto nenusipirksi, kad tešla būti orinė ir min...

Skaityti daugiau

06.11.2017 laikas 14:12 Receptai – Patiekalai Obuolių nuoviras gydo užkimimą

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: užkimimas. Ingredientai: obuoliai, vanduo.

Skaityti daugiau

25.08.2018 laikas 13:38 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai plaukų gydymui
Sausų plaukų priežiūra liaudies medicinoje, Sausų plaukų priežiūra, receptai plaukų gydymui, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 09:51 Istorijos paslaptys "Dievo miestas"
Šis atradimas sukėlė NASA pasipiktinimą, kai mokslininkai Hubble teleskopo padarytoje nuotraukoje aptiko didelį baltą miestą tiesiai kosmose. Nuotrauka buvo paskelbta oficialioje agentūros interneto svetainėje anksčiau, nei ją pavyko paslėpti....

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 09:47 Doto piramidės paslaptys
Doto piramidė iškyla kaip jos kūrėjų išradingumo ir įgūdžių liudijimas. Kiekvienas kruopščiai sudėliotas akmuo, tiksliai apskaičiuotas kampas byloja apie senovės civilizacijos pažangias architektūros žinias.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 08:45 Senovės civilizacijų paslaptys ir mįslės: kas sugriovė senovės civilizacijas?
Žmonijos istorija skaičiuoja tūkstančius metų, tačiau daugybė paslapčių ir mįslių lieka neišspręstos. Pasak visuotinai priimtos nuomonės, žmonija savo kelionę pradėjo kaip primityvi būtybė, palaipsniui evoliucionavo ir tapo vis protingesnė ir pajėges...

Skaityti daugiau