Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Konspirologija, Gandai » 2016 » Gegužės » 9

Žvalgyba bijo Donaldas Trampas išplepės valstybės paslaptis

Kai tik Donaldas Trampas oficialiai taps Respublikonų partijos kandidatu į JAV prezidento postą, jis turės teisę gauti oficialias žvalgybos ataskaitas, įskaitant net tas, kurias šiuo metu gauna JAV prezidentas Barakas Obama. Šią išvadą skelbia laikraštis „The Daily Beast“.

Rimti JAV žvalgybininkai rimtai baiminasi pačio blogiausio scenarijaus: D.Trampas nepajėgs laikyti liežuvio už dantų? Amerikos žvalgybos baimė dėl D.Trampo nepatikimumo sustiprėjo ypač po laidų nacionalinėje JAV televizijoje, kuriose šis kandidatas viešai skleidė keisčiausius gandus bei įmantriausias konspirologines teorijas. 

Taigi žmogus, kuris, akivaizdu, nemoka saugoti paslapčių ir net nesuvokia „paslapčių saugojimo svarbos“, netrukus turės teisę susipažinti su konfidencialia galingiausios pasaulyje valstybės informacija.

Kandidatas į JAV prezidentus Donaldas Trumpas

„Man neramu, nes D.Trampas, trokšdamas sudominti visuomenę, siekdamas pigių, bet efektingų triukų, spaudos konferencijose pajėgus netyčia arba net specialiai išplepėti tai, ko nedera žinoti plačiąjai visuomenei“. Štai tokios nuomonės laikosi įtakingi, aukštus postus užimantys JAV žvalgybininkai.

O D.Trampo polinkis improvizuoti, mėtytis nepatvirtintais ir nepatikrintais faktais televizijų laidose JAV žvalgybos ekspertus verčia dar labiau nerimauti. Žvalgybos analitikai neabejoja, jog pasitaikys tokių situacijų, kada D.Trampas viešai paskelbs duomenis, kuriuos galima skelbti tik uždaruose posėdžiuose tik tiems asmenim, kurie turi teisę susipažinti su valstybės paslaptimis. Trokšdamas kuo geriau pasirodyti rinkimuose D.Trampas vargu ar sugebės susilaikyti viešai nepaskelbęs bent jau kai kurių žvalgybinių duomenų.

Tiesa, minėtas leidinys rašo, kad šiomis baimėmis pasidalinę JAV slaptųjų tarnybų vadovai panoro likti nežinomi. Kodėl? Bijo patekti nemalonėn?

Tad neaišku, kokių saugumo priemonių gali griebtis Amerikos „džeimsai bondai“, siekdami apsaugoti valstybės interersus nuo plepaus Respublikonų kandidato. JAV Nacionalinės žvalgybos direktorius teigia, kad brifingai JAV prezidento posto siekiantiems politikams šiemet, kaip ir anksčiau, bus rengiami tik specialiai apsaugotose patalpose. Pavyzdžiui, 2008-aisiais žvalgybos ataskaitų Barakas Obama klausėsi Federalinės saugumo tarnybos būstinėje Čikagoje. Be kita ko, Nacionalinės žvalgybos vadovybė patikino, kad visi kandidatai gaus „lygiai tą pačią vienodomis priemonėmis apsaugotą informaciją“. Niekas nebus diskriminuojamas, niekas neturės privilegijų.

Amerikos žvalgybininkai tvirtina, jog D.Trampui ir Hilary Klinton jie teiks informaciją, kuri klasifikuojama kaip „Kasdienė ataskaita prezidentui“. Iš ataskaitų bus tik išbraukta ypač slapta informacija apie šiuo metu atliekamas slapčiausias operacijas ir įgyvendinamas konfidencialias programas.

Tiesa, tuoj po išrikimo naujasis prezidentas bus supažindintas su informacija, kuri prieinama iš posto pasitraukiančiam prezidentui. Tačiau Amerikos įstatymai numato galimybę, jog postą paliekantis JAV prezidentas pats sprendžia, kokią informaciją pirmosiomis dienomis pateikti kandidatams, o paskui – ir naująjam šalies vadovui.

Beje, žvalgybos specialistas Timas Naftali mano, jog kandidatams geriausia neteikti jokios slaptos informacijos. Tas pats T.Naftali net ironizavo: „kandidatams geriau nežinoti jokių paslapčių dar ir dėl to, kad, giliau susipažinę su analizėmis, bus priversti kardinaliai keisti pažiūras, mat pamatys, kaip jie stipriai klydo, kaltindami oficialųjį Vašingtoną“...

„Susipažinę su slaptosiomis ataskaitomis kandidatai bus priversti nusivilti savimi, nes suvoks, kaip dažnai klydo, kaltindami valdžią neveiklumu, atsargumu ar dar kokiomis panašiomis nuodėmėmis“. Šie žodžiai taip pat priklauso žvalgybos spcecialistams.

Informacijos šaltinis – „The Daily Beast“.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://slaptai.lt/

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
09.09.2019 laikas 19:23 Receptai – Patiekalai Pyragaičiai su mėsa ir sūriu. Labai skanus užkandis!
Pasigaminkime namuose skanius pyragaičius su mėsa ir sūrių. Daugiau galite sužinoti žiūrėdami vaizdo įrašą. Skanaus!

Skaityti daugiau

13.07.2019 laikas 20:17 Receptai – Patiekalai Gaminame namuose. Pusryčių sumuštiniai su avokadu ir kiaušiniu
Gaminame namuose. Sumuštiniai su avokadu ir kiaušiniu receptas. Batono riekeles paskrudiname skrudintuve arba orkaitėje. Joms atvėsus, aptepame paruoštu avokado mišiniu. Ant sumuštinių viršaus dedame keptą kiaušinį. Skanaus!...

Skaityti daugiau

17.09.2018 laikas 08:08 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo karščiavimo

Karščiavimas liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo karščiavimo, karščiavimas, karščiavimo gydymas, karščiavimo receptai, vaistažolės karščiavimui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kai...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau