Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Aiškiaregiai, Didieji Pranašai » 2021 » Spalio » 20

Aiškiaregis Krzysztofas Jaczkowskis pasakoja apie Trečiojo pasaulinio karo pradžią

Kaip jau pasakojome savo skaitytojams, paskutiniame savo vaizdo įraše garsus parapsichologas ir lenkų mėgstamas aiškiaregys Krzysztofas Jaczkowskis pažadėjo, kad netrukus įvyks kažkoks raketų ar lėktuvų išpuolis prieš tam tikrą administracinį pastatą. Šis įvykis neįtikėtinai pablogins ir taip sudėtingą padėtį pasaulyje, privesdamas planetą prie didžiulio karo slenksčio.  Naujame vaizdo įraše Jaczkowskis apie visa tai papasakojo daug išsamiau:

...Tai bus naktį, išpuolis į pastatą, į kurį pataikys raketos arba lėktuvai. Tai bus tam tikras administracinis pastatas. Jis vyks už Europos ribų. Reidas vyks ryte, bet dar bus tamsu.

Tada bus valandos tylos, jokio atsako - tik tyla. Po tų kelių valandų - kelių valandų tylos - bus atsakomoji reakcija, tačiau ji bus neadekvati tam, kas įvyks ryte. Atsakomosios priemonės bus neadekvačios.

Konfliktas vyks tarp dviejų šalių. Kitaip tariant, ji neprasidės nuo to, kad viena šalių grupė imsis tam tikrų veiksmų prieš kitą šalių grupę. Ne, iš pradžių tai bus išimtinai dviejų šalių bendradarbiavimas. Kartoju: ryte kas nors užpuls svarbų administracinį pastatą, tada bus mažiau nei 24 valandos tylos, tada bus imtasi atsakomųjų veiksmų. Tačiau atsakomieji veiksmai bus visiškai neadekvatūs tam, kas juos sukėlė. 

Pasakysiu daugiau - tai bus ne pirma, o trečia ir paskutinė provokacija, ir tie, kurie sulauks atsakomųjų veiksmų, neturės nieko bendra su šiuo administraciniu pastatu. Ten eis kalbos apie aplinkos taršą, kurios iš tikrųjų nebus. Bus paskelbta, kad kažkuri vieta dabar labai užteršta, bet tai nebus tiesa.

Tuomet viskas nurims, dviems ar trims savaitėms. Galbūt bus šiek tiek vietinių susišaudymų ir tik... diplomatine prasme kils didelė audra. Tada visiems atrodys, kad po šių dviejų savaičių padėtis kažkaip normalizavosi ir nurimo, bet tai bus tik regimybė.

Europa kažkaip įsitrauks į šį žaidimą, ypač kai kurios NATO šalys pasmerks atsakomųjų veiksmų mastą, jos tam nepritars ir net bus pasipiktinusios. Tada staiga iškils tam tikros teritorijos, kuri nėra labai didelė, užterštumo klausimas. Tačiau tai, atrodo, taip pat bus provokacija.

Klausiate, kada ir kokias atsargas kaupti? Nujaučiu, kad dabar yra ta akimirka, galutinis terminas, kai lėktuvai trenksis į pastatą, naktį, arčiau ryto. Į tai reikės žiūrėti labai rimtai, net jei per ateinančias 2-3 savaites situacija, atrodo, nurims.  Tiesa ta, kad tada viskas prasidės staiga ir netikėtai visiems. 

Bus laikas, apie 2-3 savaitės ir per tą laiką turėsite pasiruošti. Tuo laikotarpiu nuolat vyks vienokios ar kitokios derybos. Jie bus nutraukti, paskui tęsis, tada dialogas nutrūks antrą kartą ir viskas ims slysti iš rankų. Tada ateis naujos jėgos, bet būkite atsargūs - jie yra tam pasirengę, jie yra įsitempę, ir tai yra tai, ką aš vadinu trečiąja provokacija. Kai kurios šalys jau kelis mėnesius ruošiasi tam, kas artėja, tačiau viskas vyksta už visuomenės akių ir už visuomenės nuomonės ribų.

Klausiate, kas nutiks Lenkijoje? Ateis laikas, kai Lenkija taps tarsi uždara šalimi. Nežinau, ar tai susiję su pirmiau aprašytais įvykiais, bet gali atsitikti taip, kad mūsų šalis bus pašalinta iš ES. Europa labai toli žengs Lenkijos atžvilgiu ir ateis laikotarpis, kai Lenkija taps uždara šalimi. Gali būti, kad ES norės nubausti Lenkiją, įšaldydama mus ir primesdama Lenkijai tai, ko niekada negavo jokia kita ES šalis. Ji bus skirta suvaldyti uoliems Europos "žirgams" ir parodyti kitiems nepaklusniems "eržilams", ką jie sugeba. Lenkija bus pavyzdys. Gali būti, kad ekonomika bus visiškai išardyta, ir aš matau, kaip vyriausybė išdalys žmonėms tam tikrus talonus. Ir nesuprantu, kodėl talonai, o ne pinigai? 

Klausimas: ar turėtumėte laikyti santaupas zlotais, ar kita valiuta? Geras klausimas, kartoju, kad šiuo metu saugiausia valiuta man atrodo Didžiosios Britanijos svaras sterlingų.

Tam tikri pokyčiai įvyks ir Turkijoje. Vaizdo įraše ponas Jaczkowskis užmerkė akis ir ėmė pasakoti, kad Turkijoje (tiesiogine prasme - Osmanų imperijoje) įvyks kažkokia išdavystė prieš pačią Osmanų imperiją. Galbūt kalbama apie perversmą arba problemą su vienu iš Turkijos sąjungininkų - Krzysztofas nutraukė šią istoriją taip pat staigiai, kaip ir pradėjo, pereidamas prie kitų vizijų - apie Lenkiją, bankus ir pan. Kaip visada, jis nenurodo tikslių datų, tačiau, remiantis tuo, ką anksčiau sakė garsusis lenkų aiškiaregys, visa tai neteks ilgai laukti, todėl sekime įvykių eigą.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
09.06.2019 laikas 20:08 Receptai – Patiekalai Pyragėliai su uogomis keptuvėje
Vaišės pagal šeimyninius receptus – tai visada skanu. Ir ne todėl, kad einant laikui jų proporcijos ir gramų kiekis nugludintas iki puikiausios kokybės, bet todėl, kad juose gyva atmintis. Juk kiekvienas turi prisiminimų, su nenui...

Skaityti daugiau

21.09.2019 laikas 14:39 Receptai – Patiekalai Pieniškos dešrelės bulvių tešloje

Tai nuostabi vakarienė, svečiams atradimas, jei jie netikėtai užsuks pas jus. Galimas dalykas, jums šis patiekalas bus antras iš mėgstamiausių patiekalų, po kiaušinienės. Žinoma, čia tik idėja, galite į bulves įdėti įvairius pr...

Skaityti daugiau

30.10.2017 laikas 13:03 Receptai – Patiekalai Rugiagėlės nuoviras gydo širdies ligas

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Širdies ligos. Ingredientai: Džiovinti smulkinti rugiagėlių žiedai, Verdantis vanduo.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau