Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai
Prabangus tortas be kepimo iš minimalių ingredientų
19.03.2023, 19:28
«Mano vyras buvo sužavėtas, o svečiai paprašė recepto»: prabangus tortas be kepimo iš minimalių ingredientų (negali būti paprasčiau)

Šiandien pagaminau puošnų tortą arbatai iš minimalių produktų! Visi svečiai prašė recepto ir negalėjo patikėti, kaip lengva jį pagaminti. Jis pagamintas nekepant, iš paprastų produktų.

Skaityk toliau
Mielinė picos tešla su pienu (receptas)
16.03.2023, 08:02
Mielinė picos tešla su pienu
Galiu labai užtvirtintai teigti, kad pica yra vienas iš pačių mėgstamiausių patiekalų mano šeimoje. Tokia mielinė picos tešla su pienu man yra labiausiai pasiteisinanti ir tikrai labai pamilta. O štai priedų kuo puikiausiai galite pasireguliuoti pagal savo pageidavimus, galite tiesiog nusižiūrėti picerijoje kas su kuo dera ir šitaip pritaikyti kiekvieno skoniui. Darbo visai nedaug, o rezultatas fantastiškas! Labai rekomenduoju pamėginti!
Skaityk toliau
Užtepėlė su kiaušiniu, fermentiniu sūriu ir majonezu
16.03.2023, 07:49
Užtepėlė su kiaušiniu, fermentiniu sūriu ir majonezu
Mano šeima kiaušinius tikriausiai galėtų valgyti bene kiekvieną dieną pusryčiams (tikrai dažnai taip ir darome, kartais verdame, o kartais kepame), o atradusi, kad kiaušiniai idealiai dera su juoduoju česnaku nesiliauju šitaip gaminusi ir valgiusi. Šį kartą greitai sugalvojau užtepėlę su virtu kiaušiniu, fermentiniu sūriu, kanapėmis ir juodojo česnako pudra. Skamba įdomiai? Tikrai ne tik įdomu, bet ir labai skanu. Tad nieko nelaukite ir imkite receptą.
Skaityk toliau
Lydekos filė tešloje, kepta keptuvėje
13.03.2023, 19:43
Lydekos filė tešloje, kepta keptuvėje
Mano šeimoje virtuvėje žuvies patiekalai nėra ganėtinai dažnas svečias. Jos daugiau suvalgome tik švenčių laikotarpiu. Tačiau pastaruoju metu stengiamės ją valgyti bent vieną kartą savaitėje, tačiau tai ne visada pavyksta. Šį kartą receptą televizijos laidoje ir nusprendžiau išmėginti. Patiekalas tikrai nenuvylė, gavosi labai gardūs ir greiti pietūs.
Skaityk toliau
Ruošiamasi kovai su „žaliuoju smegenų plovimu“
13.03.2023, 07:54
Ruošiamasi kovai su „žaliuoju smegenų plovimu“
Klestint tvarių produktų rinkai, daugėja ir melagingų, klaidinančių verslų teiginių apie jų gaminių ar paslaugų tvarumą. Kitaip tariant, dalis įmonių, siekdamos didesnio pelno, užsiima „žaliuoju smegenų plovimu" (angl. greenwashing), pasitelkdamos vadinamuosius „žaliuosius teiginius". Europos Komisija jau šį mėnesį planuoja pristatyti Žaliųjų teiginių direktyvos pasiūlymą.
Skaityk toliau
Kvapnios spurgos be mielių (nereikia net orkaitės)
11.03.2023, 21:19
"Paimu pusę stiklinės jogurto, kiaušinį ir gaminu gardų arbatinį skanėstą": kvapnios spurgos be mielių (nereikia net orkaitės)

Paimu paprasčiausius ingredientus ir per "kelias minutes" pagaminu skanėstą prie arbatos! Spurgas gaminu be orkaitės, mielių ir papildomo triūso. Jie gaunasi orūs, kvapnūs ir gardūs.

Skaityk toliau
Pasaulis ir mes ant skaitmeninio totalitarizmo slenksčio
11.03.2023, 08:23
Pasaulis ir mes ant skaitmeninio totalitarizmo slenksčio
Žiūrint grynai moksliškai ir griežtai laikantis istorizmo principų, jokių įsivaizduojamų panašumų tarp skirtingų epochų atrasti negalima. Nes visos epochos unikalios ir nepakartojamos. Kaip negalima pakartoti laiko, taip negalima pakartoti ir istorijos. Nes iš esmės ji ir yra tik sužmogintas laikas.
Skaityk toliau
Bandelės su saldžiu įdaru (labai, labai skanios)
10.03.2023, 22:36
«Vieną kartą išsikepiau ir daugiau niekada neperku parduotuvėje»: bandelės su saldžiu įdaru (labai, labai skanios)
Visa mano šeima dievina šias bandeles su saldžiu įdaru - minkštos, oro ir labai skanios! Parduotuvėje jų negausite - naminės yra daug geresnės.
Skaityk toliau
įdaryti rageliai (geriausias mano receptas)
09.03.2023, 22:14
«Tai skaniausias kada nors valgytas pyragėlis - tešla kaip pūkas»: įdaryti rageliai (geriausias mano receptas)
Tokie minkšti, orūs ir beprotiškai skanūs įdaryti rageliai! Jie gaminami iš paprastų ingredientų ir visai nesudėtingi. Man tai pats geriausias receptas - puri ir švelni tešla, kuri tiesiog tirpsta burnoje.
Skaityk toliau
Erdvus pyragas iš paprastų ingredientų (giminaičiai jį mėgsta)
08.03.2023, 22:01
"Mano močiutė jį gamindavo arbatai, o dabar ir aš": erdvus pyragas iš paprastų ingredientų (giminaičiai jį mėgsta)

Toks orus pyragas gali būti laikomas šaldytuve kelias dienas ir neprarasti savo skonio! Mano močiutė jį gamindavo arbatai - jis skanus ir pagamintas iš paprastų ingredientų.

Skaityk toliau
Pūstos cinamono bandelės (kepu jau trečią dieną)
08.03.2023, 21:21
«Išmokau pasigaminti minkštas bandeles, skanesnes nei kavinėse»: pūstos cinamono bandelės (kepu jau trečią dieną)

Oro, minkštos, purios ir nepaprastai skanios cinamoninės bandelės! Jas visai nesunku pagaminti iš įprastų ingredientų. Jos net skanesnės už tas, kurias gausite kavinėse.

Skaityk toliau
Greitas užkandis iš paprastų ingredientų (dalinuosi šiuo receptu)
06.03.2023, 22:52
"Mano vyras prašo kasdien juos gaminti - jie tokie skanūs": greitas užkandis iš paprastų ingredientų (dalinuosi šiuo receptu)
Neįprastas, bet labai skanus užkandis iš to, kas "buvo šaldytuve". Paruoštas paprastai, greitai, iš paprasčiausių maisto produktų. Dalinuosi su jumis savo mėgstamiausiu receptu.
Skaityk toliau
Šokoladiniai pūstų ryžių kąsneliai vos iš trijų ingredientų (video)
06.03.2023, 13:10
Šokoladiniai pūstų ryžių kąsneliai vos iš trijų ingredientų (vaizdas)
Juodąjį šokoladą ištirpinkite. Dalį jo pilkite į kepimo popieriumi išklotą indą ir tolygiai paskirstykite. Palaukite, kol šokoladas sustings.
Skaityk toliau
Minkšti kruasanai, pagaminti iš paprastų ingredientų (ilgai negenda)
05.03.2023, 20:52
"Tai ne receptas, o atradimas - skanesnio, dar neragavau": minkšti kruasanai, pagaminti iš paprastų ingredientų (ilgai negenda)
Minkšti ir labai skanūs kruasanai, kuriems atsispirti tiesiog neįmanoma! Iškepti be orkaitės, ilgai negenda ir išlieka minkšti dar dvi dienas. Dalinuosi su jumis šiuo receptu.
Skaityk toliau
Skanūs pyragaičiai iš nebrangių ingredientų (dalinuosi šiuo receptu)
05.03.2023, 19:37
"Net neįsivaizdavau, kad juos taip lengva pagaminti": skanūs pyragaičiai iš nebrangių ingredientų (dalinuosi šiuo receptu)
Niekada nemaniau, kad šiuos pyragaičius bus taip lengva pagaminti! Jie pagaminti iš nebrangių, lengvai randamų ingredientų, kurių visada galite rasti namuose. Jie ilgai išlieka minkšti, purūs ir beprotiškai skanūs!
Skaityk toliau
Floridos gubernatorius DeSantis trukdo
02.03.2023, 08:53
Floridos gubernatorius DeSantis trukdo "Disney World" mikimauzams tvirkinti vaikus

Floridos gubernatorius DeSantis (žiūr.nuotrauką), jau kurį laiką reiškė nepasitenkinimą “"Walt Disney World" korporacija, kuri atvirai vykdo agresyvią LGBT propagandą ir tai kėlė rinkėjų protestus.

Skaityk toliau
Meškinio česnako nauda žmogaus organizmui
01.03.2023, 22:36
Meškinio česnako nauda žmogaus organizmui
Kai tik meškinis česnakas pradės žaliuoti, bus atėjęs pats metas išmesti pageltusius arba parudusius česnakus ir visas importuotas žoles. Kam gi savo virtuvėje laikyti apvytusį baziliką, kai galima pasigaminti dievišką meškinio česnako pesto iš paties prisirinktų šviežiai nuskintų meškinio česnako lapų?
Skaityk toliau
« 1 2 ... 12 13 14 15 16 ... 276 277 »