Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai
Švelnūs arbatos kepiniai iš įprastų ingredientų
02.02.2023, 19:09
"Paimu pusę puodelio jogurto, kiaušinių ir 10 minučių": subtilūs kepiniai arbatai iš įprastų ingredientų (dalinuosi receptu)
Labai skanų ir švelnų keksiuką arbatai gaminu iš pačių paprasčiausių ingredientų. Jis toks minkštas, kad tirpsta burnoje! Man tai geriausias keksiukų receptas. Išbandykite - jums patiks! Dalinuosi šiuo receptu su jumis.
Skaityk toliau
Švelnus varškės pyragas arbatai (skanesnis už bet kokį tortą)
31.01.2023, 21:46
"Svečiai buvo nustebę, kad jį taip lengva pagaminti": švelnus varškės pyragas arbatai (skanesnis už bet kokį tortą)
Skanus, kvapnus ir toks švelnus, kad tirpsta burnoje! Varškės pyragas gaminamas paprastai, greitai ir iš dažniausiai naudojamų ingredientų. Jis toks pat skanus kaip ir pyragas!
Skaityk toliau
Blynai su kefyru: pusryčiai visai šeimai be miltų ir paruošti per 5 m
31.01.2023, 21:12
"Iš stiklinės kefyro pagaminau kalną skanėstų": pusryčiai visai šeimai (be miltų ir paruošti per 5 minutes)
Paimkite paprasčiausius produktus ir tiesiogine prasme per 5 minutes pagaminkite skanius pusryčius! Šiuos skanius pusryčius su kefyru galite pasigaminti be jokių miltų ar vargo. Išbandykite - jums patiks. Dalinuosi šiuo receptu su jumis.
Skaityk toliau
Kvapnus arbatos pyragas (lengva pagaminti, lengva įsiminti)
30.01.2023, 22:37
«Toks švelnus, kad norisi jį gaminti vėl ir vėl»: kvapnus arbatos pyragas (lengva pagaminti, lengva įsiminti)

Ir vėl aromatas pasklido po visus namus! Šiandien "skubėdama" gaminu subtilų keksiuką arbatai. Tai visai nesudėtinga pagaminti, o skonis neįtikėtinas! Šis receptas yra vienas iš mano mėgstamiausių.

Skaityk toliau
Tiesiog mistika, kaip ligoniai išgyvena!
30.01.2023, 16:30
Olava STRIKULIENĖ: Tiesiog mistika, kaip ligoniai išgyvena!
RESPUBLIKOS savaitės žmonės - visi šalies ligoniai, sugebantys sulaukti eilės pas gydytoją, kai medicina tik tolsta nuo žmogaus. Tiesiog mistika, kaip susirgusieji dar sugeba išgyventi, kai regionuose uždarinėjamos ligoninės ar jų skyriai. Kai didžiulės eilės pas gydytojus-specialistus. Kai optimizuojama Greitoji medicininė pagalba. Kai medikai pyksta ant pacientų, pacientai - ant medikų. Kai gydytojai, norėdami užsidirbti, pervargę zuja iš vienos darbovietės į kitą. O jautresni dar kenčia ir vyresnių kolegų patyčias.
Skaityk toliau
Skaniausia vakarienė: kvapnūs kopūstai ir grybai
29.01.2023, 14:11
"Tai skaniausia vakarienė, kokią tik esu ragavęs": kvapnūs kopūstai ir grybai (lengva pagaminti ir nebrangu)

Šiandien vakarienei gaminau kopūstus su grybais - neįtikėtinai skanu! Toks kvapnus ir neįprastas patiekalas patiko visai mano šeimai. Jį lengva, greita pagaminti iš biudžetinių produktų. Čia pateikiamas žingsnis po žingsnio receptas.

Skaityk toliau
Tarkuotas uogienės pyragas
29.01.2023, 13:43
"Kuo paprasčiau, tuo skaniau": tarkuotas uogienės pyragas (būdavo kepamas kiekvienuose namuose, kepu jį ir dabar)
Tarkuotas uogienės pyragas arba smėlio pyragas "kaip vaikystėje". Kvapnus, neįprastas ir skanus labai daug. Anksčiau jį kepdavo visi namiškiai, o aš vis dar kepu! Jį pagaminti greitai ir lengvai.
Skaityk toliau
Pusryčiai: subtilus tuno omletas (skanus ir lengvai pagaminamas)
28.01.2023, 21:53
"Kai noriu nustebinti šeimą, gaminu tokius pusryčius": subtilus tuno omletas (skanus ir lengvai pagaminamas)
Šiandien gaminu paprastus, bet labai skanius pusryčius. Tunų omletas gaunasi nuostabiai švelnus ir neįprasto skonio. Jį lengva paruošti be jokio triukšmo. Štai receptas.
Skaityk toliau
28.01.2023, 21:30
"Tai tikras radinys, ne tik receptas": švelnus šokoladinis pyragas (nebrangūs produktai, bet skanus)
Šis šokoladinis pyragas toks švelnus ir minkštas, tarsi tirpsta burnoje! Šis receptas visada praverčia, kai prie durų pasibeldžia svečiai - jį pagaminti greitai, lengvai ir nebrangiai.
Skaityk toliau
Subtilus desertas prie arbatos iš paprastų ingredientų
27.01.2023, 21:24
"Nustebinau save, kai jį pagaminau": subtilus desertas prie arbatos iš paprastų ingredientų (lengva pagaminti, lengva prisiminti)
Šį desertą šiandien gaminau prie arbatos iš to, ką turėjau namuose! Paprasti ingredientai, greitai pagaminami ir visai nesudėtingi. Jis švelnus, tarsi tirpstantis burnoje ir beprotiškai skanus! Štai receptas.
Skaityk toliau
Sultingi vištienos suktinukai vakarienei
27.01.2023, 21:16
"Taip skanu, kad norisi gaminti vėl ir vėl": sultingi vištienos suktinukai vakarienei (ir net nereikia orkaitės)
Šiandien dalinuosi su jumis paprastu, bet neįtikėtinai skaniu vištienos suktinukų receptu! Lengvai ir greitai paruošiama keptuvėje. Tokia vištienos krūtinėlė gaunasi labai sultinga ir neįprasta. Išbandykite - jums patiks!
Skaityk toliau
Salotos kiekvienai dienai: paprastos, sočios ir labai skanios
26.01.2023, 21:53
Mano "Minutė" salotos kiekvienai dienai: paprastos, sočios ir labai skanios (10 minučių ir galite valgyti)

Greitas, skanus labai, lengvas ir sotus tuo pačiu metu salotos "Minutė" kiekvienai dienai. Paruošiama tiesiog per 10 minučių iš dažniausiai naudojamų produktų. Jei dar nebandėte - labai rekomenduoju! Dalinuosi receptu su jumis.

Skaityk toliau
Sausainiai per 10 minučių: greitai, lengvai ir nebrangiai
26.01.2023, 21:31
"Užuot pirkęs sausainius, pasigaminu juos namuose per 10 minučių": greitai, lengvai ir nebrangiai (skaniau nei bet koks pyragas)
Šiandien dalinuosi paprastu nebrangių sausainių receptu. Pagaminta tiesiog per 10 minučių, be jokio triukšmo, be rūpesčių. Jie švelnūs, minkšti ir tirpsta burnoje! Štai receptas.
Skaityk toliau
Mėsos kukuliai, kukuliai, kukulių receptas, naminiai kukuliai
25.01.2023, 21:51
"Mėsos kukuliai yra vienintelis būdas juos gaminti": lengva ir skani vakarienė visai šeimai (dalinuosi šiuo receptu)
Kartą bandžiau mėsos kukulius kaip svečias ir dabar tai yra vienintelis būdas juos pagaminti! Labai skanus ir kvapnus! Jį pagaminti greitai ir lengvai, o mano šeimai jis kaskart labai patinka. Štai receptas.
Skaityk toliau
Subtilus kepinys (vyniotinis) be kiaušinių, miltų ir orkaitės per 10 m
25.01.2023, 21:31
"Dėl paskutinio šio kepinio gabalėlio ginčijamės prie stalo": subtilus kepinys be kiaušinių, miltų ir orkaitės
"Dėl paskutinio šio kepinio gabalėlio ginčijamės prie stalo": subtilus kepinys be kiaušinių, miltų ir orkaitės (tiesiogine to žodžio prasme jį pagaminu per 10 minučių).
Skaityk toliau
Neįprasti sumuštiniai su tunu iš paprastų produktų
24.01.2023, 20:57
"Gaminu visą savaitę ir noriu dar": neįprasti sumuštiniai su tunu iš paprastų produktų (lengva pagaminti, lengva prisiminti)
Šie sumuštiniai su tunu tokie skanūs, kad juos gaminu visą savaitę ir visai nenuobodžiauja! Tai greita, paprasta ir nesudėtinga. Juos tiekiu pusryčiams arba tiesiog užkandžiams. Dalijimasis šiuo receptu.
Skaityk toliau
Smėlio pyragėliai "kaip vaikystėje"
24.01.2023, 19:33
"Nežinojau, kad juos taip lengva pasigaminti": smėlio pyragėliai "kaip vaikystėje" (pirkdavau juos per kiekvieną pertrauką)
Kaip aš juos mėgau! Pirkdavau juos per kiekvieną pertrauką. Net neįsivaizdavau, kad juos taip lengva pagaminti! Tešlos pyragaičius dievina visi mano šeimos nariai ir prašo, kad gaminčiau juos dažniau. Dalinuosi šiuo receptu su jumis.
Skaityk toliau
« 1 2 ... 14 15 16 17 18 ... 276 277 »