Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai
Labai Skanu.
28.03.2020, 15:30
Labai Skanu. "Tinginys" smaližiams ir tinginiams iš 4 ingredientų

Kaip savaitgaliui nepasigaminti kokio nors deserto prie kavos ar arbatos puodelio? Greitai pasigaminkite tinginį vos iš 4 ingredientų, be kepimo, o visus produktus galite turėti namuose. Gaunasi puikiai.

Skaityk toliau
Labai Skanu. Kruasanai Su Plakta Kiaušiniene
28.03.2020, 08:28
Labai Skanu. Kruasanai Su Plakta Kiaušiniene

Kiaušinius išplakame su žiupsneliu druskos ir šlakeliu pieno. Varškės sūrį supjaustome griežinėliais arba kubeliais ir apkepiname svieste (jeigu naudojate varškę, tiesiog dedate jos į keptuvę).

Skaityk toliau
Balta Naminė Duona Vos Iš Keturių Ingredientų (Video)
24.03.2020, 20:54
Balta naminė duona vos iš keturių ingredientų (video)
Visus ingredientus supilkite į didelį dubenį ir gerai išminkykite. Dubenį su tešla uždenkite maistine plėvele ir palikite stovėti valandai laiko kambario temperatūroje. Iškilusią tešlą padalinkite į dvi lygias dalis. Pabarsčius miltais, kiekvieną tešlos gabaliuką susukite į pailgą formą. Dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos, uždenkite rankšluosčiu ir palikite stovėti dar 30 minučių.
Skaityk toliau
Cukinijų Lazanija: Jei Reikia Saugotis Alerginių Reakcijų
23.03.2020, 09:59
Cukinijų Lazanija: Jei Reikia Saugotis Alerginių Reakcijų

Cukinija - puiki uždegimą slopinanti daržovė, ir ją tokia paverčia karotenoidų liuteinas, zeaksantinas ir beta karotenas, esantis cukinijos žievėje. Dar geriau tai, kad cukinija galima pakeisti kviečių makaronus. Kaip pagaminti netikrą rikotos sūrį? Tai gardus pieno produktų pakaitalas. Jei esate jautrūs sojai, pakeiskite ją tahiniu (sezamų pasta) ir daugiau dėkite druskos.

Skaityk toliau
Avižinis V.K. Izotovo Kisielius Ir Kiti “Avižiniai Vaistai”
21.03.2020, 21:06
11.2. Geriausi liaudiški maisto papildai - Avižinis V.K. Izotovo kisielius ir kiti “avižiniai vaistai”

Svarbiausia – organizmo valymas maitinantis! Kisielius grąžina ištvermę, darbingumą, pasitikėjimą savo jėgomis, jį geriant pagerėja loginis mąstymas, t.y. vyksta tai, ką plačiąja prasme galime pavadinti organizmo išsivalymu. Ne pro šalį būtų priminti skaitytojams tas išties unikalias avižų savybes, kurios atsiskleidžia naudojant jas bet kokia forma. Suprantama, gydomųjų savybių neturi termiškai apdoroti avižų grūdai, jų dribsniai ir išgirtieji įvairių rūšių mišiniai, vadinamieji “miusliai”.

Skaityk toliau
Geriausi Liaudiški Maisto Papildai Jos Didenybė AVIŽA!
21.03.2020, 21:30
11.1. Geriausi liaudiški maisto papildai - Jos Didenybė AVIŽA!
Aviža naudinga “nuo galvos iki kojų”, t.y. nuo grūdų iki pat šaknų. Gydymui tinka ir vos pradėjęs bręsti, ir pusiau subrendęs, ir jau į gubas sukrautas augalas. Žalios avižos gydomosiomis savybėmis nenusileidžia grūdams! Džiovinta avižų žolė tokia pat vertinga kaip ir žaliuojanti, be to, ji turi tam tikrų specifinių gydomųjų savybių. Tad visa aviža skirtingais brendimo laikotarpiais yra puiki vaistinė žaliava.
Skaityk toliau
10. Trauktinės Ir Antpilai, Stiprinantys Sveikatą
21.03.2020, 21:06
10. Trauktinės ir antpilai, stiprinantys sveikatą
Apie kai kuriuos iš jų jau kalbėjome ankstesniame skyriuje, tačiau negalima nepaminėti dar kelių labai efektyvių sveikatos stiprintojų. Ypač greitai poveikį pajunta ligoniai, sergantys tachikardija, įvairiomis neurozėmis, turintys padidėjusį arterinį ir kaukolės vidaus spaudimą.
Skaityk toliau
Sotu Ir Skanu: Ispaniškas Omletas Su Bulvėmis
21.03.2020, 15:16
Sotu Ir Skanu: Ispaniškas Omletas Su Bulvėmis
Bulves nuskuskite, nuplaukite ir supjaustykite plonais kubeliais. Svogūną nulupkite ir supjaustykite plonais pusžiedžiais. Į įkaitintą keptuvę aukštais kraštais pilkite aliejų ir palaukite, kol šis įkais. Sudėkite pjaustytas daržoves, pagardinkite druska ir kepkite apie 10 minučių ant vidutinės ugnies, kol bulvės suminkštės.
Skaityk toliau
Originalus Piemenėlių pyragas
20.03.2020, 21:47
Originalus Piemenėlių pyragas
Svogūną, morkas, saliero stiebus, česnakus paruoškite ir susmulkinkite nedideliais kubeliais. Keptuvę įkaitinkite, supilkite aliejų ir dėkite smulkintas daržoves. Kai šios apminkštės, sudėkite maltą mėsą ir išmaišykite. Kepkite, kol mėsa pilnai apkeps.
Skaityk toliau
Atskleistas Skaniausias Žemaičių Blynų Receptas
20.03.2020, 16:49
Atskleistas skaniausias žemaičių blynų receptas

Šiuos blynus galite kepti orkaitėje - skardą pabarstoma miltais. Tiesiog kitiems taip skaniau. Šiuos blynus galite kepti orkaitėje - skardą pabarstoma miltais. Tiesiog kitiems taip skaniau.

Skaityk toliau
Kuršėnų Vyniotinis Be Orkaitės Tinkginiams
20.03.2020, 15:30
Kuršėnų vyniotinis be orkaitės
Labai skanus ir be proto lengvai pagaminamas varškės vyniotinis, skoniu labai primenantis nostalgiškąjį Kuršėnų vyniotinį.
Skaityk toliau
Moliūgų Pyragas Su Kefyru
19.03.2020, 16:36
Moliūgų Pyragas Su Kefyru
Esate namuose? Siūlome paruošti dar vieną pyragą, o būtent – moliūgų ir manų kruopų pyragą su kefyru. Pagaminti labai lengva, o rezultatas visuomet jus nudžiugins. Ne tik jus, bet ir jūsų namiškius.
Skaityk toliau
Trupininis obuolių pyragas. Suvalgėme iki paskutinio trupinio!
16.03.2020, 10:07
Trupininis obuolių pyragas. Suvalgėme iki paskutinio trupinio!
Savaitgalį norite pasigaminti skanumynų iš namuose randamų produktų? Tam puikiai tiks šis obuolių pyragas, kuris užburs visą šeimą. Skanaus!
Skaityk toliau
Oranžiniai Blynai. Palankiai Veikia Grožį Ir Sveikatą
15.03.2020, 17:25
Oranžiniai blynai. Palankiai veikia grožį ir sveikatą
Palankiai veikia grožį ir sveikatą Į traukiant į receptą moliūgų tyrę, blynai gali pasidaryti minkštesni ir „riebesni“, nes moliūgų tyre kulinarijoje galima pakeisti riebalus. Moliūgas - labai vertingas, nes turi daug beta karoteno, kurį organizmas gali lengvai paversti vitaminu A, o to reikia norint stiprinti organizmo apsaugines galias.
Skaityk toliau
Grikių Ir Šalavijų Sėklų Lietiniai
15.03.2020, 17:25
Grikių Ir Šalavijų Sėklų Lietiniai. Palanku pilvui ir širdžiai

Palanku pilvui ir širdžiai. Maistinių medžiagų gausių lietinių receptas, kuriame nėra baltų miltų, kiaušinių ir pieno, todėl jais gali mėgautis ir tie, kurie netoleruoja gyvūninės kilmės produktų. Šie blynai - vertingas ląstelienos, mineralinių medžiagų ir vitaminų šaltinis.

Skaityk toliau
Naujametinis Tortas
11.03.2020, 20:26
Naujametinis Tortas "Kankorėžis"

Ištirpinkite šokoladą, dėkite į šį mišinį ir, nustatę mikserį mažu greičiu, gerai permaišykite. Iš kartono gabalo iškirpkite kankorėžio formos trafaretą. Supjaustykite ataušusį biskvitą į 3-4 stačiakampius, dėkite juos vieną ant kito ant trafareto ir aštriu peiliu apipjaukite tokiu būdu, kad jų pusapvalė forma būtų panaši į kankorėžį.

Skaityk toliau
Keptas kalakutas su žalumynų marinatu. Patiekalas gerai savijautai
07.03.2020, 14:43
Keptas kalakutas su žalumynų marinatu. Patiekalas gerai savijautai

Kalakuto kepsnys paprastai gaminamas per Kalėdas ir Padėkos dieną, bet taip pagaminta mėsa labai gerai tinka ir su sviestainiais, ir su salotomis. Su įdaro ingredientais ir papildomais garnyrais galima drąsiai improvizuoti, kad dar labiau pagerintume kepsnio skonį. Mėsa - geros savijautos patiekalas, nes ji turi nepakeičiamą aminorūgštį triptofaną, iš kurios organizmas gamina laimės hormoną serotoniną.

Skaityk toliau
« 1 2 ... 230 231 232 233 234 ... 276 277 »