Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai
Storosios žarnos detoksikacija paranormal.lt
04.08.2019, 20:45
5.1. Storosios žarnos detoksikacija

Toliau tekste bus pateikta visa ekologinės tvarkos žmogaus organizme atkūrimo sistema. O kol kas teks įsidėmėti šios sistemos pradmenis. Klizmas būtina daryti kas antrą dieną 7 valandą ryte ir 7 valandą vakare. Tokį valymą reikia tęsti dvi savaites.

Skaityk toliau
Čirviniai blynai paranormal.lt
04.08.2019, 17:42
Čirviniai blynai

Maišome, iš pradžių šaukštu, po to plaktuvu. Čirvinių blynų tešla paruošta, kepame širdutės formos blynelius specialioje čirvinių blynų keptuvėje. Pagal šį receptą kepti čirviniai blynai saldoki, tad gali būti tiekiami tiesiog apibarstyti cukraus pudra. Valgomi iš karto, tik iškepti. Skanaus!

Skaityk toliau
organizmo valymo sistema sunkiems (onkologiniams) ligoniams
03.08.2019, 20:55
5. Tausojanti ir itin efektyvi organizmo valymo sistema sunkiems (onkologiniams) ligoniams

Tokių medžiagų dabar Žemėje yra milijonai pavadinimų. Visos jos vadinamos kancerogenais. Tos medžiagos provokuoja arba sukelia daugybę ligų, nuo pačių “paprasčiausių” iki “neišgydomų”. Tačiau kažkodėl visai nekalbame apie tuos “šlakus” ir “nuodus”, kuriuos gamina pats žmogaus organizmas (beje, dideliais kiekiais), kai “sugenda” kuris nors gyvybinę veiklą užtikrinantis organas (kepenys, kasa, blužnis, inkstai, visas virškinamasis traktas ir ypač jo vožtuvai, endokrininės sistemos organai ir kt.

Skaityk toliau
Purios bandelės su aguonomis: besvorė minkšta tešla ir įdaro gausa
03.08.2019, 13:22
Purios bandelės su aguonomis: besvorė minkšta tešla ir įdaro gausa

Bandelės su aguonomis – mėgstamas kepinys, kuris iškart sukelia kažkokius malonius vaikystės prisiminimus, perkelia į močiutės virtuvę ir verčia šypsotis. Ir niekur tokio skanėsto nenusipirksi, kad tešla būti orinė ir minkšta, o dar ir įdaro sočiai. Todėl papasakosime, kaip pasiruošti apetitiškas vaišes namie.

Skaityk toliau
Vištienos ir moliūgo kotletai paranormal.lt
02.08.2019, 12:10
Vištienos ir moliūgo kotletai

Gaminame namuose. Vištienos ir moliūgo kotletai. Vištienos filė nuplauname, nusausiname ir pjaustome nedideliais gabaliukais. Moliūgo odelę nulupame, minkštimą taip pat pjaustome nedideliais gabaliukais. Svogūnus nulupame ir pjauname pusiau, arba į 4 dalis. Mėsmale sumalame: vištienos filė, moliūgą, svogūnus, gerai nuspaustą batoną.

Skaityk toliau
Mielinės tešlos receptas keptiems pyragėliams paranormal.lt
01.08.2019, 08:07
Mielinės tešlos receptas keptiems pyragėliams
Jei jūs seniai susiruošėte pagaminti pyragėlius – šis straipsnis specialiai tau! Pyragėliai pagal šį receptą pavyksta visada ir visiems! Net jei jūs tik vakar pradėjote gaminti!
Skaityk toliau
Onkologinė mityba. Autoriaus siūlomos dietos patiekalų receptai
31.07.2019, 19:55
4. Onkologinė mityba. Autoriaus siūlomos dietos patiekalų receptai

Mano dietoje minimi produktai gali smarkiai skirtis nuo tų, kuriuos žmonės įpratę vartoti. Vakarų šalių gyventojai (o dabar jau ir mūsiškiai) neišsiverčia be kokteilių, bifšteksų, popietinės cigaretės… Mano racione to nėra. Užtat visi rekomenduoti produktai – tarsi geras kuras: jie sudega visiškai ir efektyviai, yra puikus organizmo gyvybinių jėgų ir energijos šaltinis.

Skaityk toliau
Sūrio paplotėliai su kefyru keptuvėje paranormal.lt
31.07.2019, 13:18
Sūrio paplotėliai su kefyru keptuvėje
Sūrio paplotėliai su kefyru receptas. Pašildytą iki 38 laipsnių kefyrą supilti į dubenį, dėti cukrų, druską ir sodą, permaišyti, palikti 5 min. Sudėti smulkiai sutarkuotą sūrį kartu su miltais į kefyro masę, užminkyti tešlą, iš pradžių maišant šaukštu, paskui rankomis.
Skaityk toliau
Lašiša su špinatų ir pomidorų padažu paranormal.lt
30.07.2019, 19:36
Lašiša su špinatų ir pomidorų padažu
Gaminame namuose. Lašiša su špinatų ir pomidorų padažu. Šiek tiek pakepinus dedame nuplautus špinatų lapus ir kepiname dar kelias minutes vis pamaišant. Pilame grietinėlę, beriame Parmezano sūrį, išmaišome, sudedame į keptuvę lašišos gabaliukus ir dar patroškiname kelias minutes.
Skaityk toliau
Visa teisybė apie dietas..! Maistas – paveldimumo pagrindas
30.07.2019, 15:40
3.2. Visa teisybė apie dietas..! Maistas – paveldimumo pagrindas
Nuo blogo “maisto” nyksta žemė, blogoje žemėje miršta, išsigimsta žolė, nyksta gėlės. Po jų, tarsi grandinės tąsa, žūsta gyvūnai ir mes, nuodėmingieji. Šito niekas nebandys neigti. Tačiau realybėje mes apie tai nemąstome, tiesiog gyvenam ir pasikliaujame “geru dėde” (ten, aukštybėse). Niekuo netikėkite. Tikras žmogus galvoja savo galva, netikras – leidžia kitiems už jį galvoti ir labai neblogai iš to uždirbti.
Skaityk toliau
Visa teisybė apie dietas..! Sveikatos taktika ir strategija
29.07.2019, 21:49
3.1. Visa teisybė apie dietas..! Sveikatos taktika ir strategija

O kokį pelną neša farmacininkams nuodingųjų chemikalų pardavimas? Nesuskaičiuojamus milijardus… Tai ką, argi mes tapome nuo jų bent šiek tiek sveikesni? Netgi priešingai. Tad kur gi, tarsi smėlyje, prasmenga visos tos lėšos? Vėl naujiems pastatams, naujai aparatūrai, naujam personalui… Šiandien Žemė primena milžinišką ligoninę. O kas bus rytoj? Ką daryti šiandien?

Skaityk toliau
Tokių sausainių iš varškės niekada nežino! paranormal.lt
29.07.2019, 12:41
Tokių sausainių iš varškės niekada nežino!
Gaminame namuose. Sausainiai iš varškės. Skanūs, sluoksniuoti, paprastai pagaminami naminiai sausainiai nė vieno nepaliks abejingu. Greit paruošiami ir be jokių problemų.
Skaityk toliau
Mitai apie vėžį ir realybė paranormal.lt
28.07.2019, 14:58
2. Mitai apie vėžį ir realybė
Kas 20 sekundžių dar vienas žmogus sužino, kad jis serga vėžiu. Kas jo laukia? Kodėl jis turi laukti? Kodėl ir ko mes visi turime laukti? Kada bus 10 sekundžių, 5, 0 sekundžių?
Skaityk toliau
Skanus abrikosų pyrago receptas. Be svorio! paranormal.lt
28.07.2019, 14:18
Skanus abrikosų pyrago receptas. Be svorio!
Paprasčiausias skanus abrikosų pyrago receptas! Gaminame abrikosų pyragą! Gaminu jį kiekvieną savaitgalį! Greitas vasaros pyragas be svorio prie arbatos per 5 minutes + kepimas.
Skaityk toliau
Stulbinančios spurgos iš stebuklingos tešlos paranormal.lt
28.07.2019, 12:35
Stulbinančios spurgos iš stebuklingos tešlos! Minkštos, lengvos ir beprotiškai skanios!
Gaminame namuose. Spurgų receptas. Išsamią informacija apie paruošimą žiūrėkite vaizdo įraše.
Skaityk toliau
Mėsos blyneliai, kuriuos gaminu daugelį metų vietoje bandelių
28.07.2019, 10:15
Mėsos blyneliai, kuriuos gaminu daugelį metų vietoje bandelių
Toks receptas jus išgelbės, jei nemėgstate ilgai stovėti prie viryklės, tačiau tuo pačiu neatsisakant skanaus maisto. Blyneliai išeina labai sultingi, švelnūs ir labai skanūs!
Skaityk toliau
onkologinė mityba, krakmolas, organizmas, mityba, akrilamidas, bulvės
28.07.2019, 08:13
1. Šiandien krakmolas – žudikas Nr. 1
Organizmas pats, be pagalbos, nemoka įsisavinti krakmolo. Kad taip įvyktų, reikia daugybės cheminių reakcijų, kurių metu sudėtingiausias krakmolas suskaidomas į paprastuosius cukrus, kuriuos atpažįsta ir moka įsisavinti organizmas.
Skaityk toliau
« 1 2 ... 245 246 247 248 249 ... 277 278 »