Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai
Kepti varškėčiai be kiaušinių
16.06.2022, 10:29
Kepti varškėčiai be kiaušinių
Ketvirtadienio vakarienei, vaikų prašymų, pas mus labai dažnai būna koks nors varškės patiekalas, vienas dažniausių - žinoma, kepti varškėčiai. Bet šį kartą - be kiaušinių tešloje (tuomet ir vaikai gali drąsiai maišyti tešlą ir ragauti). O taip, pasirodo varškėčių tešlai visai nėra būtini kiaušiniai! Tikrai nuostabi žinia tiems, kurių organizmas netoleruoja kiaušinių.
Skaityk toliau
Kepta lašiša su svogūnais ir morkomis keptuvėje
16.06.2022, 09:44
Kepta lašiša su svogūnais ir morkomis keptuvėje
Šiandien noriu su Jumis pasidalinti labai skanios keptuvėje keptos lašišos su svogūnais ir morkomis receptu. Mūsų šeimai šis žuvies paruošimo būdas labai patinka. Būtinai pamėginkite šitaip pasigaminti ir Jūs, beveik esu tikra, kad norėsite šitaip gaminti ir ateityje!
Skaityk toliau
varškės patiekalai, bulvės, bulvių patiekalai, pigūs receptai
16.06.2022, 07:46
Virti varškėčiai su bulvėmis
Susipažinkite su mano močiutės receptu - virtais varškėčiais su bulvėmis tinginiams! Juos labai nesunkiai pagaminsite iš varškės ir bulvių. Receptas labai lengvas, o ingredientai paprasti.
Skaityk toliau
varškėčiai, virti varškėčiai, varškės patiekalai, keto mityba, keto
16.06.2022, 07:41
Keto virti varškėčiai - virtinukai
Varškėčiai arba virtinukai buvo tikriausiai vienintelis dalykas iš praėjusio gyvenimo etapo, kuris per daugybe bandymų man taip ir nepavyko keto variante. Labai gerai pamenu, kaip vieną kartą eksperimentavau net su seitanu
Skaityk toliau
blynai, blyneliai, lietiniai, čirviniai blynai
13.06.2022, 10:13
Greiti ir lengvi čirviniai blynai vaikams ir ne tik
Tai yra labai skanių čirvinių blynų, kuriuos aš visada gaminu savo vaikams receptas. Žinoma, jie puikiai tinka ne tik vaikams, bet ir suaugusiems. Tokius blynus mėgstu dėl tos priežasties, kad ingredientai visiškai paprasti ir jų yra labai nedaug.
Skaityk toliau
blynai, blyneliai, lietiniai, čirviniai blynai
13.06.2022, 10:07
Čirviniai blynai iš kukurūzų miltų, su graikišku jogurtu

Jeigu kalbėti apie čirvinius blynus arba vaflius yra du dažniausiai egzistuojantys ginčai. Pirmiausia, kaip reikėtų juos iš tikrųjų pavadinti - vafliais ar čirviniais blynai?

Skaityk toliau
varškės patiekalai, virti varškėčiai, varškėčiai
13.06.2022, 10:00
Skaniausi sveiki virti varškėčiai vaikams ir ne tik
Tokie sveiki virti varškėčiai garantuotai patiks visai šeimai, tiek vaikams tiek suaugusiems. Mes šeima esame vienareikšmiškai nusprendę, kad mums jie yra patys skaniausi ir nepakeičiami. Pamėginkite ir Jūs pasigaminti šį mūsų pamiltą variantą.
Skaityk toliau
Orkaitėje kepti varškėčiai su bananais ir soda
12.06.2022, 16:06
Orkaitėje kepti varškėčiai su bananais ir soda
Labai greitai pagaminami, nereikalaujantys didelių pastangų, iš produktų kuriuos tikrai rasite savo šaldytuve - tokie šie orkaitėje kepti varškėčiais su bananais ir soda. Jie taip paprastai paruošiami, kad juos pagaminti sugebės net vaikai!
Skaityk toliau
blynai, blyneliai, kepti varškėčiai, pusryčiai, varškėčiai orkaitėje
12.06.2022, 15:55
Orkaitėje kepti tinginių varškėčiai su krakmolu
Vienas iš pačių mėgstamiausių mano šeimos receptų - orkaitėje kepti varškėčiai su krakmolu. Atrodo, kad galėčiau juos gaminti pusryčiams, pietums ir vakarienei!
Skaityk toliau
blynai, blyneliai, varškėčiai, pusryčiai, kepti varškėčiai, varškės
12.06.2022, 15:43
Skanūs keptuvėje kepti varškėčiai su kefyru, patiekti su vaniliniu padažu
Keptuvėje iškepti varškėčiai, gaminti su kefyru - tikra šventė visai šeimai ant pusryčių arba priešpiečių stalo. Jie gaunasi minkšti ir itin skanūs! Vanilinis padažas prie jų itin tinka, tad labai rekomenduoju pasigaminti ir jį!
Skaityk toliau
blynai, blyneliai, varškėčiai, kepti varškėčiai, pusryčiai, varškės
12.06.2022, 15:38
Kepti varškėčiai su morkomis
Pirmą kartą tokių varškėčių su morkomis paragavau prieš maždaug 20 metų - vaikystės draugės brolis turėjo draugę, kuri vieną kartą mus ir pavaišino kažkuo tokiu visai nesuprantamu - morkos ir varškė?!
Skaityk toliau
makaronai, faršas, makaronų receptai, makaronai su faršu, įdaryti maka
12.06.2022, 15:10
Įdaryti makaronai su bešamelio padažu
Praeitame gyvenime aš matomai buvau kokia nors italė močiutė, kuri negali gyventi be makaronų ir nuolatos juos gaminanti. Labai ir labai aš juos mėgstu. Šiuo metu mano virtuvėje "ant bangos" yra cannelloni makaronai. Tai tokie makaronai vamzdeliai.
Skaityk toliau
makaronai, faršas, makaronų receptai, makaronai su faršu
12.06.2022, 14:39
Mėsa - kiaulienos faršu įdaryti makaronai kriauklės keptuvėje

Šis įdarytų makaronų patiekalas su mėsa, o tiksliau faršu, gali būti tiek kaip užkandis, tiek kaip apkepas. Toks paruošimas man labai patinka, nes šį kartą viską gaminau keptuvėje, nors įprastai gaminu orkaitėje.

Skaityk toliau
Ryžių makaronai su jūros gėrybėmis ir kokosų pienu
12.06.2022, 14:31
Ryžių makaronai su jūros gėrybėmis ir kokosų pienu
Tai labai skanus ryžių makaronų su jūros gerybėmis ir kokosų pienu patiekalas. Galima net troškiniu pavadinti. Pats paruošimas tikrai labai paprastas, viskas ko prireiks, tai nubėgti į parduotuvę ir susipirkti reikia produktus.
Skaityk toliau
Įdaryti makaronai Cannelloni su rikota arba varške, špinatais ir pomid
12.06.2022, 14:24
Įdaryti makaronai Cannelloni su rikota arba varške, špinatais ir pomidorais
Neseniai pasakojau kaip gaminau įdarytus makaronus kriaukles su rikota ir špinatais, tačiau šį kartą noriu papasakoti apie įdarytus Cannelloni su rikota arba varške, špinatais ir pomidorais.
Skaityk toliau
blynai, blyneliai, lietiniai, moliūgas, čirviniai blynai, sveikuoliški
11.06.2022, 21:24
Sveikuoliški čirviniai blynai su moliūgu be kiaušinių
Šį kartą pasidalinsiu su Jumis man labai patinkančiu patiekalu, tai - sveikuoliški minkšti čirviniai blynai su moliūgu, kuriuos aš gaminu be kiaušinių. Atrodo, kad tokius blynus galėčiau valgyti kiekvienos dienos pusryčiams ir niekada neatsibostų. Tad skubu pasidalinti ir su Jumis, šiuo savo labai pamiltu receptu.
Skaityk toliau
Biskvitiniai čirviniai blynai
11.06.2022, 21:15
Biskvitiniai čirviniai blynai
Tikriausiai daugelis yra ragavę ir pamėgę čirvinius blynus. Tačiau aš šį kartą noriu su Jumis pasidalinti nuostabaus skonio biskvitiniais čirviniais blynais, kurių dar tikiuosi negaminote.
Skaityk toliau
« 1 2 ... 32 33 34 35 36 ... 276 277 »