Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai
Smidrai kepti svieste, paruošimas keptuvėje su feta sūriu ir kiaušinia
20.06.2021, 12:19
Smidrai kepti svieste, paruošimas keptuvėje su feta sūriu ir kiaušiniais
Paranormal Virtuvė šiandiena jums siūlo pasigaminti patiekalą pagal receptą: Smidrai kepti svieste, paruošimas keptuvėje su feta sūriu ir kiaušiniais. Skanaus!
Skaityk toliau
Skanus cepelinų padažas su spirgučiais
19.06.2021, 10:20
Skanus cepelinų padažas su spirgučiais
Toks cepelinų padažas tinka ir ant tradicinių cepelinų su mėsa, ir ant tarkuotų bulvių cepelinų. Tai tikra klasika ir niekada neatsibostanti.
Skaityk toliau
Karališki Naminiai Ledai Su Kondensuotu Pienu Ir Grietinėle Vaflyje Be
19.06.2021, 09:37
Karališki naminiai ledai su kondensuotu pienu ir grietinėle vaflyje be kiaušinių
Kokie šie naminiai kondensuoto pieno ledai su grietinėle gardūs, o tuo pačiu dar ir lengvai pagaminami! Ko daugiau reikia? Jeigu norisi, vietoje šokolado galima naudoti ir šviežias uogas.
Skaityk toliau
Paprasti ir greiti šalti užkandžiai su rūkyta lašiša ir ikrais
19.06.2021, 09:37
Paprasti ir greiti šalti užkandžiai su rūkyta lašiša ir ikrais

Paprasti ir labai skanūs užkandžiai su rūkyta lašiša bei ikrais. Tikrai rekomenduoju pasigaminti. Pas mus jie visada pirmi pradingsta nuo stalo, tinka tiek gimtadieniams, tiek vakarėliams, tiek vakaro pasisėdėjimui prie filmo.

Skaityk toliau
18.06.2021, 07:08
Traškūs vištienos sparneliai su „Buffalo“ padažu (video)

Paranormal Virtuvė šiandiena jums siūlo pasigaminti patiekalą pagal receptą: Traškūs vištienos sparneliai su „Buffalo“ padažu (video). Skanaus!

Skaityk toliau
Orkaitėje keptas šamas
17.06.2021, 21:50
Orkaitėje keptas šamas
Itin paprasta bei greita žuvies - šamo iškepimo variacija orkaitėje, bet pavyksta super skaniai ir niekada nenuvilia. Šitaip pagamintą patiekalą tikrai nebus gėda patiekti ir užsukusiems svečiams, tik žinoma, tuo atveju reikės daugiau žuvies.
Skaityk toliau
Sveiki jogurtiniai ledai su avokadu pagal Beatą
16.06.2021, 20:55
Sveiki jogurtiniai ledai su avokadu pagal Beatą
Tai kitokie, sveikesni ledai, kurie buvo pavadinti Joker pavadinimu. Nesu tikra, kodėl jie nusipelnė tokio pavadinimo, bet jie skanūs ir tikrai įdomaus poskonio.
Skaityk toliau
keptas karšis keptuvėje su svogūnais ir morkomis
16.06.2021, 20:42
Keptas karšis keptuvėje su svogūnais ir morkomis
Jau seniai galiu pasakyti, kad mano skaniausia žuvis yra karšis. Žinoma dėl skonio ginčytis negalima ir kiekvienas gali mėgti visiškai kitą žuvį. Tačiau šį kartą galiu pasakyti, kad tai yra mano gyvenimo receptas - kepta žuvis su svogūnais ir morkomis.
Skaityk toliau
Vegetariški balandėliai be mėsos
15.06.2021, 08:21
Vegetariški balandėliai be mėsos
Turiu pripažinti, kad balandėlius aš labai mėgstu, tik man visados atrodo, kad jiems pasigaminti reiks begalės laiko. Pagaminti juos su mėsa gal ir net kiek lengviau - faršą sumaišei su ryžiais ir susukai į kopūsto lapus. O aš kartais mėgstu kokią savaitę mėsos visai nevalgyti ir tomis dienomis man labai patinka paruošti balandėlius be mėsos ir tokiam įdarui paruošti, laiko reikia šiek tiek daugiau.
Skaityk toliau
Naminis žuvies - lašišos ir špinatų vyniotinis su tepama varške
12.06.2021, 12:11
Naminis žuvies - lašišos ir špinatų vyniotinis su tepama varške
Noriu su Jumis visais pasidalinti nuostabiu užkandžiu - naminiu žuvies (lašišos) vyniotiniu su špinatais ir tepama varške. Patiekalas gaunasi labai skanus ir greitai pradingsta nuo stalo. Tikiuosi sulaukti Jūsų atsiliepimų komentaruose. Paranormal, Virtuvė, Šiandiena, Pasigaminti, Patiekalą, Receptą, Naminis, Žuvies, Lašišos, Špinatų, Vyniotinis, Tepama, Varške, Skanaus
Skaityk toliau
Experimental covid vaccines are bioweapon delivery systems that flood
12.06.2021, 11:26
Experimental covid vaccines are bioweapon delivery systems that flood vital organs and the blood stream with inflammatory spike proteins
After the Fauci emails were released, it is now clear that top public health officials conspired to conceal the origin of the SARS-CoV-2 spike protein, a laboratory toxin which is now being injected as messenger RNA and translated in human cells.
Skaityk toliau
11.06.2021, 14:34
Pasakiškai skanus vasariškas braškių pyragas su migdolais

Paranormal Virtuvė šiandiena jums siūlo pasigaminti patiekalą pagal receptą: Pasakiškai Skanus Vasariškas Braškių Pyragas Su Migdolais. Skanaus!

Skaityk toliau
Suffering from VAX-CLOT? New blood-clotting disorder is sweeping the g
10.06.2021, 12:32
Suffering from VAX-CLOT? New blood-clotting disorder is sweeping the globe
Scientists around the world are discovering that the Covid-19 vaccines are causing the recipients to develop deadly blood clots, and all three inoculation manufacturers are getting “thrown under the bus” for this worldwide epidemic.
Skaityk toliau
Breakthrough: Ivermectin inhibits the SARS-CoV-2 spike protein from bi
10.06.2021, 12:32
Breakthrough: Ivermectin inhibits the SARS-CoV-2 spike protein from binding to ACE2 receptors in human tissue
Ivermectin, a common anti-parasite drug, has shown great efficacy in the fight against covid-19. For the first time, medical researchers have documented how ivermectin docks to the SARS-CoV-2 spike receptor-binding domain that is attached to the ACE2 receptor.
Skaityk toliau
Super skanus ir šlapias varškės pyragas su šilauogėmis ir kondensuotu
09.06.2021, 19:48
Super skanus ir šlapias varškės pyragas su šilauogėmis ir kondensuotu pienu
Super skanus varškės pyragas kvepiantis vasara, nes pagamintas su šilauogėmis bei mano pamiltu kondensuotu pienu. Tiesa geriausia pjaustosi ir ne taip trupa, kai jau yra pilnai atvėsęs.
Skaityk toliau
Makaronai su krevetėmis, smidrais ir vyšniniais pomidorais sveikai pag
08.06.2021, 20:47
Makaronai su krevetėmis, smidrais ir vyšniniais pomidorais sveikai pagal Beatą
Kol tik būna pats smidrų sezonas, aš negaliu nustoti jų valgyti. Man kaip ir su braškėmis, būtina jų atsivalgyti už visus metus. Lygiai taip pat kaip ir su braškėmis - jų sezonas žymiai per trumpas. Smidrus galima derinti su labai daug kitų ingredientų, net ir su krevetėmis.
Skaityk toliau
Vafliai - blyneliai su špinatais ir feta sūriu
07.06.2021, 16:40
Vafliai - blyneliai su špinatais ir feta sūriu

Mūsų šeimai pastaruoju metu, tokie blyneliai - vafliai tapo tikrais karališkais pusryčiais. Jie gaunasi pikantiški ir skonių deriniai visai netikėti. Iš pradžių buvo tikrai neįprasti, bet labai skanūs ir greitai pradėjome savo lepinti šitaip ganėtinai dažnai. Pamėginkite ir Jūs.

Skaityk toliau
« 1 2 ... 56 57 58 59 60 ... 276 277 »