Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai » Medical Health » 2016 » Lapkričio » 3

Add 3 Ingredients To Your Coffee. After Just 2 Sips Your Metabolism Will Immediately Speed Up

After Just 2 Sips Your Metabolism Will Immediately Speed Up

Despite being a delicious start of the day, the morning cup of coffee also offers numerous health benefits.

It turns out that this hot tasty drink can help you prevent some cancer types, dementia, Parkinson’s disease, and much more!

However, if you add the following three metabolism-boosting ingredients to your coffee, you will get an incredibly beneficial and healthy drink, which can help you shed inches of the waist! What’s more, you probably already have them in your kitchen!

These secret ingredients are cinnamon, honey, and coconut oil!

Cinnamon:

The potent anti-inflammatory properties of cinnamon have been valued and used for numerous years. It effectively fights inflammation and since it is rich in antioxidants, it neutralizes damage due to free radicals.

Also, it boosts the metabolism of sugar in the blood and thus lowers blood sugar levels. Moreover, cinnamon converts sugars into energy, instead of fat cells, so it prevents the accumulation of excess fat in the body. If possible, always use Cassia or Ceylon cinnamon.

Honey:

Honey is extremely delicious and full of natural, unprocessed sugar, which is needed for the production of body energy.

It is also high in vitamin C, calcium, niacin, potassium, vitamin B6, folate, riboflavin, zinc, iron, sodium, phosphorus and many other minerals which boost the metabolism. Honey reduces the cholesterol levels and lowers stress and anxiety. Yet, note that you should always use raw honey.

Coconut Oil:

Coconut oil is rich in “medium-chain fatty acids,” which are perfect for accelerating the metabolism. As soon as they are consumed, they are sent down to the liver and are converted into ketone bodies or usable energy. In this way, the metabolism is forced to quickly burn the excess fatty tissue.

Ingredients:

  • ½-tablespoon honey
  • 1 teaspoon cinnamon
  • ¾-cup coconut oil
  • 1 teaspoon cocoa (optional)

Method of preparation:

You should mix all the ingredients in a glass bowl, and transfer the mixture into a mason jar. Store it n the fridge.

Use:

Add 1-2 teaspoons of this mixture to your morning cup of coffee, every morning. Stir well, and drink!

This will help you get the slimmed-down waistline of your dreams! The following video will present even more surprising benefits of coffee!

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar

Nemokami skelbimai

TAIP PAT SKAITYKITE:
16.03.2024 laikas 17:55 Receptai – Patiekalai "Niekada nepavargsiu jį kepti": neįtikėtinai skanus švelnus keksiukas (greitai ir nebrangiai)
Subtilus, drėgnas, orus ir neįprastas keksiukas prie arbatos. Paruoštas iš pačių paprasčiausių produktų, be vargo ir be vargo.

Skaityti daugiau

13.03.2024 laikas 08:56 Receptai – Patiekalai Senas, geras kiaulienos guliašas
Guliašą pateikite su bulvių ar perline koše, bei marinuotomis ar raugintomis daržovėmis. Šiltuoju metų laiku prie guliašo tiks šviežios salotos su agurkais ir ridikėliais ar pomidorai. Skanaus.

Skaityti daugiau

09.03.2024 laikas 21:24 Receptai – Patiekalai Skanūs ploni kefyro blyneliai su skylutėmis
Blyneliai su kefyro pagrindu gaunasi labai švelnūs. Jums reikės paprasčiausių ingredientų. Ir patys blyneliai paruošiami labai paprastai. O jei į tešlą įpilsite augalinio aliejaus, jie nelips ant keptuvės. Norėdami pasigaminti kef...

Skaityti daugiau

19.03.2024 laikas 08:19 100 dienų po vandeniu mokslininką atjaunino 20 metų
Į pensiją išėjęs karinio jūrų laivyno naras Džozefas Dituri pateko į laikraščių antraštes, kai 2023 m. kovo 1 d. ėmėsi novatoriško eksperimento. Dituri apskaičiavo, kad 100 dienų, praleistų Atlanto vandenyne maždaug 9 metrų gylyje po vandeniu, gali p...

Skaityti daugiau

19.03.2024 laikas 08:11 Atmosferos slėgis ir druskos kiekis - senovės kataklizmo požymiai
Beveik visi organizmai susiduria su druskos trūkumu. Norėdamas tai kompensuoti, organizmas druską ištraukia iš kitų audinių, todėl suyra kaulai ir raumenys. Kai sumažėja atmosferos slėgis, kraujo ląstelės išsipučia ir plyšta. Kad taip nenutiktų, būti...

Skaityti daugiau

19.03.2024 laikas 07:50 Horoskopas kovo 19 d.: Šiandien bus sveikatos ženklas
Šiandien niekas neturėtų susirgti. O jei kovo 19 d. susirgote, vadinasi, jūsų organizme jau seniai kažkas buvo ne taip, kaip reikia, ir Saulės energijos srautas jums tik išryškino problemą.

Skaityti daugiau