2020-12-26, 14:10
Toks Varškės Apkepas Gaminamas Tik Lietuvoje
Prancūzai turi savo tradicinėje virtuvėje "quiche", vokiečiai "Kuchen", žydai turi "Knich", na o, mes lietuviai labai didžiuojamės varškės apkepais. Varškės apkepas - toks patiekalas, kuris idealiai tinka šventiniams pusryčiams arba pietums, taip pat vaikams nudžiuginti, svečiams pamaloninti bei savo pilvą palepinti.
Skaityk toliau
2020-12-26, 14:10
Skanios Orkaitėje Užkeptos Bulvės
Orkaitėje užkeptos bulvės skanios be jokių priedų, o dar skaniau su šlakeliu majonezo ar kečupo bei šviežiomis salotomis, o sočiau būtų prie mėsos arba žuvies patiekalų. Darbo trukmė vos 5 minutės, kepimas orkaitėje: 45 minutės. Dėkoju savo draugei už ši nuostabų receptą.
Skaityk toliau
2020-12-25, 17:28
Orkaitėje kepta ėriuko koja su bulvėmis ir mėtų padažu
Tokią avieną galite kepti dviem būdais, priklausomai nuo norimo rezultato. Pagal J. Oliverio receptą kepimas vyksta karštoje orkaitėje, maždaug po 40 minučių vienam kilogramui mėsos, rezultatas - aviena visiškai iškepusi tik palei kaulo galą plonoje vietoje, su krauju storiausioje vietoje bei didesne dalimi yra ružava, sultinga rausvu mėsos sultiniu.
Skaityk toliau
2020-12-25, 13:25
Kepsninėje kepta menkė, pagardinta veganišku majonezo padažu
Labai gaivus bei skanus menkės patiekalas, primenantis vasarą. Skirtingų skonių derinį šiame patiekale labai gerai papildo tirštas veganiškas majonezo padažas su rūkytomis aitriosiomis paprikomis. Labai rekomenduoju išmėginti, tai tikrai restorano lygio patiekalas. Jeigu norisi vegetariško patiekalo, žuvį pakeičiame Halloumi sūriu, patiekalas irgi bus labai skanus!
Skaityk toliau
|