2022-11-21, 15:06
Kepta žąsis su obuoliais
Žąsį nuplauname, gerai nusausiname popieriniu rankšluosčiu. Maltus kmynus, druską ir pipirus trumpai pakepiname sausoje keptuvėje, patriname mediniu kočėlu. Žąsies vidų ir išorę įtriname druskos, pipirų ir kmynų mišiniu, apvyniojame folija ir paliekame šaltoje vietoje 4-5 valandoms, arba per naktį.
Skaityk toliau
2022-11-18, 19:56
Keksiukai su mėlynėmis ir baltuoju šokoladu
Mano šeimoje tikrai visi labai mėgsta keksiukus, tad tenka ganėtinai dažnai juos kepti. Esu mėginusi pačių įvairiausių ir ateityje žadu toliau eksperimentuoti. Na, o šį kartą pasidalinsiu mano vaikų mėgstamiausiais keksiukais su mėlynėmis ir baltuoju šokoladu.
Skaityk toliau
2022-11-15, 10:33
Troškinta kiauliena su raugintais agurkais
Kiauliena visada buvo mėgstamiausia lietuvių mėsa, kurios panaudojimo būdų įvairiose pasaulio virtuvėse rastume šimtus. Nors tradiciškai kiauliena laikoma gana kaloringa ir riebia mėsa, skirtingos dalys pasižymi skirtingu riebumu – liesiausia išpjova, kumpis ir nugarinė.
Skaityk toliau
2022-11-13, 19:12
Man tai bene auksinis desertas. Tikrai noriu rekomenduoti šį receptą visiems!
Skubu su jumis pasidalinti itin fantastišku receptu! Visai netyčia vartant receptų knygas už akių užkliuvo šie saldūs pyragėliai su riešutais ir šokoladiniu glajumi. Atrodo, kas čia tokio, paprasti pyragaičiai ir tiek, bet tikrai baisiai apsigavau. Nuostabus desertas šiaip pasilepinti ar net ant švenčių stalo patiekti! Skonis 10/10 be jokios abejonės. Mėginkite gaminti kartu ir lepinkitės šiuo fantastišku skoniu!
Skaityk toliau
2022-11-11, 10:01
Kiaulienos kotletai su grikiais
Grikius išverdame. Į dubenį dedame faršą, grikius, išspaustą česnaką, burokine tarka sutarkuotą svogūną, druską, pipirus, mušame kiaušinį ir viską išmaišome. Formuojame kotletus, apvoliojame miltuose ir kepame keptuvėje įkaitintame aliejuje, ant silpnos ugnies, kol iškeps ir gražiai apskrus.
Skaityk toliau
« 1 2 ... 44 45 46 47 48 ... 214 215 » |