Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai » Onkologinė Mityba » Onkologinė Mityba
Vaistinė Dirvuolė – Kepenų Draugė. Vingiorykštė Išveja Visas Ligas
23.08.2020, 17:17
11.8. Geriausi Liaudiški Maisto Papildai. Vaistinė dirvuolė – kepenų draugė. Vingiorykštė išveja visas ligas.

Šia vaistažole gydomos įvairios kepenų ligos: hepatitas, cirozė, cholecistitas, tulžies pūslės akmenligė ir daugelis kitų. O gydant šias ligas, kartu gyja opos, pagerėja sergančiųjų kolitais, gastritais, polipoze, hemorojumi būklė, geriau funkcionuoja blužnis, plaučiai, širdis, sąnariai, inkstai.

Skaityk toliau
Dilgėlė – Vienas Iš Svarbiausių Augalų Medicinoje
23.08.2020, 17:17
11.6. Geriausi liaudiški maisto papildai. Dilgėlė – vienas iš svarbiausių augalų medicinoje

Daugelyje savo knygų aš atkakliai ir nepailsdamas tarsi papūga kartoju: “Smarkiai plintančių augalų “piktžolių” kiekis atitinka vis didėjantį žmonijos “ligų – piktžolių” kiekį”. Tai ypač pasakytina apie dilgėles, kiaulpienes, ožrožes, vingiorykštes ir daugelį kitų nepaprastų augalų.

Skaityk toliau
Nė Dienos Be Žalumynų Racione!
11.06.2020, 20:46
11.5. Geriausi liaudiški maisto papildai. Nė dienos be žalumynų racione!

Daugelis tituluotų oficialiosios medicinos atstovų, anksčiau niekinusių liaudies gydymo metodus, dabar patys skelbiasi esą “liaudies gydytojais”… Tačiau jų metodai ir rekomendacijos dažniausiai baigiasi tuo, kad žmonės verčiami pirkti brangius “natūralius” vaistus vaistinėse ir klinikose. Štai čia ir išlenda jų “liaudiškumas”. Mat dažniausiai reklamuojami užsienio firmų pagaminti tokie “natūralūs” preparatai ir, akivaizdu, ne be naudos sau.

Skaityk toliau
Terapijos Pasididžiavimas – Šviežios Augalų Sultys
11.06.2020, 20:32
11.4. Geriausi liaudiški maisto papildai terapijos pasididžiavimas – šviežios augalų sultys

Ligoniai, kuriems jau teko pas mane lankytis, gerai žino, jog daugeliui jų aš tiesiog rekomenduoju mano gamybos augalų sultis arba užduodu tokį “namų darbą” pačiam pacientui.

Skaityk toliau
Geriausi Liaudiški Maisto Papildai “Kvaša” – Seniausias Dievų Gėrimas
11.06.2020, 19:48
11.3. Geriausi liaudiški maisto papildai “Kvaša” – seniausias Dievų gėrimas

Šis gėrimas gerai laisvina vidurius, padeda pašalinti iš žarnyno visus puvėsius, ypač gerai valo inkstus, kepenis. Kai kuriems girtuokliams jis padeda atsikratyti ar bent jau sumažina potraukį alkoholiui. Labai gerai išvalo odą, dingsta visos su ja susijusios problemos.

Skaityk toliau
Avižinis V.K. Izotovo Kisielius Ir Kiti “Avižiniai Vaistai”
21.03.2020, 21:06
11.2. Geriausi liaudiški maisto papildai - Avižinis V.K. Izotovo kisielius ir kiti “avižiniai vaistai”

Svarbiausia – organizmo valymas maitinantis! Kisielius grąžina ištvermę, darbingumą, pasitikėjimą savo jėgomis, jį geriant pagerėja loginis mąstymas, t.y. vyksta tai, ką plačiąja prasme galime pavadinti organizmo išsivalymu. Ne pro šalį būtų priminti skaitytojams tas išties unikalias avižų savybes, kurios atsiskleidžia naudojant jas bet kokia forma. Suprantama, gydomųjų savybių neturi termiškai apdoroti avižų grūdai, jų dribsniai ir išgirtieji įvairių rūšių mišiniai, vadinamieji “miusliai”.

Skaityk toliau
Geriausi Liaudiški Maisto Papildai Jos Didenybė AVIŽA!
21.03.2020, 21:30
11.1. Geriausi liaudiški maisto papildai - Jos Didenybė AVIŽA!
Aviža naudinga “nuo galvos iki kojų”, t.y. nuo grūdų iki pat šaknų. Gydymui tinka ir vos pradėjęs bręsti, ir pusiau subrendęs, ir jau į gubas sukrautas augalas. Žalios avižos gydomosiomis savybėmis nenusileidžia grūdams! Džiovinta avižų žolė tokia pat vertinga kaip ir žaliuojanti, be to, ji turi tam tikrų specifinių gydomųjų savybių. Tad visa aviža skirtingais brendimo laikotarpiais yra puiki vaistinė žaliava.
Skaityk toliau
10. Trauktinės Ir Antpilai, Stiprinantys Sveikatą
21.03.2020, 21:06
10. Trauktinės ir antpilai, stiprinantys sveikatą
Apie kai kuriuos iš jų jau kalbėjome ankstesniame skyriuje, tačiau negalima nepaminėti dar kelių labai efektyvių sveikatos stiprintojų. Ypač greitai poveikį pajunta ligoniai, sergantys tachikardija, įvairiomis neurozėmis, turintys padidėjusį arterinį ir kaukolės vidaus spaudimą.
Skaityk toliau
9. Imuniteto Stiprinimas Po Organizmo Valymo
24.12.2019, 16:16
9. Imuniteto Stiprinimas Po Organizmo Valymo

Manyčiau, jog tai yra pašėlęs biznis milijonų kenčiančiųjų sąskaita. Nors galima būtų apibūdinti tokią komerciją ir dar griežčiau. Jokio vėžio jie negydo. Dar blogiau – gydymo metu jie tiesiog kenkia. Štai tada, kai gydymo kursas būna sėkmingai baigtas ir reikia atgauti jėgas po cheminio, radioaktyvaus ir psichinio vėžio atakavimo, - prašom, vartokite juos protingomis dozėmis, protingai vadovaujant ne jų pardavimo vadybininkams, o patyrusiems onkologams ar žolininkams, turintiems jų vartojimo šiuo atveju patirtį.

Skaityk toliau
8. Sąnarių, Raiščių, Kraujagyslių Valymas Ir Atnaujinimas
24.12.2019, 15:06
8. Sąnarių, Raiščių, Kraujagyslių Valymas Ir Atnaujinimas
Ko gero, tai pati sudėtingiausia problema iš visų, nes jai tenka skirti labai daug jėgų ir laiko. Absurdiška, tačiau daug sąnarių ligomis sergančių ligonių, netgi tapusių beveik invalidais, nenori taip ilgai ir atkakliai dirbti. Jie mieliau renkasi vaistus – nieko gero neduodančius visokiausius masažui skirtus tepalus ir gelius. Tai savotiškas “alkoholizmas”, mėgavimasis minute be skausmo ir “pasaulinių” problemų.
Skaityk toliau
Kraujo, Limfos Ir Kraujotakos Sistemos Valymas
08.12.2019, 13:03
7. Kraujo, Limfos Ir Kraujotakos Sistemos Valymas
Turbūt patys suprantate, mielieji mano skaitytojai, jog tai tokia plati tema, kad ją išnagrinėti galima nebent solidžioje knygoje. Šiuo metu kaip tik tokią knygą aš ir rengiu. Mes aptarsime tik tai, kas susiję su šios mūsų knygos tema – sunkias būkles.
Skaityk toliau
Toksinų Valymas Iš Inkstų
08.12.2019, 12:50
6. Toksinų Valymas Iš Inkstų
Vakare, po 19 valandos, nulupkite vieną citriną, išimkite sėklas ir sutarkuokite ją plastmasine trintuve. Citrinos masę sumaišykite su vieno šviežio vištos kiaušinio (geriau kaimiško) baltymu ir greitai išgerkite. Tai bus maždaug 8-9 valandą vakaro. Vėliau jau nebus galima nieko nei valgyti, nei gerti – tik miegoti. Tokią procedūrą reikia daryti praėjus 2-3 valandoms po vakarienės kasdien (nepraleidžiant nė dienos!) 2-3 savaites.
Skaityk toliau
Natrio Problema Kepenų Funkcijoje Paranormal.lt
27.10.2019, 21:34
5.8. Natrio Problema Kepenų Funkcijoje
Kepenys – tai žmogaus organizmo pagrindinė “cheminė laboratorija”. Jos pats svarbiausias filtras, turintis užkirsti kelią nuodams – ir patenkantiems į organizmą su maistu bei vandeniu, ir tiems, kuriuos organizmas pats pagamina iš viso to, ką mes vadiname “XXI amžiaus maisto produktais”.
Skaityk toliau
Dieta sergantiems opiniu kolitu, enterokolitu
07.09.2019, 20:51
5.7. Dieta sergantiems opiniu kolitu, enterokolitu, turintiems kraujuojančių opų virškinamajame trakte
Paprastos mielės. Iš mielių ir trupučio šilto vandens arba 1% pieno (tie, kurių organizmas toleruoja pieną) prilipdykite 2 centų didumo paplotėlių. 3-5 dienas reikia “maitintis” tik šiais paplotėliais. Per dieną jų reikia sučiulpti ne mažiau kaip 22.
Skaityk toliau
Dieta sergantiems išplitusia kepenų ciroze - hepatitas
07.09.2019, 20:45
5.6. Dieta sergantiems išplitusia kepenų ciroze, kurios komplikacija – hepatitas

Kelias savaites gerti atskiestas vaisių sultis: kas 5-10 minučių, po gurkšnelį. Tinka sergantiems vandene, ascitu.

Skaityk toliau
kepenų negalavimų profilaktika
07.09.2019, 20:32
5.5. Ir sveikiems, ir ligoniams tinkama kepenų negalavimų profilaktika

Sumaišykite vienodus kiekius šių susmulkintų žolių: darželinių šlamučių, mėtų, medetkų, rabarbaro šaknų, saldymedžio šaknų, ugniažolių, erškėtuogių.

Skaityk toliau
Toksinų ir parazitų valymas iš kepenų, tulžies pūslės, tulžies latakų
07.09.2019, 20:11
5.4. Toksinų ir parazitų valymas iš kepenų, tulžies pūslės, tulžies latakų

Mums reikia labai įtemptai padirbėti, kad ne tik išvaduotume iš tos bjaurasties “nelaisvės” kepenų audinį, bet ir iš pat pamatų sugriautume tų statybinių medžiagų “gamyklą”, iš kurių mūsų organizme formuojasi akmenys ir smėlis. Pakeliui tiesiog būtina skirti dėmesio ir kasai bei blužniai. Būtent šie organai ir yra ta trikinkė, kuri veža mus gyvenimo šunkeliais, net jeigu mes esame mirtinai nusigėrę ir visai paleidę iš rankų vadžias… Tačiau taip tęsiasi tik iki tam tikro momento…

Skaityk toliau
1 2 »