Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Rugsėjo » 4

6 paprasti receptai ir produktai, kaip išvalyti organizmą nuo parazitų

Įvairios kirmėlės ir kiti parazitai mūsų organizme gali gyventi metų metus, o specifinių simptomų, įspėjančių apie nepageidaujamus gyventojus organizme, nėra. Specialistai nepataria vartoti parazitus naikinančių stiprių vaistų profilaktiškai, nors egzistuoja ir tokia nuomonė, kad jų mes turime visi. Tačiau išbandyti liaudiškas priemones verta.

6 paprasti receptai ir produktai, kaip išvalyti organizmą nuo parazitų

Šeši paprasti receptai

Linų sėmenys ir gvazdikėliai. Lino sėmenis ir gvazdikėlius naudokite proporcija 10:1. Sumalkite viską kavamale ir gautus miltelius tris dienas vartokite po 20–25 g per dieną (galima juos berti į maistą). Tuomet padarykite trijų dienų pertrauką ir vėl kartokite kursą tris dienas. Taip gydykitės mėnesį laiko.

Aitrioji paprika. Aitriosios paprikos – taip pat puiki parazitų išvarymo priemonė, tačiau vartoti jas reikia atsargiai. Mat aštrus maistas gali pažeisti skrandžio gleivinę. Šis būdas visiškai netinka vaikams.

Svogūnų gėrimas. Vidutinio dydžio svogūno galvutę susmulkinkite ir užpilkite stikline verdančio vandens. Palikite 12 valandų pastovėti. Tuomet gautą gėrimą nukoškite ir gerkite po pusę ar trečdalį stiklinės 2–3 kartus per dieną. Gydymo kursas trunka 3–4 dienas.

Graikiniai riešutai. Susmulkinkite riešutus, kad gautųsi keturi valgomieji šaukštai. Užpilkite gautą masę stikline pasūdyto verdančio vandens. Po pusvalandžio gautą skystį perkoškite ir nedideliais kiekiais išgerkite per dieną. Kartu naudokite laisvinamuosius vaistus.

Morkos. Šviežios morkos ir morkų sultys ne tik naudingos sveikatai, bet ir valo organizmą nuo parazitų. Užtenka kasdien du kartus per dieną vartoti po valgomąjį šaukštą morkų sulčių.

Moliūgų sėklos. Paruošti šias sėklas galima dviem būdais. Pirmasis: apšlakstykite sėklas pasūdytu vandeniu ir stipriai pakaitinkite. Antrasis: apkepkite sėklas keptuvėje su trupučiu aliejaus ir druskos. Taip paruoštas sėklas galima valgyti kaip desertą. Žinoma, šias sėklas galima valgyti ir neapdorotas. Geriausia ryte, tuščiu skrandžiu valgyti jas (apie 300 g) reikia lėtai, gerai sukramtant, o po valandos išgerti ramunėlių arbatos. Kad žuvusios kirmėlės pasišalintų greičiau, po kelių valandų galima pasidaryti klizmą.

Dar vienas paprastas receptas: 300 g moliūgų sėklų sutrinkite grūstuvėje, įpilkite 50 ml vandens ir 15 g medaus. Mišinys suvartojamas tuščiu skrandžiu per vieną valandą.

Stebuklingasis česnakas

Gydomosios česnako savybės pastebėtos jau seniai. Be kitų naudingų galių, jis naikina ir parazitus mūsų organizme. Kai kurie liaudies medicinos specialistai česnaką vadina priemone nuo parazitų Nr. 1, kadangi jis ne tik sunaikina esančias kirmėles, bet ir užkerta kelią jų dauginimuisi.

Tiesa, česnakas, jeigu jo perdozuosime, gali neigiamai paveikti kai kuriuos mūsų organus, todėl patariama neviršyti rekomenduojamų dozių, česnako negalima vartoti žmonėms, turintiems aritmijos sutrikimus bei sergantiems kai kuriomis kitomis lėtinėmis ligomis.

Česnakas su medumi. Keletą česnako galvučių susmulkinkite ir išspauskite sulčių, kad jų gautųsi apie pusę stiklinės. Pridėkite 300 ml skysto medaus ir indą įmerkite į verdantį vandenį puode. Pavirkite 15 min. Gautą preparatą reikia gerti po 15 ml keturis kartus per dieną. Vaistą laikykite šaldytuve sandariai uždarytame inde.

Česnako sultys. Išspauskite česnako sulčių. Pradėkite vartoti kasdien nuo 10 lašų, kas penkias dienas didindami dozę dešimčia lašų. Tęskite gydymą tris mėnesius, po to kas penkias dienas mažinkite dozę dešimčia lašų, kol pasiekite nulį.

Česnakas su pienu. Vidutinę česnako galvutę susmulkinkite ir užpilkite stikline sugižusio pieno arba kefyro. Įberkite 5 g maltų juodųjų pipirų, išmaišykite ir vienu atsikvėpimu išgerkite.

Česnako ir svogūno mišinys. Jums reikės 200 ml šviežiai spaustų svogūno galvutės sulčių ir 150 ml česnako sulčių. Gautą masę užpilkite litru obuolių acto ir apie 30 min. pavirkite ant mažos ugnies. Tuomet pridėkite pagal skonį medaus, perpilkite į stiklinį indą, sandariai uždarykite ir palikite stovėti septynias dienas. Gerti po 2 arbatinius šaukštelius tris kartus per dieną.

Netikėtas žolininkų pasiūlymas – voveraitės

Į „Žolinčių akademiją“ rašantys žolininkai siūlo nepamiršti, kad ir grybai turi puikių antiparazitinių savybių. Šiuo požiūriu nepralenkiamos mūsų mėgstamos voveraitės. Jos žudančiai veikia visų rūšių parazitus, kurie sugeba įsikurti žmogaus organizme, bet svarbiausia jų savybė – sunaikinti parazitų kiaušinėlius. Deja, pakaitinus parazitus varančios medžiagos suyra, todėl šiam tikslui reikia vartoti žalias voveraites.

Voveraičių tinktūra. 2 valgomuosius šaukštus ar 3 arbatinius šaukštelius džiovintų susmulkintų voveraičių užpilti 150 ml degtinės, palaikyti dvi savaites šaldytuve. Vėliau, skysčio nenukošus, o tik kasdien pakratant, gerti po vieną arbatinį šaukštelį nakčiai. Pasak specialistų, gydymas grybais yra ilgalaikis. Pirmaisiais 3 gydymosi mėnesiais tik stabdoma liga, o gydytis grybais kartais tenka 3–6 mėnesius ar net ilgiau.

Voveraičių milteliai. Taip pat džiovintas voveraites galima sumalti kavamale ir tokius miltelius laikyti sausoje ir vėsioje vietoje iki metų. Efektyviausia juos vartoti su vandeniu. Į stiklinę įpilkite 100–150 ml kambario temperatūros virinto vandens, įdėkite arbatinį šaukštelį voveraičių miltelių ir leiskite valandą nusistovėti. Tuomet išmaišykite ir iš karto viską išgerkite 30 min. prieš valgį. Patariama gerti tokį mišinį 1–2 kartus per dieną 20 dienų.

Kaip parazitus varyti su pelynu

Pelynais kirminai naikinami jau ne vieną amžių. Juose yra medžiagų, kurios susilpnina parazitų ląstelių membranas, ir jie pasišalina iš organizmo. Pelyną galima gerti kaip arbatą, kapsulėmis arba kaip ekstraktą.

Pavyzdžiui, džiovintus pelyno stiebelius siūloma sumalti kavamale ir trečdalį arbatinio šaukštelio gautų miltelių kas rytą nevalgius užsipilti ant liežuvio galo ir nuryti užsigeriant 2–3 gurkšniais vandens. Po 12–14 dienų padaryti 3–4 savaičių pertrauką ir vėl pakartoti kursą. Galima gerti ir pelyno arbatą, tačiau pastaroji labai karti, o miltukų skonio nė pajusti nespėsime.

Kitam receptui jums reikės smulkinto pelyno, gvazdikėlių ir juodojo graikinio riešuto tablečių (jų galima nusipirkti). Pirmą dieną prieš pusryčius reikia suvalgyti 1 arbatinį šaukštelį pelyno, prieš pietus – 1 arbatinį šaukštelį gvazdikėlio, prieš vakarienę – 2 juodojo graikinio riešuto tabletes. Antrą dieną – 2 arbatinius šaukštelius pelyno, 2 arbatinius šaukštelius gvazdikėlio, 1 juodojo graikinio riešuto tabletę. Toliau schema kartojasi kas dieną pridedant po vieną šaukštelį pelyno ir gvazdikėlių, tačiau geriant tik po vieną juodojo graikinio riešuto tabletę. Taigi penkioliktą dieną jau gersite po 15 šaukštelių pelyno ir gvazdikėlių, tačiau tuo gydymo kursas ir baigiasi.

Dar vienas receptas su pelynu ir gvazdikėliu: siūloma pradėti gerti vakare nuo 0,5 šaukštelio dozės pelyno ir tiek pat gvazdikėlių (15 min. prieš valgį). Po dviejų dienų dozę padidinti iki šaukštelio (kiekvieno augalo), t. y. gerti po dvi dozes, 5-tą ir 6-tą dieną – po 3 dozes ir taip iki 13 dienos, kol pasieksite 7 dozes. Tuomet šį kiekį užteka išgerti vieną kartą per savaitę.

Tačiau atkreipkite dėmesį, kad pelyno, kaip ir česnako, reikia vartoti atsargiai, kadangi tai toksiškas augalas: jis užmuša parazitus, bet gali pakenkti ir pačiam organizmui.

6 paprasti receptai ir produktai, kaip išvalyti organizmą nuo parazitų

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
19.12.2017 laikas 13:16 Receptai – Patiekalai Receptas lieknėjantiems (šermukšnio, dilgėlių)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Organizmo valymas. Ingredientai: šermukšnio uogų, 3 dalys dilgėlių lapų.

Skaityti daugiau

12.07.2019 laikas 18:36 Receptai – Patiekalai Skanus ir purus omletas “su paslaptim”
Bandžiau gaminti pagal įvairiausius receptus – kartais rezultatas džiugindavo, kartais nelabai. Ir štai pagaliau aš sugalvojau savo puikaus, puraus omleto receptą! Išeina tiesiog burnoj tirpstantis, nessmenga aušdamas, nebėga, sk...

Skaityti daugiau

28.08.2018 laikas 09:02 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai reumato gydymui

Reumatas liaudies medicinoje, Reumatas, liaudiškomis priemonėmis, receptai nuo reumato, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 06:59 WEF informatorius įspėja, kad netrukus kepsniai bus gaminami iš "žmonių š*do"

Pasaulio elitas planuoja priversti žmoniją valgyti išmatas ir gerti šlapimą, teigia vienas Pasaulio ekonomikos forumo informatorius, kuris tvirtina, kad jei manėte, jog galimybė valgyti vabalus yra bloga, dar nieko nematėte.

...

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 06:35 Balandžio 24 d. horoskopas: sunku Jaučiui, Liūtui, Skorpionui ir Vandeniui
Vakar mums su jumis buvo sunki diena, ypač psichologiniu požiūriu. Šiandiena tęsia vakarykštės dienos tendencijas ir "dovanoja" mums įtampą. Pažvelkite į šios dienos horoskopą - Saulė, Mėnulis ir Plutonas tam tikru metu danguje sudaro įtemptą trikamp...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 19:30 Spuogai ant veido: kaip atsikratyti problemos namuose
Spuogai anksčiau ar vėliau "užnuodija" beveik kiekvieno žmogaus gyvenimą. Visų pirma, remiantis statistiniais duomenimis, odos problemų turi apie 85 % planetos žmonių. Jie sukelia daug rūpesčių kasdieniame gyvenime. Kaip atsikratyti problemos ir užki...

Skaityti daugiau