Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Liepos » 15

Apie 45'000 tūkst. vėžiu sirgusių pacientų sako, kad šis gėrimas juos išgydė!

Legendinio Austrijos gydytojo dieta.

Austrijos gydytojas Rudolfas (Dr. Rudolf Breuss) , garsiausias mokslininkas vakaruose, kuris tyrinėja natūralius metodus kovojant su vėžiu, pareiškė, kad metų darbai paskatino sudaryti 42 dienų dietą. Ji buvo skirta kovai vėžinių ląstelių sunaikinimui.

Nuo jo veiklos, kuri prasidėjo 1980 metais, daugiau nei 45.000 pacientų pasveiko.

Daugelis žmonių, kurie neturėjo vėžio, taip pat bandė jo dietą (kartais tik vieną savaitę), ir pareiškė, kad ši terapija kūnui suteikė teigiamą poveikį. Būtent:

Pagerino miegą;
Atsirado daugiau energijos;
Sumažėjo peršalimo skaičius.

Dieta

Mitybos esmė, kuri aprašyta knygoje "The Breuss Cancer Cure" , pacientai neturi valgyti bet kokio kieto maisto 42 dienas. Vietoj to, būtina daržoves paversti sultimis.

Čia pateikiama vienos porcijos receptas:
1 burokėlį;
1 morka;
1 stiebas saliero;
Pusę bulvės;
1 ridikas.

Šie ingredientai turėtų būti kruopščiai sumalti maišytuve ir iškošti, kad pašalinti bet kokius mažus gabalėlius. Peržiūrėkite šį vaizdo įrašą, kaip pasidaryti Dr. Rudolf Breuss sulčių.

Vaizdo medžiagoje ingredientų dvigubai daugiau, kadangi buvo pagamintos dvi porcijos. Jie taip pat papildomai įdėjo nedaug gvajavos dėl skonio.

Kaip veikia ši dieta.

Pasak daktaro Breusso, vėžinės ląstelės vystosi iš kieto maisto baltymo. Breusso dieta šias ląsteles tiesiog priverčia badauti.

Ingredientai sulčių buvo kruopščiai atrenkami pagal jų gebėjimą kovoti su liga. Peržiūrėkime kiekvieną iš jų ir išstudijuokime naudingas savybes. ( Tik įsitikinkite, kad šios daržovės yra ekologiškos!)

Burokėlis

Per šimtmečius, europiečiai naudojo runkelius vėžio gydymui. Burokėliai praturtina organizmą maistinėmis medžiagomis ir deguonimi, kuris savo ruožtu padeda kovoti su liga.
Burokėliai taip pat kovoja su augliais, pašalinant kancerogeninius toksinus iš kepenų, inkstų ir limfinės sistemos.

Morkos

Mokslininkai iš Niukaslio universiteto atrado, kad morkose yra priešvėžinių junginių, vadinamų poliacetilenas. Poliacetilenas sumažina auglio augimą. Kiti tyrimai parodė, kad morkose yra nuo vėžio junginys, žinomas kaip falkarinolis, kuris sumažino navikų dydį žiurkėms trečdaliu.

Salierai

2013 metais atlikti tyrimai parodė, kad salierai sunaikino iki 86% plaučių vėžio ląstelių, junginio pagalbą, vadinamo apigenino. Kiti tyrimai parodė, kad apigeninas sustabdo vėžio ląstelių augimą.

Bulvės

Tyrimai įrodė, kad bulvės slopina kepenų limfomos daugynimasi, skrandžio, gimdos kaklelio, gaubtinės žarnos ir prostatos vėžio ląstelių proliferaciją. Taip pat skatina apoptozę (mirtį) piktybinių ląstelių.

Ridikas

Ridikėlis valo organizmą ir praturtina jį dideliu kiekiu vitamino C ir antocianinu. Vitaminas C naikina vėžines ląsteles, o antocianinas turi antioksidacinį poveikį, kuris kovoja prieš laisvuosius radikalus ir apsaugo DNR nuo pažeidimų.

Apie 45'000 tūkst. vėžiu sirgusių pacientų sako, kad šis gėrimas juos išgydė!

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

avatar
0
5
Nesamone kazkokia
avatar
0
4
Ruolia grieztai draudzia gerti sultis, kurios isspaustos is keletos skirtingu darzoviu...
avatar
0
3
Teisingas receptas:1 BUROKAS,1morka,1 saliero SAKNIS,1 RAUDONA bulve,1 JUODAS ridikas.
avatar
0
2
sad Neklaidinkit zmoniu su savo receptu!Tai burokas ,o ne runkelis ir ne ridikelis,o juodasis ridikas!
avatar
0
1
Nuotraukoje burokėlis o ne runkelis
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
13.06.2019 laikas 19:48 Receptai – Patiekalai Ploni pyragėliai su bulvėmis. Skonio neperduoti žodžiais
Skanūs ir ploni pyragėliai iš bulvių. Pyragėlių receptas. Naujiena, niekada dar nevalgiau tokius bulvių pyragėlius. Būtinai gaminsiuos kitą kartą.

Skaityti daugiau

25.09.2018 laikas 08:06 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai gerinantys apetitą
Apetitą gerinantys liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai gerinantys apetitą, apetitas, apetito pagerinimas, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis,...

Skaityti daugiau

30.10.2017 laikas 13:03 Receptai – Patiekalai Rugiagėlės nuoviras gydo širdies ligas

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Širdies ligos. Ingredientai: Džiovinti smulkinti rugiagėlių žiedai, Verdantis vanduo.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau