Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2017 » Spalio » 6

JK vištienos tiekėjas klastoja produktų galiojimo datas ir nesilaiko higienos normų

Didžiausias vištienos tiekėjas Jungtinės Karalystės (JK) prekybos centrams klastoja produkcijos galiojimo datas, kuriomis pirkėjai yra klaidinami ir gali įsigyti sveikatai kenksmingų maisto produktų.

JK dienraštis „The Guardian“ ir televizijos kanalas ITV atliko slaptą tyrimą „2 Sisters Food Group“ gamykloje West Bromwiche, kurioje slaptai buvo filmuojama 12 darbo dienų (vaizdo įrašą galite pamatyti čia - Undercover inside the chicken factory).

A Guardian/ITV News undercover investigation into conditions at a chicken processing factory that supplies Britain's major supermarkets reveals hygiene failures, manipulation of slaughter dates and repackaging of returned meat. The 2 Sisters plant in the West Midlands supplies M&S, Sainsbury's, Tesco, Aldi and Lidl with pre-packaged chicken meat.

Tyrimo metu išsiaiškinta, jog „2 Sisters Food Group“ gamykloje klastojamos vištienos produktų galiojimo datos, klastojamos vištienos kilmės vietos taip leidžiant į mėsos perdirbimą patekti vištienai iš dėl ligų uždarytų fermų, gamykloje iš naujo perpakuojama prekybos tinklų grąžinta produkcija.

Taip pat gamyklos darbuotojai nufilmuoti dedantys nukritusią ant žemės mėsą atgal ant konvejerių, maišantys skirtingų skerdimo datų vištieną, nesilaikantys elementarių higienos taisyklių ir užfiksuota daugybė kitų pažeidimų.

Tyrimo metu buvo apklausta daugiau nei 20 „2 Sisters Food Group“ darbuotojų, kurių teigimu jie elgdavosi taip, kaip jiems liepdavo kokybės standartų nesilaikantys prižiūrėtojai.

„2 Sisters Food Group“ pagamina trečdalį visos šalyje suvartojamos paukštienos produkcijos, tiekiamos tokiems prekybos tinklams kaip „Tesco“, „Sainsbury‘s“, „Marks & Spencer“, „Aldi“ ir kitiems. „2 Sisters Food Group“ yra antra pagal apyvartos dydį maisto produktų gamybos kompanija, kuri kiekvieną savaitę perdirba apie 6 milijonus vištų.

UK's top supplier of supermarket chicken fiddles food safety dates - originalas

Apie produktų sanitarijos pažeidimus informuoti prekybos tinklai pažadėjo nedelsiant pradėti tyrimus, tačiau pačios „2 Sisters Food Group“ teigimu, jai mesti kaltinimai yra suklastoti, o maisto produktų saugumas ir higiena yra tarp svarbiausių kompanijos prioritetų.

„2 Sisters Food Group“ priklauso Ranjit Singh Boparanui ir jo žmonai Baljinder Kaur Boparan – sutuoktiniams priklauso 12 gamyklų JK, o jų 3 milijardų svarų vertės maisto imperijai priklauso tokie prekės ženklai kaip kalakutienos gamintojas „Bernard Mathews“, restoranų tinklas „Harry Ramsden“, „Fish Works“, „Giraffe“, maisto prekių ženklai „Fox‘s Biscuits“, „Goodfella‘s pizza“ ir kiti.

JK vištienos tiekėjas klastoja produktų galiojimo datas ir nesilaiko higienos normų

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
11.09.2018 laikas 09:59 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai gydant naktinį šlapinimasi

Naktinis šlapinimasis liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai gydant naktinį šlapinimasi, receptai nuo šlapinimosi, liaudiški patarimai gydant ligas, naktinis šlapinimasis, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vais...

Skaityti daugiau

04.01.2018 laikas 10:18 Receptai – Patiekalai Baltymų kaukė
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: riebios veido odos. Ingredientai: Baltymas, Citrinų sulčių.

Skaityti daugiau

16.08.2019 laikas 19:18 Receptai – Patiekalai Obuolių blyneliai: daug obuolių ir labai mažai miltų
Kaip pagaminti blynelius su obuoliais? Žinoma, galima pagaminti iš obuolių tyrelės ar pridėti kefyro vietoje obuolių sulčių. Bet galima pasigaminti ir kitaip. Manau, kiekvienam patiktu, kad blyneliuose būtų daug obuolių ir tik tru...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau