Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2015 » Rugpjūčio » 6

Kas tai yra? Natūralių produktų internetinė parduotuvė iHerb

Kviečiame sveikus natūralius produktus pirkti internetinėje parduotuvėje iHerb.com

Panaudoję specialų  nuolaidos kuponą  FTK282 pirmajam užsakymui gausite net $5 nuolaidą (apie 4,50 €).
Taip pat įmanoma ir $10 nuolaida, tačiau neskubėkite, ir būtinai susipažinkite su visa žemiau pateikiama informacija. Jei neapsižiūrėsite, Lietuvoje galite būti apmokestinti nemažais papildomais mokesčiais.

Kodėl iHerb.com ?

  • Siuntimas į Lietuvą tik $2-8, o su nuolaidos kuponu FTK282 pirmojo užsakymo metu gausite $5 nuolaidą.
  • Didelis prekių pasirinkimas. Konkretus produktas siūlomas iš keletos skirtingų gamintojų ir įvairaus dydžio pakuotėse.
  • Milžiniška natūralios ir ekologiškos kosmetikos įvairovė: muilai, šampūnai, kremai, losjonai, dantų pastos ir t.t.
  • Mėgiamų produktų kainos dažnai mažesnės nei Lietuvoje ir Europoje. Pavyzdžiui, raw kakavos, spirulinos miltelių, čija sėklų ir kt.

SVARBU!!! Dėl muito mokesčių Lietuvoje!

iHerb.com prekes siunčia iš JAV. Jei prekių vertė bus didesnė nei 22 € (siuntimo išlaidos neskaičiuojamos) – Lietuvoje reikės susimokėti:

  • Lietuvos muitinės importo 21% PVM mokestį
  • Lietuvos pašto 8,69 € mokestį už siuntos pateikimą muitinei(šis įkainis nurodytas čia, detali informacija apie šį mokestį oficialiame tinklapyje)

Norėdami išvengti tokio antkainio, stenkitės, kad bendra prekių suma su nuolaida neviršytų 22 € sumos (t.y. $24,10). Lietuvos muitinėje taikomus valiutų kursus galite pasitikrinti šiame puslapyje.

Pavyzdys. Esate nauja iHerb pirkėja, todėl gaunate $5 nuolaidą. Išsirenkate prekių už $26. Prekių suma su nuolaida yra $21. Pirkinio siuntimas kainuoja $2-$8, tad parduotuvėje viso susimokate iki $30. Prekių vertė – $21, o tai yra mažiau nei 22 €, todėl Lietuvoje papildomai nieko mokėti nebereikės.

Su kodu FTK282 galite gauti $10 nuolaidą, tačiau…

Mūsų nuolaidos kuponas FTK282 jūsų pirmajam pirkiniui suteiks net $10 nuolaidą (9,10 €) jei prekių vertė ne mažiau $40. Šiuo pasiūlymu susigundyti neskubėkite, nes šiuo atveju labai tikėtina, kad bendra pirkinio suma viršys $22-$23 sumą. O tai reikš, jog jūs, kaip jau buvo minėta ankstesniame skyriuje, privalėsite susimokėti 21% PVM mokestį bei neišvengiamą 8,69 € mokestį Lietuvos paštui.

Kaip pasinaudoti $10 nuolaida ir tuo pačiu išvengti muito mokesčių?

Variantas 1

iHerb parduotuvėje perkate prekes, kurios tuo metu yra siūlomos su 50%-80% nuolaida. Šie pasiūlymai nuolatos publikuojami iHerb puslapyje „Super Specials!„.

Jai perkate prekę su FTK282 kodu, jums + priskiriamos nemokomos prekės su šiuo kodu pasiūlymai nuolat publikuojami iHerb puslapyje "Nemokomos prekės".

Taip pat šiuo metu taikomi Super pasiūlymai prekėms su kodu FTK282.

Pavyzdys:

tarp dienos pasiūlymų randate Prekę A, kuri paprastai kainuoja $25, tačiau tą dieną yra siūloma už $10. Prekę A įsidedate į krepšelį. Papildomai į krepšelį įsidedate kitą norimą Prekę B, kurios vertė $16. iHerb sistema bendrą pirkinio vertę skaičiuoja neatsižvelgdami į nuolaidą. Tai reiškia, Prekių A + B suma bus $41 (t.y. $25 be nuolaidos + $16) ir kodas FTK282 jums aktyvuos net $10 nuolaidą!

Tuo tarpu bendra pirkinio suma bus $16, nes:

  • + $10 Prekė A (nepamirškime specialos tos dienos nuolaidos: buvo $25, dabar $10)
  • + $16 Prekė B
  •  -(minus) $10 nuolaidos kodas FTK282
  • VISO: $16 (iHerb krepšelyje tai paskaičiuojama iš eilutės „Subtotal“ atimant „Savings“)
  • plius $2-$8 siuntimas į Lietuvą – ši suma muitinės mokesčiams nereikšminga

Prieš susimokėdami už prekes būtinai įsitikinkite, kad suma esanti krepšelyje prie žodžių „Subtotal“ minus suma iš eilutės „Savings“ yra ne didesnė nei $24,10, t.y. mažiau nei 22 €. Tai svarbu, jei norite išvengti importo PVM mokesčių Lietuvoje.

Variantas 2

Gyvenate šalyje, kurioje muitinė maisto produktams mokesčių netaiko arba jie yra labai maži.

Jungtinė Karalystė (UK)

Jei gyvenate UK ir perkate ne iš ES valstybės, maisto produktams PVMas (VAT) yra  lygus 0% (zero-taxed). Kitoms prekėms taikomas 20% PVM. Jei perkate maisto produktus – paketo vertė su siuntimo išlaidomis gali drąsiai būti iki £135, nes maisto produktams PVM (VAT) nebus taikomas. Paketams virš £135 bus taikomi muito mokesčiai[šaltinis]

Vokietija

Šioje šalyje iš ne ES valstybių pirkti maisto produktai apmokestinami 7% , o visa kita – 19% PVMu. Tačiau nuo mokesčių yra atleidžiama, jei jų dydis yra mažesnis nei 5 €. Tai reiškia, kad iHerb ne-maisto prekių galima būtų užsisakyti už 26 € ($28,50, t.y. 19% bus mažiau nei 5 €), o jei perkate tik valgomus dalykus – paketo vertė gali laisvai siekti 71 € ($77,80)! [šaltinis] 

Variantas 3

Jei gyvenate JAV – muitai nesiskaičiuoja, nes iHerb yra JAV įmonė.

Kaip naudoti nuolaidos kodą pirmam pirkiniui?

Jei į iHerb.com parduotuvę einate per mūsų nuorodas, tuomet $5 nuolaida turėtų automatiškai įsiskaičiuoti kai įsidėsite prekes į krepšelį. Jei nuolaidos nesimato, krepšelyje bus laukelis kur prašys įrašyti „Apply coupon code“. Įrašius kodą, spauskite oranžinį mygtuką su rodykle („Update“). Nuolaidą prekių krepšelyje iliustruoja šie paveiksliukai:

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
06.09.2018 laikas 10:38 Receptai – Patiekalai Vaistažolės odos ligoms gydyti

Odos ligos liaudies medicinoje, Vaistažolės odos ligoms gydyti, receptai odos ligoms gydyti, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis va...

Skaityti daugiau

26.09.2018 laikas 08:21 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai gydantis nuo alkoholizmo
Alkoholizmas liaudies medicinoje, liaudiški patarimai gydantis nuo alkoholizmo, alkoholizmas, alkoholizmo gydymas, pagirios, alkoholizmo receptai, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis v...

Skaityti daugiau

19.09.2018 laikas 08:44 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo galvos skausmo

Galvos skausmas liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo galvos skausmo, galvos skausmas, skausmas, receptai skausmui, galva, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis,...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau