Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Spalio » 17

Produktai kurie labai gerai valo toksinus iš organizmo

Kai kurie produktai labai gerai iš organizmo valo toksinus, kurie neišvengiamai kaupiasi, kai gausiai prisivalgoma. Nors tris įtraukite į savo valgiaraštį ir rezultatas jus nudžiugins.

Produktai kurie labai gerai valo toksinus iš organizmo

1. Kopūstai – garbanotieji, briuseliniai, spalvotieji, brokoliai – turi fermentų, padedančių išvalyti kenksmingas medžiagas iš kepenų ir žarnyno.

2. Obuoliai turtingi pektinų ir ląstelienos, valančių iš žarnyno virškinimo atliekas. Obuolius geriau valgyti su žieve, tik nepamirškite nuvalyti vaško, juo būna padengti vaisiai, kad ilgiau išsilaikytų.

3. Lapinėse salotose gausu vitaminų, mikroelementų ir organinių rūgščių, kurios gerina virškinimą, greitina medžiagų apykaitą ir neleidžia kauptis druskoms.

4. Burokėliai gerina kepenų, inkstų ir šlapimo pūslės veiklą. Juose gausu pektinų, vitaminų ir mineralų. Burokėliai padeda organizmui pasisavinti vitaminą B ir patys turi daug vitaminų. Virti burokėliai ir jų sultys – puiki laisvinamoji ir šlapimą varanti priemonė.

5. Morkos ne tik turtingos provitamino A ir pektinų, bet ir gerina angliavandenių apykaitą. O šviežios morkų sultys labai gerai veikia inkstų ir kepenų veiklą.

6. Juodosios slyvos turtingos ląstelienos, labai naudingos virškinimui, valo organizmą.

7. Rupių miltų duoniukuose beveik nėra angliavandenių ir cukraus, tačiau juose gausu ląstelienos. Ypač vertingi duoniukai iš neskaldytų grūdų, ruginiai ir kelių grūdų, juose daug B grupės vitaminų.

Kaštono vaisius - rudens vaistas

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
19.08.2019 laikas 08:29 Receptai – Patiekalai Organizmo draugės – gervuogės
Dabar miškuose gausu įvairių uogų, taip pat ir gervuogių. Jos ne tik skanios, bet ir turi daug naudingų medžiagų. Be to, vartojamos kaip vaistas įvairioms ligoms gydyti. Gervuogėmis gardinami įvairūs desertai, kepiniai ir kokteili...

Skaityti daugiau

16.11.2017 laikas 10:36 Receptai – Patiekalai Arbata nuo kosulio (alavijas, beržas, liepa)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Kosulys. Ingredientai: medėjančio alavijo lapai, beržo pumpurai, liepos žiedai, medus, alyvuogės.

Skaityti daugiau

03.11.2019 laikas 21:49 Receptai – Patiekalai Nekeptas skanumėlis per 15 min.

Viskas labai paprasta, greita ir gardu. O ir prireiks vos 2 sudedamųjų dalių. Pažiūrėkite patys. Paprasta, ekonomiška, greita ir labai skanu. Saldainiai gaunasi neįkyriai saldaus skonio.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:31 Horoskopas 2024 m. balandžio 19 d.: liūdėti ir pykti ant likimo...
Penktadienį visi nori atsipalaiduoti, sunki savaitė liko už nugaros, laukia savaitgalis. Tačiau atsipalaiduoti nepavyks, Mėnulis bus priešais Saturną, sudarydamas opozicinį aspektą, todėl ypač jautriems žmonėms sukels vidinę įtampą. Santykiuose su žm...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 07:14 Šie 3 Zodiako ženklai gali išsiskirti 2024 m
Jei jūsų santykius ištiko krizė, tai gali būti dėl to, kad jūs ir jūsų partneris iš esmės netinka vienas kitam arba žvaigždės nenori, kad išsiskirtumėte, arba dėl abiejų priežasčių. Bet kokiu atveju dėl tam tikrų planetų judėjimo kai kurių Zodiako že...

Skaityti daugiau