Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Lapkričio » 11

Šis produktas - slaptas ginklas prieš sunkias ligas!

Gaminu vieną kartą per savaitę!

Sužinojęs apie vištienos kepenėles, aš iš karto jas pasigaminau.  Per 20 minučių šis skanus patiekalas jau ant mano stalo /paranormal.lt/.

Pasirodo, kad geriausias būdas padidinti hemoglobino kiekį kraujyje - valgyti vištienos kepenėles, nes jose yra daug geležies. Viena iš priežasčių, kodėl žmonės negali sulieknėti, esantiems įspūdingo antsvorio, yra geležies trūkumas kraujyje! Be to, kepenys yra mažai kaloringos: tik 137 kalorijos, kurios yra 100 g. Visi kurie laikosi dietos, rekomenduojame jomis smaližiauti.

vištienos kepenėlių paruošimas

Kuo naudingos vištienos kepenėlės.

Ankščiau, aš niekada nesigaminau vištienos kepenėlių, kažkodėl mūsų šeimoje jų nevalgė. Bet tai buvo mėgstamiausias mano katino maistas! Jis entuziastingai valgė ir atrodė patenkintas.

Vištienos kepenėlių vertė yra labai didelė, nes ji labai lengvai virškinama, greitai sustiprina organizmą naudingomis medžiagomis! Nenuostabu, kad pacientams pooperaciniu laikotarpiu, netekus didelio kiekio kraujo, būtinai rekomenduoja jas vartoti.

Vištienos kepenėlių nauda! Vitaminai A, C, B6 ir B12, folio rūgštis taip pat yra jos sudėtyje. Vario, cinko, kalcio, mangano, geležies, chromo - mikroelementų, be kurių organizmas neišsivers, yra taip pat šiame stebuklingame produkte. Ne maistas, o gydymas!

Nepaprastai naudinga vartojant kepenėles stiprinti širdies kraujagyslių sistemą: heparinas normalizuoja kraujo krešėjimą, gera prevencija miokardo infarktui. Lizinas - medžiaga, kuri neleidžia atsirasti aterosklerozei. Be to, neseniai mokslininkų atlikti tyrimai parodė, kad kepenys turi priešvėžinių savybių.

Vištienų kepenėlių nauda

Štai kaip galima pasigaminti vištienos kepenėles, greitai ir skaniai! Rinkdamiesi kepenėles, atkreipkite dėmesį į jos glotnumą, elastingumą ir blizgesį. Niekada nepirkite šviesų produktą su dėmėmis - ženklas, kad ilgą laiką kepenėlės pragulėjo šaldiklyje!

Vištienos kepenėlės reikia pagaminus iš karto suvalgyti, nepalikite rytojui. Pagamintas patiekalas, jokiu būdu negali būti kartus: tai blogas ženklas, rodantis prastos kokybės produktą.

Skaniai, taip pat gaunasi ir vištienų kepenėlių paštetas, būtinai pabandykite pasigaminti. Pasidalink su draugais šia informacija, galbūt jie šį produktą nuvertiną!

O, jai esate ūkininkas, perskaitęs šį straipsnį, parduokite ekologiškus vištienos produktus, pasinaudokite galimybe, patalpinkite skelbimą! Jums tai nieko nekainuoja, o nauda didelė!

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
07.06.2019 laikas 17:47 Receptai – Patiekalai Tokio niekur negirdėjau. Dabar „Napoleoną“ gaminu tik ant keptuvės

Šuo receptu su manimi pasidalino mano draugo mama! Iki to karto bandžiau įvairius receptus, kaip pasigaminti nuostabų „Napoleoną“ , bet visada grįžtu prie šio recepto! Tuoj suprasite kodėl!

Skaityti daugiau

04.07.2019 laikas 22:01 Receptai – Patiekalai Sluoksniuotos salotos su obuoliu ir vištiena
Sluoksniuotos salotos receptas. Lengvos, sočios su pikantiška rūgštele – štai tokios salotos gaunasi galutiniame rezultate. Skanaus!

Skaityti daugiau

04.01.2018 laikas 10:18 Receptai – Patiekalai Baltymų kaukė
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: riebios veido odos. Ingredientai: Baltymas, Citrinų sulčių.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau