Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Gegužės » 11

Sužinok, paprasto lapo neįtikėtinas savybes! Jis išgydys cistitą, artritą, otitą, knarkimą ir dar 35 ligas!

Šis lapas turi nuostabių gydomųjų galių! Šie pateikti faktai nustebins Jus!

Mes visi naudojame lauro lapus paruošiant įvairius patiekalus, tačiau tik nedaugelis žino apie šio prieskonio gydomąsias savybes!

Liaudies medicinoje, lauro lapai yra naudojami įvairioms ligoms gydyti, pavyzdžiui, cistitą, galvos skausmus ir migreną, raumenų mėšlungį, artritą, priešmenstruacinį sindromą, depresija, odos infekcijas, turint sėdmeninio nervo problemas, raumenų silpnumą, pilvo pūtimą, uretritą, patinimus, otitą, knarkimą ir miego apnėja, raumenų kontraktūrą.

Žinoma, kaip natūrali priemonė nuo rėmens ir ne virškinimo. Lauro lapai stimuliuoja virškinimo sistemą, turi galimybę detoksikuoti kepenis.

Sužinok, paprasto lapo neįtikėtinas savybes!

Jie, taip pat turi bronchų plečiamąjį poveikį, dėl to, ji yra puiki priemonė nuo kvėpavimo takų ligų, tokių, kaip peršalimas ir bronchitas. Be to, tai lauro lapai turi anti-bakterinių ir anti-reumatinių savybių.

Lauro aliejus gali būti naudojamas aromaterapijoje. Jo skonis atstumia vabzdžius, bei apvalo aplinką nuo patogenų, skatina atsipalaidavimą nervų sistemai, siekiant įveikti neigiamus jausmus, pavyzdžiui, baimę, depresiją ir nerimą.

Lauro aliejus gali būti naudojamas gydomajame masaže, aktyvuoja kraujotaka, stimuliuoja limfos drenažą, sėkmingai susidoroja su patinimais. Toks masažas yra naudojamas gydyti nevalingus kūno judesius ir raumenų sąstingį, dėl sukeltų kraujotakos problemų.

Kovojant su knarkimu, naudojamas žmogaus krūtinės masažas su lauro lapų aliejumi, kuris turi kvėpavimo problemų.

Be to, lauro aliejaus kvapas, kaip raminama priemonė vaikams, tai padeda kovoti su baimės jausmu, panika ir vėmimu. Tiesiog palašinkite laurų aliejų kambaryje.

Lauro aliejų galima pasigaminti namuose! Norėdami tai padaryti, jums reikės:

  • 250 ml alyvuogių aliejaus;
  • 30 gramų džiovintų lauro lapų;
  • indo iš tamsaus stiklo.

Į tamsų indą, stiklainį iš tamsaus stiklo, įdėkite lauro lapus ir užpilkite juos alyvuogių aliejumi, leiskite pastovėti 30 dienų, sausoje , tamsioje vietoje. Kiekvieną dieną talpą, pakratykite. Pasibaigus šiam laikotarpiui, galite naudoti laurų aliejų terapiniais, gydomaisiais tikslais.

Dar vienas gydomųjų savybių būdas iš laurų yra jo sultinio paruošimas. Užvirinkite 2 lauro lapus, vieno puodelio vandenyje ir leiskite pastovėti 15 minučių, perkoškite.

Gerkite nuo 2 iki 3 puodelių per dieną šio gėrimo, jūs pajusite rezultatus po 2 savaičių.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
28.08.2018 laikas 09:02 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai reumato gydymui

Reumatas liaudies medicinoje, Reumatas, liaudiškomis priemonėmis, receptai nuo reumato, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

30.08.2019 laikas 19:39 Receptai – Patiekalai Vyniotinis „Napoleonas“. Skanesnio ir greitesnio nieko nebandžiau

Labai patariu pasigaminti! Pabandykite pasigaminti tortą „Napoleonas“ – nepasigailėsite! Šis skanus pyragas susideda tik iš 3 ingredientų. Skanus, švelnus ir tiesiog tirpsta burnoje.

Skaityti daugiau

23.11.2019 laikas 12:50 Receptai – Patiekalai Purūs Naminiai Mieliniai Blynai

Kaip pasigaminti namuose purius, naminius mielinius blynus, blynelius pusryčiams? Gaminame namuose. Purūs mieliniai blynai. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 17:21 Poltergeistas Grotono ūkyje, Konektikute
Veiksmo vieta - ūkis Grotono mieste, Konektikuto valstijoje, JAV. Ūkyje gyveno pagyvenusi pora, 70 metų ponas Hemstedas ir jo žmona, ramiai ir taikiai gyvenę santuokoje daugiau kaip 30 metų, ir 13 metų sūnėnas Frenkis Gardneris bei jo jaunesnis broli...

Skaityti daugiau