Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal »

Cukinijos Čeburekai Su Mėsa
18.12.2019, 19:01
Cukinijos Čeburekai Su Mėsa

Vienas skaniausių sezoninių patiekalų! Daugelis žmonių tiesiog dievina čeburekus ir gamina juos pačiose įvairiausiose interpretacijose. Norite pagaminti sultingus čeburekus iš labai originalių ingredientų? Jie išeina ypač vasariški ir lengvi!

Skaityk toliau
Užkeptas Karbonadas Su Parmezanu
15.12.2019, 16:17
Užkeptas Karbonadas Su Parmezanu
Norite pagaminti sultingą, aromatingą mėsos patiekalą šventiniam stalui? Ir dar tokį, kad visi prašytų recepto ir pirštelius apsilaižytų? Štai jums autorinis kiaulienos karbonadų, užkeptų parmezane, receptas. Išbandykite – nepasigailėsite!
Skaityk toliau
Kaip pasigaminti Sultingus Ir Traškius Naminius Čeburekus?
13.12.2019, 09:37
Kaip pasigaminti Sultingus Ir Traškius Naminius Čeburekus?
Faršui svogūnus smulkiai smulkiai sukapojame ir pagrūdame grūstuve ar pamušame plaktuku, galima kartu sumalti mėsmalėje su mėsa, paskui pasūdome, beriame pipirų ir pilame kefyrą arba vandenį. Gerai permaišome faršą ir imamės čeburekų kepimo.
Skaityk toliau
Varškės Pyragas - Šokoladinis Su Sausainiais
11.12.2019, 22:57
Varškės Pyragas - Šokoladinis Su Sausainiais
Sausainius sutrinti iki vientisos masės. Tada sumaišyti su lydytu sviestu ir gerai išmaišyti. Gauta mase iškloti kepimo indą, tvirtai prispaudžiant trupinius. Laikyti šaldytuve apie 15 min.
Skaityk toliau
Varškės Pyragas Rumunų Skanėstas
11.12.2019, 22:46
Varškės Pyragas - Rumunų Skanėstas

Pieną sumaišyti su aliejumi, cukrumi ir kaitinti ant silpnos ugnies iki užvirimo. Tada palikti atvėsti. Tuomet sudėti likusius tešlai skirtus ingredientus ir gerai išminkyti. Gautą tešlą padalyti į 2 dalis. Vieną jų iškočioti ir iškloti kepimo indą.

Skaityk toliau
Krepšeliai Su Pievagrybių Įdaru Paranormal.lt
10.12.2019, 11:06
Krepšeliai Su Pievagrybių Įdaru
Krepšeliai su pievagrybių įdaru – gardus užkandis šventiniam stalui ar tiesiog aplankius svečiams. Kalėdų valgiai, kūčių patiekalai, kūčių valgiai, vieno kąsnio užkandžiai. Skanaus!
Skaityk toliau
Vištų Kepenėlės Su Svogūnais Paranormal.lt
10.12.2019, 10:54
Vištų Kepenėlės Su Vvogūnais
Gaminame. Vištų kepenėlės su svogūnu. Keptas vištų kepenėles galima tiekti su bulvių koše ir marinuotais agurkėliais arba mėgstamomis salotomis. Skanaus!
Skaityk toliau
Įdaryti Kiaušiniai: Chorizo Ir Sūrio Įdaras
10.12.2019, 10:42
Įdaryti Kiaušiniai: Chorizo Ir Sūrio Įdaras
Kiaušinius dedame į šaltą vandenį ir kai užvirs verdame ant silpnos ugnies 10 minučių. Virtus kiaušinius paliekame atvėsti šaltame vandenyje. Nulupame chorizo dešros odelę, supjaustome ją smulkiau ir truputį pakepiname keptuvėje su gabalėliu sviesto.
Skaityk toliau
Pintas Cinamoninis Pyragas Paranormal.lt
08.12.2019, 13:03
Pintas Cinamoninis Pyragas
Nedideliame dubenėlyje mieles ištrinkite su cukrumi. Supilkite kambario temperatūros pieną, įdėkite kiaušinio trynį, supilkite tirpintą sviestą ir gerai išmaišykite. Skanaus!
Skaityk toliau
Kraujo, Limfos Ir Kraujotakos Sistemos Valymas
08.12.2019, 13:03
7. Kraujo, Limfos Ir Kraujotakos Sistemos Valymas
Turbūt patys suprantate, mielieji mano skaitytojai, jog tai tokia plati tema, kad ją išnagrinėti galima nebent solidžioje knygoje. Šiuo metu kaip tik tokią knygą aš ir rengiu. Mes aptarsime tik tai, kas susiję su šios mūsų knygos tema – sunkias būkles.
Skaityk toliau
Toksinų Valymas Iš Inkstų
08.12.2019, 12:50
6. Toksinų Valymas Iš Inkstų
Vakare, po 19 valandos, nulupkite vieną citriną, išimkite sėklas ir sutarkuokite ją plastmasine trintuve. Citrinos masę sumaišykite su vieno šviežio vištos kiaušinio (geriau kaimiško) baltymu ir greitai išgerkite. Tai bus maždaug 8-9 valandą vakaro. Vėliau jau nebus galima nieko nei valgyti, nei gerti – tik miegoti. Tokią procedūrą reikia daryti praėjus 2-3 valandoms po vakarienės kasdien (nepraleidžiant nė dienos!) 2-3 savaites.
Skaityk toliau
Vilniuje Įamžintas Garsaus Antropologo Gintauto Česnio Atminimas
08.12.2019, 10:13
Vilniuje Įamžintas Garsaus Antropologo Gintauto Česnio Atminimas

Minint VU Medicinos fakulteto 238-ajį gimtadienį pagerbtas garsaus Lietuvos mokslininko, antropologo prof. Gintauto Česnio atminimas. Jo garbei Medicinos fakultete atidengta atminimo lenta – bareljefas, skelbiama pranešime žiniasklaidai.

Skaityk toliau
Orkaitėje Kepti Makaronai Su Sūriu Paranorml.lt
07.12.2019, 10:30
Greitai Ir Sočiai: Orkaitėje Kepti Makaronai Su Sūriu
Puode užkaiskite vandenį, palaukite kol užvirs, pasūdykite ir supilkite makaronus. Virkite 1 minute mažiau, nei nurodyta informacijoje ant pakelio. Paruoštais džiūvėsėliais apibarstykite makaronus ir dėkite į 190 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite 25 – 30 minučių.
Skaityk toliau
Kaip Paruošti Moliūgus Žiemai?
06.12.2019, 18:18
Kaip paruošti moliūgus žiemai?
Toks moliūgas gaunasi švelnus, aromatingas ir sultingas. Jį galima dėti į pyragus arba kepti su juo mėsą. Bet geriausia valgyti šaukštu tiesiai iš stiklainio, ypač kai bloga nuotaika. Iš moliūgo galima gaminti ne tik skanius patiekalus, bet ir gauti labai skanių ir naudingų sulčių.
Skaityk toliau
Kiaulienos Troškinys Su Rozmarinais
06.12.2019, 18:26
Kiaulienos Troškinys Su Rozmarinais

Kiaulieną supjaustyti gabalėliais ir pagardinti prieskoniais. Miltus sumaišyti su rozmarinais. Tada sudėti kiaulienos gabalėlius ir gerai išmaišyti. Mėsą kepti ant stiprios ugnies apie 10 min., kol gražiai apskrus. Grybus taip pat pakepinti. Tuomet sudėti kiaulieną, trintą česnako skiltelę, supilti sultinį, pagardinti prieskoniais ir kaitinti iki užvirimo. Paskui sumažinti ugnį ir troškinti dar apie 5 min., kol mėsa suminkštės. Galima patiekti su daržovėmis ir ryžiais arba bulvėmis.

Skaityk toliau
Ėrienos Šonkauliukai Su Žirneliais
06.12.2019, 18:26
Ėrienos Šonkauliukai Su Žirneliais

Ėrieną gausiai apibarstyti prieskoniais, apšlakstyti aliejumi ir kepti 10–15 min. ant grotelių orkaitėje, įkaitintoje iki 200 °C temperatūros. Žirnelius užpilti verdančiu vandeniu ir virti ant silpnos ugnies apie 4 min. Tada nukošti ir palikti nusivarvėti. Paskui sumaišyti su kubeliais pjaustyta feta, smulkintais mėtų lapais, likusiais garnyrui skirtais ingredientais ir pagardinti prieskoniais. Šonkauliukus patiekti su garnyru. Galima papuošti mėgstamais žalumynais.

Skaityk toliau
Kepta Lašiša Su Pankoliais
06.12.2019, 19:13
Kepta Lašiša Su Pankoliais
Lašišą supjaustyti gabalėliais, įtrinti prieskoniais, dėti į kepimo indą ir apšlakstyti aliejumi. Tada ant viršaus uždėti griežinėliais pjaustytą citriną ir kepti apie 12 min. orkaitėje, įkaitintoje iki 200 °C temperatūros. Pankolį, agurką supjaustyti juostelėmis, sumaišyti su likusiais garnyrui skirtais ingredientais ir pagardinti prieskoniais. Lašišą patiekti apšlaksčius gautu garnyru. Galima papuošti mėgstamais žalumynais.
Skaityk toliau
Menkė Su Lęšių Ir Ryžių Plovu
06.12.2019, 18:26
Menkė Su Lęšių Ir Ryžių Plovu

Ryžius, lęšius suberti į verdantį vandenį, pasūdyti ir virti ant silpnos ugnies, kol suminkštės. Tada nukelti nuo ugnies ir palikti brinkti apie 10 min. Svogūnus susmulkinti ir kepti ant silpnos ugnies apie 7 min. Menkę supjaustyti gabalėliais, pagardinti prieskoniais, pakepinti ir laikyti šiltai. Ryžius, lęšius sumaišyti su svogūnais, apšlakstyti iš citrinos išspaustomis sultimis, apibarstyti petražolėmis ir kepti ant silpnos ugnies apie 4 min. Tada suberti riešutus ir išmaišyti. Patiekti su menke.

Skaityk toliau
« 1 2 3 4 ... 40 41 »