Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicina » Medicina

Medicinos Naujienos:


27.10.2024, 10:36
Medicina Peržiūrų (55)

Pirmaujantis Didžiosios Britanijos storosios žarnos chirurgas daktaras Jamesas Royle'as (James Royle) išreiškė rimtą susirūpinimą dėl agresyvaus vėžio atvejų padažnėjimo tarp COVID vakcinuotų asmenų, pripažindamas, kad šis vėžys pasižymi savybėmis ir elgsena, kurių iki COVID vakcinos įdiegimo nebuvo pastebėta.

Sužinok daugiau ...
27.10.2024, 10:05
Medicina Peržiūrų (50)

Kai Singapūras tapo pirmąja šalimi, kurioje beveik 95 % gyventojų paskiepyti nuo COVID-19, pasaulio elitas, įskaitant Billą Gatesą, džiaugėsi, kad Singapūras tapo pirmąja šalimi, tačiau dabar oficiali vyriausybės statistika rodo, kad 2021 m. pradėjus skiepyti nuo COVID-19, mirčių perteklius smarkiai išaugo.

Sužinok daugiau ...
24.10.2024, 08:04
Medicina Peržiūrų (250)
Pastaraisiais metais vis daugiau dėmesio skiriama vakcinų saugumui, ypač COVID-19 vakcinų kontekste. Neseniai atlikti tyrimai atskleidžia, kad „Pfizer“ vakcinos gali turėti plazmidinės DNR, kurios buvimas gali turėti neigiamų pasekmių žmogaus organizmui. Ši plazmidinė DNR gali integruotis į žmogaus genomą, sukeldama genetinius pokyčius, kurie gali padidinti vėžio riziką. Šis straipsnis nagrinėja šiuos nerimą keliančius faktus ir kviečia į diskusiją apie vakcinų saugumą ir jų gamybos procesų skaidrumą.
Sužinok daugiau ...
24.10.2024, 07:39
Medicina Peržiūrų (170)
Ar kada nors susimąstėte, iš ko gaminami receptiniai vaistai? Daugeliui žmonių gali būti nesuvokiama, kad kai kurie vaistai gaminami iš mirtinai pavojingų gyvūnų nuodų. Nuo skorpionų iki kūginių sraigių – šios gamtos sukurtos medžiagos žavi mokslininkus, tačiau jų poveikis mūsų organizmui gali būti pavojingas. Šiame straipsnyje gilinsimės į tai, kaip „Didžioji farmacija“ naudojasi gyvūnų nuodais ir kokių sveikatos rizikų patiriame mes, vartodami tokius vaistus.
Sužinok daugiau ...
18.10.2024, 16:08
Medicina Peržiūrų (113)
Didžioji Britanija susiduria su rimta sveikatos krize, susijusia su vėžio atvejų skaičiaus augimu. Remiantis naujausiais NHS duomenimis, kas 24 valandas tūkstančiams žmonių, paskiepytų eksperimentiniais mRNA skiepais, diagnozuojamos retos ir agresyvios vėžio formos. Toks staigus atvejų skaičiaus šuolis, palyginti su ankstesniais metais, kelia daug klausimų apie galimas priežastis ir sveikatos priežiūros sistemos efektyvumą. Šiame straipsnyje aptarsime šią krizę, jos pasekmes ir galimus sprendimus.
Sužinok daugiau ...
18.10.2024, 06:50
Medicina Peržiūrų (128)
Opioidų krizė JAV pasiekė kritinį tašką, ir dabar, siekiant išspręsti šią sudėtingą problemą, siūloma į vaikų skiepijimo grafiką įtraukti fentanilio vakciną. Nacionalinis sveikatos institutas (NIH) ir įvairūs sveikatos ekspertai teigia, kad ši vakcina gali tapti esmine priemone kovojant su mirtinais perdozavimais. Tačiau šis pasiūlymas kelia daugybę klausimų dėl etikos, efektyvumo ir socialinių pasekmių.
Sužinok daugiau ...
14.10.2024, 21:13
Medicina Peržiūrų (127)

Pasauliui vis dar kovojant su COVID-19 pandemija, nerimą keliantys duomenys apie vakcinų ilgalaikį poveikį imuninei sistemai pradeda atskleisti galimas grėsmes. Auganti statistika, atskleidžianti imuninių gebėjimų nuosmukį tarp vakcinuotų asmenų, rodo, kad būtina atsargiai vertinti vakcinacijos strategijas ir jų ilgalaikes pasekmes.

Sužinok daugiau ...
12.10.2024, 17:31
Medicina Peržiūrų (146)
Šiame straipsnyje išnagrinėsime šiuos atvejus, pateiksime naujausius duomenis ir aptarsime galimus mechanizmus, kaip vakcinos gali paveikti organizmo imuninę sistemą.
Sužinok daugiau ...
02.10.2024, 07:46
Medicina Peržiūrų (396)
Rugsėjį paskelbtame tyrime pateikiami neraminantys duomenys apie Covid mRNA vakcinas ir jų galimą poveikį širdies sveikatai. Klivlendo klinikos atliktas tyrimas, analizuojantis 949 pacientus, atskleidžia, kad asmenims, kurie buvo tiek vakcinuoti, tiek užsikrėtę SARS-CoV-2, padidėjo širdies sutrikimų rizika, ypač susijusi su ST pakilimo miokardo infarktu (STEMI).
Sužinok daugiau ...
26.09.2024, 07:50
Medicina Peržiūrų (243)
Alexis Lorenze, 23 metų jauna moteris, patyrė sunkių komplikacijų po to, kai ligoninėje Kalifornijoje buvo priversta pasiskiepyti trimis skirtingomis vakcinomis prieš gydymo procedūrą. Jos atvejis, kuriame atsirado laikinų aklumo epizodų, stiprus skausmas ir kiti nerimą keliantys simptomai, kelia klausimų apie vakcinų saugumą ir medicinos praktikas. Ši istorija ne tik atskleidžia galimus medicininius trūkumus, bet ir ragina žmones atidžiau vertinti, kokius skiepus jiems siūloma gauti.
Sužinok daugiau ...
26.09.2024, 07:31
Medicina Peržiūrų (326)
2023 m. Meino valstijoje užfiksuotas tymų atvejis sukėlė didelį susidomėjimą ir diskusijas dėl vakcinacijos politikos. Šis incidentas, pirmas per ketverius metus, buvo aktyviai aptarinėjamas žiniasklaidoje, tačiau nustatyta, kad vaiko užsikrėtimo priežastis buvo vakcina.
Sužinok daugiau ...
1 2 3 ... 136 137 »