Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Burtai, Magija » Burtai, Magija

Burtai | Magija:


01.10.2024, 07:05
Burtai, Magija Peržiūrų (248)
Spalio mėnuo ne tik žymi rudens atėjimą, bet ir suteikia puikią progą atnaujinti savo plaukų stilių. Plaukų kirpimo ir dažymo kalendorius 2024 metų spalio mėnesiui gali padėti ne tik planuoti vizitus pas stilistą, bet ir suteikti galimybę pasinaudoti senovės prietarais, kurie gali pagerinti plaukų būklę ir sėkmingai prognozuoti ateities rezultatus.
Sužinok daugiau ...
25.09.2024, 08:28
Burtai, Magija Peržiūrų (213)
Naktinis grindų valymas yra tema, sukelianti daug diskusijų ir įvairių nuomonių. Daugelis žmonių tiki, kad šis veiksmas gali atnešti neigiamų pasekmių, todėl jis apipintas įvairiais prietarais ir mitais. Šiame straipsnyje nagrinėsime šių prietarų istorija, sužinosime, ką senovės kultūros manė apie vakarinį valymą, ir aptarsime galimas pasekmes, su kuriomis gali susidurti tie, kurie ignoruoja šias tradicijas.
Sužinok daugiau ...
24.09.2024, 18:53
Burtai, Magija Peržiūrų (147)

Rugsėjo 25 d. yra diena, kuri daugelyje kultūrų apipinta prietarais, susijusiais su sveikata ir emocine gerove. Šie prietarai gali turėti įtakos kasdieniam elgesiui ir pasirinkimams, todėl verta juos pažinti ir įvertinti. Šiame straipsnyje aptarsime, kokie prietarai galioja moterims ir vyrams šią dieną, ir kaip jie gali paveikti mūsų sveikatą.

Sužinok daugiau ...
23.09.2024, 17:49
Burtai, Magija Peržiūrų (149)
Rugsėjo 24 d. Lietuvoje daugelis žmonių laikosi įvairių prietarų, ypač susijusių su sveikata ir kasdieniais ritualais. Ši diena simbolizuoja rudens pradžią ir naujų pradžių laikotarpį, todėl svarbu žinoti, kokių veiksmų laikytis, o kurių geriau vengti. Mūsų straipsnyje pasidalinsime prietarais, kurie gali padėti jums išsaugoti gerą savijautą šią ypatingą dieną.
Sužinok daugiau ...
21.09.2024, 19:25
Burtai, Magija Peržiūrų (188)

Rugsėjo 22 diena, pažyminti rudeninio lygiadienio pradžią, ne tik keičia gamtos peizažą, bet ir įneša naujų prietarų bei tradicijų į mūsų kasdienybę. Ši diena simbolizuoja naujas pradžias ir galimybes, todėl verta žinoti, kaip jie gali paveikti mūsų sprendimus ir veiksmus. Ką turėtume daryti, o ko geriau vengti, kad pritrauktume teigiamą energiją ir išlaikytume gerą sveikatą?

Sužinok daugiau ...
20.09.2024, 20:22
Burtai, Magija Peržiūrų (162)
Rugsėjo 21-oji yra ypatinga diena, kupina prietarų ir tradicijų, turinčių įtakos mūsų kasdieniam gyvenimui. Ši diena skirtingai matoma moterims ir vyrams, o prietarai gali atskleisti, ką geriau daryti, o ko geriau vengti. Kiekvienas iš mūsų gali pasinaudoti šiomis senomis išmintimis, siekiant pagerinti ne tik savo savijautą, bet ir apsaugoti nuo galimų nesėkmių.
Sužinok daugiau ...
19.09.2024, 20:56
Burtai, Magija Peržiūrų (189)

Rugsėjo 20 d. yra kupina įvairių prietarų, kurie nuo seno perduodami iš kartos į kartą. Ši diena ne tik simbolizuoja žiemos artėjimą, bet ir kviečia mus apmąstyti, kaip šie prietarai gali paveikti mūsų gyvenimus ir sveikatą. Šiame straipsnyje panagrinėsime moterų ir vyrų prietarus, susijusius su šia diena, bei jų galimą poveikį emocinei ir fizinei gerovei.

Sužinok daugiau ...
18.09.2024, 18:46
Burtai, Magija Peržiūrų (166)
Rugsėjo 19 d. Lietuvoje ir kitose kultūrose yra ypatinga diena, apipinta prietarais ir tradicijomis, simbolizuojančiomis rudens atėjimą. Ši diena ne tik skatina mus švęsti derliaus nuėmimą, bet ir kelia klausimų apie mūsų sprendimus, santykius bei sveikatą. Aptarsime, kokie prietarai galioja moterims ir vyrams, ir kaip jie gali paveikti mūsų kasdienį gyvenimą.
Sužinok daugiau ...
17.09.2024, 16:30
Burtai, Magija Peržiūrų (239)
Moterims ir vyrams ši diena gali atnešti naujų galimybių, tačiau taip pat reikalauja atsargumo – yra tam tikrų dalykų, kurių geriau vengti. Šiame straipsnyje aptarsime, ką galima ir ko neverta daryti rugsėjo 18-ąją, kad šią dieną praleistume kuo sėkmingiau.
Sužinok daugiau ...
16.09.2024, 18:08
Burtai, Magija Peržiūrų (148)
Rugsėjo 17-oji yra ypatinga diena, kuriai daugelis žmonių priskiria įvairius prietarus. Tiek moterims, tiek vyrams ši diena gali turėti skirtingą reikšmę, o prietarai gali turėti įtakos jų sprendimams ir elgesiui. Pasinerkime į šios dienos tradicijas, sužinokime, ką galima daryti, o ko geriau vengti, ir kaip tai gali paveikti mūsų sveikatą.
Sužinok daugiau ...
15.09.2024, 19:51
Burtai, Magija Peržiūrų (184)
Rugsėjo 16 d. yra ypatinga diena, kurią lydintys prietarai ir tradicijos gali turėti įtakos mūsų kasdieniam gyvenimui. Ši diena, žyminti rudens pradžią, kviečia mus apmąstyti, kaip geriau rūpintis savimi ir savo aplinka, atsižvelgiant į moterų ir vyrų skirtingus tikėjimus. Ką galima daryti, o ko geriau vengti šią dieną? Pasinerkime į šios dienos prietarus ir sužinokime, kaip jie gali paveikti mūsų sveikatą ir gerovę.
Sužinok daugiau ...
1 2 3 ... 41 42 »