Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai » 2021 » Kovo » 26
Žagarėliai su varške pagal Beatą
26.03.2021, 23:29
Žagarėliai su varške pagal Beatą
Pagal šį Beatos žagarėlių su varške receptą iškepsite jų visą kalną. Užteks ir savo šeimą palepinti, ir kaimynus dar pavaišinti. Nerealiai skanūs. Tikriausiai patys skaniausi kokius kada yra tekę skanauti. Pamėginkite ir Jūs.
Skaityk toliau
Keksiukai su vyšniomis ir šokolado gabaliukais
26.03.2021, 23:24
Keksiukai su vyšniomis ir šokolado gabaliukais
Tai labai skanūs keksiukai, kuriuos puikiai papildo vyšnios ir šokolado gabaliukais. Vaikai sakė, kad nuo šiol jie jų patys mėgstamiausi. Pamėginkite ir Jūs, gal ir Jums jie taps patys skaniausi.
Skaityk toliau
Paprasta ir gardi grybų užtepėlė - veganiška
26.03.2021, 14:13
Paprasta ir gardi grybų užtepėlė - veganiška
Įvairiems susibūrimams ir kitokiems kolektyviniams apsivalgymams itin gerai pasigaminti kokią nors užtepėlę: ją galite pasigaminti iš anksto, patogiai transportuoti ir labai universaliai pritaikyti, o tokiais dalykais užkandžiauti mėgsta ir veganai, ir visavalgiai – žodžiu, situacija, kai laimi visi.
Skaityk toliau
Doctor raises serious doubts about effectiveness of face masks, busts
26.03.2021, 08:21
Doctor raises serious doubts about effectiveness of face masks, busts common misconceptions
Governments worldwide have urged people to wear face masks amid the pandemic, claiming that the use of the masks will protect them from getting infected with the Wuhan coronavirus. But not all health experts are convinced this is true, and some have even sounded the alarm about the apparent effectiveness of face masks against the coronavirus.
Skaityk toliau
Thailand suspends mass vaccinations with AstraZeneca jab, in wake of b
26.03.2021, 08:08
Thailand suspends mass vaccinations with AstraZeneca jab, in wake of blood clot deaths
Thailand recently put its COVID-19 vaccination drive on hold after reports of adverse reactions came to light. This decision to suspend vaccinations comes after a number of European countries decided to halt their use of the vaccine due to reports of blood clots.
Skaityk toliau