- 07.05.2024
- 0.0 Reitingas
- 805 Peržiūrų
- Aptarti
Šiandien aš Jums noriu parodyti tiek savo, tiek savo vaikų pačius mylimiausius čirvinius blynus, kuriuos aš gaminu su kefyru. Beje, man šie čirviniai blynai patys gardžiausi truputį pravėsę, šitaip būna labai traškūs. Visiškai atvėsę - sausoki.
Ingredientai
- kiaušiniai: 2
- cukrus: 3 valgomųjų šaukštų
- druska: žiupsnio
- vanilinis cukrus: 1 arbatinio šaukštelio
- soda: 0,5 arbatinio šaukštelio
- kefyras: 450 mililitrų
- sviestas: 100 gramų
- miltai: 2 stiklinių (1 stiklinė - 250 mililitrų)
- avižų sėlenos: 2 valgomųjų šaukštų.
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių sviestą ištirpinkite.
2. Kiaušinius suplakite su cukrumi, vaniliniu cukrumi bei druska.
3. Įmaišykite kefyrą su soda bei tirpintą sviestą, tuomet miltus ir pabaigoje avižų sėlenas.
4. Palikite tešlą maždaug 20 minučių pastovėti.
5. Tuomet kepkite blynus čirvinių blynų keptuvėje.
6. Išėmę, dėkite ant grotelių pravėsti.
7. Patiekite ir skanaukite!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau