Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai » ISTORIJA Kaip aš pasveikau » ISTORIJA Kaip aš pasveikau
Trijų dienų badavimas, ar tai įmanoma? paranormal.lt
09.06.2019, 22:37
Trijų dienų badavimas, ar tai įmanoma?

Sveiki, šis tinklalapis nuostabus tuo, kad galime rašyti, ką galvojame, kas skaudą ir kuo galime pasveikti, ar pasveikome. Tik reikia noro ir netingėti tuo pasidalinti su kitais... Galbūt suteikti drąsos!

Skaityk toliau
antibiotikai, pasveikimo istorijos, natūralūs pasveikimo būdai
28.01.2019, 07:29
Kaip išsigydė be antibiotikų neišsiverčianti moteris
Reikia pripažinti, kad keičiantis gyvenimo būdui mus vis dažniau puola įvairiausios ligos, kurių simptomai jau iki skausmo pažįstami, tačiau ištrūkti iš šio užburto rato nepavyksta.
Skaityk toliau
badavimas, iškrovos dienos, organizmas, organizmo valymas, sveikata
24.01.2019, 06:00
Trys badavimo patirtys: žmonės pasakoja neįtikėtinus dalykus
Pašnekovai tikina, kad badavimą iki 10 dienų galėtų išbandyti kiekvienas, o naudą galima pajusti net po 3 trijų dienų pasninko. Badavimas – viena iš temų, sulaukianti bene daugiausiai ginčų. Vieni jį laiko efektyviausia gydymo priemone, kiti – nepataisomu savęs žalojimu.
Skaityk toliau
gydymas žibalu, metastazės, žibalas, vėžys, metastazės, žibalas padeda
23.01.2019, 07:32
Žibalas padejo nuo vėžio, kai negelbėjo jokie vaistai

Paula Kerner iš Australijos sirgo žarnyno vėžiu, buvo prasidėjusios metastazės. Operacijos metu jai išpjovė 75 cm žarnų. Dar kartą operuoti ligonę buvo per vėlu. Prasidėjo paralyžius. Gydytojai prognozavo, kad jai gyventi liko 2 paros.

Skaityk toliau
kaip aš pasveikau, vėžys, vėžio gydymas, liga, gyvenimas
22.01.2019, 09:25
Įveikęs vėžį natūraliais būdais, galiu oriai gyventi
Neužtenka vien sužinoti naviko susidarymo priežastį. Dar reikia žinoti kaip galima jį įveikti be vaistų ir operacijų valgant tam tikrą maistą:
Skaityk toliau
skydliaukė, organizmas, liga, gyvenimas, natūralūs pasveikimo būdai
21.01.2019, 06:14
Aš pati įveikiau vėžį
Istorija nuo skaitytojo. Ar žinojote, kad kirmėlės dauginasi sparčiai ir gyvena tarsi rojuje mūsų žarnyne, raumenyse, plaučiuose, visur. Ir dar, tikrai neišnaikinsite kirmėlių išgėrę vaistų, mat jos įsikūrusios ne tik storajame žarnyne.
Skaityk toliau
skaitytojo istorija, natūralūs pasveikimo būdai, išgijimo istorija
19.01.2019, 12:09
Pasveikti nuo IV stadijos vėžio padėjo dvasios stiprinimas
Istorija nuo skaitytojo. Žinoma žolininkė Janina Danielienė, pasveikusi nuo IV stadijos žarnyno vėžio, teigia, kad sveikatos pagrindas – dvasios stiprinimas. Moteris ne tik augina vaistinius augalus, skaito paskaitas, veda seminarus, mokymus šia tema, bet ir padeda sergantiesiems atgauti dvasinę stiprybę. „Reikia viską daryti su džiaugsmu ir rūpintis savo dvasios namais – organizmu“, – sako pašnekovė.
Skaityk toliau
mistika, mergelė marija, natūralūs pasveikimo būdai, išgijimo istorija
18.01.2019, 07:40
Stebuklingi išgijimai – jokia mistika
Norite tikėkite, norite ne, bet stebuklų šiame pasaulyje būna, jie vyksta. Stebuklingus išgijimus nenoriai, bet kai kuriais atvejais yra priversti pripažinti ir gydytojai. Na, o magijos žinovams tai seniai – jokia mistika.
Skaityk toliau
išgijimas, mergelė marija, lurdas, išgijimo istorija, bernadeta
15.01.2019, 06:32
Lurdo paslaptys ir išgijimai
Istorija nuo skaitytojo. Į Lurdą nusileidome vakarop, panirome į mažame klonyje įsikūrusį miestuką, apsuptą didingų Pirėnų karūnų. Kaipmat užsupo ramybės ir nuolankumo nuotaika.
Skaityk toliau
stebuklas, išgijimas, lurdas, išgijimo istorija, ligos
14.01.2019, 07:42
Lurdas - stebuklingų išgijimų vieta

Istorija nuo skaitytojo. Apie apsireiškimus šv. Bernadetai jau yra nemažai pasakota, rašyta, rodyta. Šiame straipsnyje paliesime Lurdą kaip garsią stebuklų, stebuklingų išgijimų vietą, į kurią ir šiandien iš pačios Bernadetos rankomis pirmiausia atkasto šaltinio pasisemti vandens, susivilgyti jame atvyksta tūkstančiai ligonių...

Skaityk toliau
maistas, mityba, vaisiai, Istorija nuo mūsų skaitytojo, istorija
13.01.2019, 20:07
Mane išgydė žaliavalgystė

Istorija nuo mūsų skaitytojo. Ji žinojo, kad vos tik liga bent šiek tiek atsitraukia, reikia skubėti gyventi, nes nežinia, kaip ilgai ši laimė truks. Šiandien mergina nevartoja jokių vaistų. Jos teigimu, ligą pavyko įveikti pakeitus mityba ir pasaulėžiūrą.

Skaityk toliau
badavimas, istorija, Istorija nuo mūsų skaitytojo
13.01.2019, 19:55
Badauju kartą per savaitę

Istorija nuo mūsų skaitytojo. Aš skeptiškai reagavau į visus, kurie valgo mažai, badauja ar atsisako įprastų produktų. Tačiau ilgainiui mano sveikata vis prastėjo ir sulaukus vos 45 m. jaučiausi visiškai paliegus, silpna, kamuojama nuolatinių nugaros skausmų, odos problemų, mane kamavo išsiplėtusios venos, augantis svoris, silpnumas, nuolatinis nuovargis, galvos svaigimas ir periodiškai pasikartojantys migrenos priepuoliai. O herpis ir sloga tai buvo kone natūrali organizmo būsena.

Skaityk toliau