- 11.06.2022
- 0.0 Reitingas
- 1195 Peržiūrų
- Aptarti
Šį kartą pasidalinsiu su Jumis man labai patinkančiu patiekalu, tai - sveikuoliški minkšti čirviniai blynai su moliūgu, kuriuos aš gaminu be kiaušinių. Atrodo, kad tokius blynus galėčiau valgyti kiekvienos dienos pusryčiams ir niekada neatsibostų. Tad skubu pasidalinti ir su Jumis, šiuo savo labai pamiltu receptu.
Ingredientai
- moliūgas: 340 gramų (sutaruojame bulvių tarka)
- vanduo: 360 mililitrų
- miltai: 325 gramų
- sojos pienas: 60 mililitrų
- aliejus: 50 mililitrų
- citrinos sultys: 1 valgomojo šaukšto
- vanilinas: 1 arbatinio šaukštelio
- kepimo milteliai: 1 arbatinio šaukštelio.
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia į sutarkuotą moliūgo masę supilame aliejų, vaniliną, sojos pieną sumaišytą su citrinos sultimis ir vandenį. Išmaišykite.
2. Tuomet dėkite miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Masė turėtų gautis ganėtinai tiršta.
3. Po to kepkite čirvinių blynų keptuvėje, kol pilnai iškepa.
4. Šiuos blynus man asmeniškai skaniausia patiekti su obuoliene, bet Jūs galite pasirinkti ir kitus savo pamiltus pagardus. Skanaus! ;)
5. Rekomendacija: Daugiau čirvinių blynų receptų rasite: Čirviniai blynai.
Recepto Autorius Daivitos vegetariška-veganiška virtuvė
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau