Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai » 2022 » Birželio » 23
Norvegiškas rabarbarų pyragas su pienu
23.06.2022, 19:26
Norvegiškas rabarbarų pyragas su pienu

Paprastas, klasikinis, norvegiškas pyragas su rabarbarais ir pienu. Buvau paėmusi "atostogų" nuo įvairiausių kepinių. Buvau perėjausi prie pačių įvairiausių kitų patiekalų, o desertus apleidau. Bet atėjo laikas sugrįžti, nes atėjo laikas rabarbarų sezonui.

Skaityk toliau
Nekeptas varškės ir baltojo šokolado tortas su avietėmis pagal Beatą
23.06.2022, 19:16
Nekeptas varškės ir baltojo šokolado tortas su avietėmis pagal Beatą

Su savo vaiku prieš kelias dienas prisirinkome per kelias valandas 7 kilogramus aviečių. Taip buvo gera viduryje laukų - tylu, oras fantastiškas, gaivus vėjas, miesto vaikas patenkintas labai smagia atrakcija. Dalį aviečių suvalgėme (kiek tik tilpo), dalį užsišaldžiau pertrintų per sietelį (bus ateities tortams).

Skaityk toliau
Sveiki marinuotų burokėlių šaltibarščiai su pienu ir jogurtu, be kefyr
23.06.2022, 19:05
Sveiki marinuotų burokėlių šaltibarščiai su pienu ir jogurtu, be kefyro
Kai pirmą kartą atvažiavau gyventi į Angliją, tais laikais nebūdavo lietuviškų parduotuvių pas mus ir itin ilgėdavomės tokių produktų kaip varškės sūreliai, juoda duona ir kefyras...
Skaityk toliau
Naminė pomidorų pasta žiemai be cukraus
23.06.2022, 18:51
Naminė pomidorų pasta žiemai be cukraus
Nesu tikrai, ar labai apsimoka vargti gaminant naminę pomidorų pastą žiemai, bet itin smagu pamėginti savo virtuvėje pasigaminti tai, kas bent jau man iš pirmo žvilgsnio yra ganėtinai sunkus ir varginantis darbas. Iš tikrųjų, kantrybės tikrai reikia, bet kadangi pabandžiau iš visiškai nedidelio kiekio pomidorų, viskas gavosi ganėtinai greit.
Skaityk toliau
daržovės, marinuoti kopūstai, daržovių patiekalai
23.06.2022, 18:44
Rauginti Briuselio kopūstai žiemai
Labai lengvas, bet itin skanus būdas paruošti Briuselio kopūstus žiemai. Tai nuostabus užkandis prie virtų bulvių arba ryžių. Briuselio kopūstai yra rauginti, gaunasi pikantiški, be kartumo, su lengva rūgštele.
Skaityk toliau