- 23.06.2022
- 0.0 Reitingas
- 1254 Peržiūros
- Aptarti
Labai lengvas, bet itin skanus būdas paruošti Briuselio kopūstus žiemai. Tai nuostabus užkandis prie virtų bulvių arba ryžių. Briuselio kopūstai yra rauginti, gaunasi pikantiški, be kartumo, su lengva rūgštele.
Briuselio kopūstai visiškai paruošti bus per 2 dienas, bet vėsioje vietoje gali stovėti ir kelis mėnesius.
Ingredientai
- Briuselio kopūstai: 450 gramų
- obuolių actas: 50 mililitrų
- vanduo: 1 litro
- juodieji pipirai: 3-5 žirneliai
- garstyčios: ketvirtadalio valgomojo šaukšto
- česnakas: 2-3 skiltelių
- lauro lapai: 2
- cukrus: 60 gramų
- druska: 20 gramų.
Recepto paruošimas
1. Pasiruoškite visus ingredientus, kurių prireiks gamybai.
2. Peržiūrėkite Briuselio kopūstus, nuplaukite ir nusausinkite. Didesnes galvas galite perpjauti perpus. Briuselio kopūstus sudėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite kol beveik suminkštės.
3. Po to išdėliokite Briuselio kopūstus į švarius sterilizuotis stiklainius. Taip pat sudėkite česnako skilteles.
4. Marinatui supilkite vandenį ir suberkite visus prieskonius. Kai užvirs, supilkite ir dar pavirkite maždaug 5 minutes.
5. Karštu marinatu užpilkite Briuselio kopūstus, stiklainius užsukite ir palikite tamsioje vėsioje vietoje. Skanaus!
6. Rekomendacija: Daugiau Briuselio kopūstų receptų rasite: Briuselio kopūstų receptai.
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau