Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai » Receptai » 2023 » Lapkričio » 30

Tai šedevras, o ne tik receptas. Subtilus keksas arbatai iš paprastų produktų

Tai pats geriausias keksas, kokį esu ragavęs! Minkštas, švelnus ir labai skanus, be to, jį lengva paruošti.

Šiame straipsnyje sužinosite:

  • Kaip greitai paruošti švelnų keksą arbatai?
  • Kokių produktų reikės gardžiam kepiniui

Subtilus keksas arbatai iš paprastų produktų

Kaip greitai paruošti švelnų keksiuką arbatai:

Į puodelį įmuškite kiaušinius, supilkite cukrų, vanilinį cukrų ir gerai išmaišykite.

Subtilus keksas arbatai iš paprastų produktų

Supilkite saulėgrąžų aliejų ir išmaišykite. Supilkite pieną ir išmaišykite.

Subtilus keksas arbatai iš paprastų produktų

Supilkite miltus ir kepimo miltelius, gerai išmaišykite (kad neliktų gumuliukų).

Subtilus keksas arbatai iš paprastų produktų

Sudėkite visas uogas ir atsargiai išmaišykite.

Subtilus keksas arbatai iš paprastų produktų

Gausiai ištepkite formą sviestu ir pabarstykite migdolų žiedlapiais, supilkite paruoštą tešlą.

Subtilus keksas arbatai iš paprastų produktų

Siųskite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 40 minučių.

Subtilus keksas arbatai iš paprastų produktų

Kokių produktų reikės gardžiam kepiniui:

- Vištos kiaušinių - 2 vnt.
- Cukraus - 200 g
- Vanilinio cukraus - pagal skonį
- Saulėgrąžų aliejaus - 100 ml
- Pieno - 70 ml
- Kvietinių miltų - 200 gr
- Kepimo miltelių - 16 gr
- Bet kokios rūšies uogų (pas mane mėlynės) - 150 gr
- Migdolų žiedlapių.

Ar jums patiko receptas? Parašykite komentaruose. Dalinkitės ir užsiprenumeruokite mano kanalą - Ačiū!

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar

Nemokami skelbimai

TAIP PAT SKAITYKITE:
26.05.2024 laikas 20:55 Receptai Skanios varškės spurgos iš mūsų vaikystės
Tokias skanias varškės spurgos gamino mano močiutė, kai aš buvau maža. Dabar aš jas darau savo vaikučiams!

Skaityti daugiau

24.05.2024 laikas 21:31 Receptai Aromatingas, gaivus ir naudingas liepų limonadas
Šis sveikatos gėrimas vasarai – tai, ko reikia! Jis žymiai geresnis už parduotuvines sultis ir pirktinius limonadus. Malšina troškulį ir dovanoja organizmui naudingų vitaminų.

Skaityti daugiau

24.05.2024 laikas 21:24 Receptai Purus omletas orkaitėje
Tai idealūs pusryčiai, atimantys minimaliai jėgų ir laiko. Paruošimui prireiks kelių minučių.

Skaityti daugiau

13.06.2024 laikas 07:47 Auginau savo sesers dukrą, o ji mane išdavė…
Mano sesuo Kristina pagimdė vaiką ir tiesiog išnyko, palikusi jį mums. Nei žinutės, nei pinigų, tik vienas raštelis: „Ne tokio gyvenimo aš norėjau!“ Mes su mama rūpinomės jos dukra. Pavadinome ją Marija.

Skaityti daugiau

13.06.2024 laikas 07:31 Siuntimai pas gydytojus specialistus: ką reikia žinoti?
Valstybinė ligonių kasa (VLK) gyventojams primena šiais metais įsigaliojusias siuntimų pas gydytojus specialistus išdavimo naujoves: prasiplėtė siuntimus išduodančių gydytojų ir kitų specialistų ratas, daugėja išimčių, kai siuntimo konsultacijai nebe...

Skaityti daugiau

13.06.2024 laikas 07:24 Miško įveisimas ne miško žemėje: ką svarbu žinoti?
Keletą pastarųjų metų yra pastebima, kad vis daugiau žmonių savo privačioje žemėje nori įveisti mišką. Nacionalinė žemės tarnyba (NŽT) atkreipia dėmesį, kad asmenys, norintys įveisti mišką savo turimoje ne miškų ūkio žemėje (pvz., žemės ūkio žemėje, ...

Skaityti daugiau