Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2024 » Balandžio » 25

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


25.04.2024, 07:30
Medicinos Naujienos Peržiūrų (209)

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed". Dabar jau mirusiųjų giminaičiai vyriausybės ir spaudos komisijai pasakojo apie tai, kas nutiko jų artimiesiems, kurie susileido injekcijas, manydami, kad jos apsaugos, bet mirė.

Sužinok daugiau ...
25.04.2024, 07:07
Medicinos Naujienos Peržiūrų (202)

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito viruso) infekcija.

Sužinok daugiau ...
25.04.2024, 06:50
Istorijos Paslaptys Peržiūrų (155)
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezininkų įrankių, jau nekalbant apie tai, kad šie statiniai yra labai įspūdingi ir brangūs, kaip Pont du Gard.
Sužinok daugiau ...
25.04.2024, 06:43
Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai Peržiūrų (99)
Ką gi, mieli skaitytojai, išgyvenome vakarykštę pilnatį su Mėnuliu Skorpione, tikiuosi, kad visi gyvi ir sveiki! Šiandien Mėnulis toliau keliauja Skorpiono ženklu ir tampa labai užsispyręs bei kaprizingas. Tokias energijas jausime visą dieną, ypač pirmoje dienos pusėje.
Sužinok daugiau ...