Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Mistinės Vietovės, Anomalinės Zonos » Mistinės Vietovės, Anomalinės Zonos

Mistinės Vietovės | Anomalinės Zonos:


04.12.2023, 21:26
Mistinės Vietovės, Anomalinės Zonos Peržiūrų (754)
Žiūrint iš palydovo, visa Australija padalinta beveik perpus. Smalsūs turistai, mėginantys juokais prasibrauti per perimetrą, susiduria su rimtomis problemomis. (nuo baudų iki realių kalėjimo bausmių). Žinoma, būtų galima paleisti kvadrokopterį, ar droną už tvoros perimetro, bet deja.
Sužinok daugiau ...
12.10.2023, 18:39
Mistinės Vietovės, Anomalinės Zonos Peržiūrų (383)

Kai kurios pasaulio vietos, atrodo, visada buvo apipintos mitais ir legendomis, apgaubtos migla, kuri kažkaip užgožia mūsų bandymus jas suprasti. Tai vietos, esančios mūsų supratimo pakraštyje, svyruojančios tarp to, ką žinome, ir to, ko nežinome, esančios už mūsų ribų, galbūt visada buvusios tokios, persmelktos tamsių jėgų ir grėsmingų prakeiksmų užuominomis. Čia aplankysime tokias vietas Ispanijoje, turtingoje savo istorija šalyje, kurioje, regis, gausu vietų, kurios, atrodo, saugo savo paslaptis.

Sužinok daugiau ...
14.04.2023, 07:35
Mistinės Vietovės, Anomalinės Zonos Peržiūrų (611)
Naujosios Meksikos valstijoje (JAV) esantis El Malpaiso nacionalinis parkas garsėja vaizdingomis lavos ir vulkaninio šlako krūvomis. Pavadinimas kilęs iš ispanų kalbos ir reiškia "nevaisingą žemę", o vietos kraštovaizdis išties postapokaliptinis ir niūrus.
Sužinok daugiau ...
26.08.2022, 17:52
Mistinės Vietovės, Anomalinės Zonos Peržiūrų (1204)

Paranormali Skinvokerio ranča ("Skinwalker Ranch") užima 194 hektarų plotą Jutos valstijos (JAV) šiaurės rytuose. Ilgą laiką ji buvo laikoma paranormalaus aktyvumo židiniu. Čia pasitaikydavo įvairiausių keistenybių, pavyzdžiui, skraidančių rutulių, nenužudomų gyvūnų, į sniego žmogų panašių būtybių, trikampių, juodų NSO, stambių galvijų sužalojimų, telepatinių poveikių, poltergeisto ir kt. Visa tai čia buvo registruojama ilgiau kaip šimtą metų.

Sužinok daugiau ...
22.01.2022, 08:20
Mistinės Vietovės, Anomalinės Zonos Peržiūrų (1541)

The Mystery Spot – tai paslaptinga vieta Kalifornijoje, turinti gravitacinę anomaliją. Atokioje vietoje, netoli Santa Kruzo miesto, mamutmedžiais apaugusio šlaito esančioje laukymėje, maždaug 46 metrų skersmens plotas turi mįslingą poveikį tiek žmonėms, tiek daiktams bei augmenijai.

Sužinok daugiau ...
20.01.2022, 23:09
Mistinės Vietovės, Anomalinės Zonos Peržiūrų (1861)
Kokias paslaptis slepia po dideliu ledo ir sniego sluoksniu atšiauri ir šalta Antarktida? Prarastą civilizaciją, nežinomą gyvybės formą, portalus į kitus pasaulius ar užslaptintas eksperimentines, karines ar ateivių bazes? Tikimasi kažkokių atsakymų rasti ir kai bus ištirtas ežeras Vostok.
Sužinok daugiau ...
19.01.2022, 17:39
Mistinės Vietovės, Anomalinės Zonos Peržiūrų (1341)

Sibiro Kalnų Šorija – paslaptinga, mitais ir legendomis apipinta vieta, kuri iki šiolei populiariausia buvo pasakojimais apie sniego žmogų.

Sužinok daugiau ...
18.01.2022, 20:43
Mistinės Vietovės, Anomalinės Zonos Peržiūrų (1616)

Sibiro platybėse yra nemažai sunkiai pasiekiamų, neištyrinėtų vietų. Daugelis jų stebina unikalumu ir anomalijomis. Todėl ši vieta traukia ne tik turistus, bet ir istorikus iš viso pasaulio, nes čia istorija ir vertybės yra neatsiejamai susietos su paslaptinga legenda, kad Vakarų Sajane kadaise nežemiškos kilmės civilizacijos paliko savo ženklą.

Sužinok daugiau ...
17.01.2022, 17:47
Mistinės Vietovės, Anomalinės Zonos Peržiūrų (1896)
Jakutijoje sklando legenda apie neįtikėtinus įvykius, kurie vyko Viliujaus (rus. Вилюй) upės pakrantėje prieš daug šimtmečių. Pasakojama apie taigoje esančius metalinius pusrutulius, kuriuos dabar jau slepia žemė, juos vietiniai vadina katilais, apie metalinę požeminę konstrukciją su daugybe taip pat metalinių patalpų, iš kurios laikas nuo laiko išsiverždavo milžiniškas ugnies stulpas, naikinantis viską aplinkui, apie arką, pro kurią galima buvo įjoti elniu į šį požeminį tunelį.
Sužinok daugiau ...
29.11.2021, 15:16
Mistinės Vietovės, Anomalinės Zonos Peržiūrų (2005)
Yra Žemėje vietų, kur dėl nesuprantamų priežasčių dingsta žmonės. Viena - iš jų - Begalvių slėnis Kanadoje. Pagal blogą reputaciją jis gali varžytis su Bermudų trikampiu.
Sužinok daugiau ...
12.04.2021, 16:53
Mistinės Vietovės, Anomalinės Zonos Peržiūrų (844)
Norime papasakoti apie paslaptingus įvykius, kurie vyksta JAV Ohajo valstijoje Roques Hollow miestelyje. Šis pavadinimas išvertus reiškia „Plėšikų įklonis“ arba „sukčių įklonis“. Dabar tai greičiau kaimelis. Kažkada čia buvo šachta.
Sužinok daugiau ...
25.10.2020, 19:32
Mistinės Vietovės, Anomalinės Zonos Peržiūrų (1976)
Anomalinės zonos, esančios Slinwalker rančos apylinkėse, istorija išgarsėjo daugiausia verslininko Roberto Bigelou dėka. Jam priklauso viešbučių tinklas „Budget Suites of America“ ir jis yra kompanijos „Bigelow Aerospace“, užsiimančios kosminiu turizmu, įkūrėjas.
Sužinok daugiau ...
18.09.2020, 18:12
Mistinės Vietovės, Anomalinės Zonos Peržiūrų (1488)
Hoia-Baciu miškas, esantis Rumunijoje netoli Cluj-Napoca miesto, teisėtai vadinamas viena iš paslaptingiausių vietų Europoje. Dar jis vadinamas „Transilvanijos Bermudų trikampiu“. Tokia analogija peršasi pati savaime: čia be pėdsakų dingsta žmonės, pasitaiko susitikimų su NSO... Aplinkinių kaimų gyventojai nemėgsta vaikščioti į Hoia-Baciu mišką, kad nesupykdytų galingų paslaptingų jėgų, kurios, jų nuomone, gyvena miške...
Sužinok daugiau ...
13.09.2020, 12:32
Mistinės Vietovės, Anomalinės Zonos Peržiūrų (1063)
Laikoma, kad žmogus yra gerokai rafinuotesnis už gamtą ir sukuria tokius daiktus, kurių gamta net nesugalvotų, pavyzdžiui, ratą ar atominį reaktorių. Dėl rato galima sutikti, bet dėl reaktoriaus tai nelabai...
Sužinok daugiau ...
1 2 3 4 5 »