Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2024 » Gegužės » 02

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


02.05.2024, 13:01
Pasąmonės Galios Peržiūrų (152)
Infantilus elgesys su partneriu – tai ne vien bejėgiškumas, čia pasireiškia ir atvirai vartotojiški interesai. Žmogus, kuris laikosi vaikiškos pozicijos, įsitikinęs, jog jo partneris privalo prisiimti sau visas bendras poros problemas, viskuo jį aprūpinti ir lepinti.
Sužinok daugiau ...
02.05.2024, 12:57
Pasąmonės Galios Peržiūrų (161)
Ne visi žmonės, kuriuos pavadiname ar laikome draugais, yra tikri draugai. Dauguma jų būna tiesiog geri pažįstami, laisvalaikio pasilinksminimų ir vakarėlių bendrininkai, kolegos ar šiaip žmonės, su kuriais kažkuriame gyvenimo etape suvedė likimas. Paprastai anksčiau ar vėliau tariamu draugu tenka nusivilti, nes jam buvo skirta per daug neteisingų lūkesčių.
Sužinok daugiau ...
02.05.2024, 07:26
Medicinos Naujienos Peržiūrų (173)
Nors „AstraZeneca“ ir kiti vakcinų gamintojai, prieš išleisdami visuomenei savo vakcinas COVID-19, privertė viso pasaulio vyriausybes pasirašyti nuostolių atlyginimo sąlygas, apsaugančias bendroves nuo atsakomybės, dešimtys šeimų, kurios galiausiai buvo sužeistos dėl vakcinų, kreipėsi į teismą, kad galėtų kovoti už save ir savo artimuosius.
Sužinok daugiau ...
02.05.2024, 06:50
Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai Peržiūrų (142)
Šiandien -  nedidelės įtakos diena, ypač antroji jos pusė. Neturėtumėte pradėti ko nors naujo, vargu ar šios dienos energijos padės jums tai įgyvendinti iki galo. Greičiausiai šiandien sėkmė bus menka. Jei esate linkę į edemas, šiandien galimas šio negalavimo paūmėjimas, skysčių kaupimasis organizme.
Sužinok daugiau ...