Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai » Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai

Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai:


24.01.2018, 10:17
Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai Peržiūrų (2750)

Numerologija yra skaičių galios ir jų mums suteikiamos lemties aiškinimas. Daugeliui įdomiausia, ką lemia jų gimtadienis. Siūlome išsiaiškinti! numerologija, gimtadienis, gimimo diena, gimtadienio skaičius, asmenybės skaičius, gimimo skaičius.

Sužinok daugiau ...
06.01.2018, 15:05
Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai Peržiūrų (2873)

Dvyniai Gegužės 22–birželio 21 d. Dvyniai 2018 metais jausis komfortiškai, bet savo aktyvumą reikėtų šiek tiek prislopinti. Nereikėtų stengtis suspėti visur. Dvyniams itin svarbu tinkamai susidėlioti prioritetus ir iš užduočių sąrašo išbraukti viską, kas nereikalinga. Sustiprės įtaka aplinkiniams: į jūsų nuomonę bus įsiklausoma kaip niekada anksčiau.

Sužinok daugiau ...
05.01.2018, 15:00
Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai Peržiūrų (1924)
Kuo ir kaip galime padėti sau ir savo artimiesiems dienomis, kai, rodosi, viskas krenta iš rankų? Pakelkite sau nuotaiką pagal horoskopą! Šis Zodiako atstovas gyvena savo susikurtoje ir jam gerai suprantamoje Visatoje. Mintis apie tai, kad šis asmeninis pasaulėlis gali negrįžtamai pasikeisti, jį itin baugina. Tam, kad nusiramintų, jam reikia įtikinamų įrodymų, kad jo būtis ir buitis išliks tokios pačios. Jautis išties savo egzistenciją sieja su daiktais, materialiais dalykais. Tikėjimą rytojaus diena jam palaikytų mažas apsipirkimas. #depresija, #Zodiako_ženklai, #nuotaika
Sužinok daugiau ...
27.12.2017, 20:05
Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai Peržiūrų (4486)

2018-aisiais šio ženklo atstovams negalima peršalti. Išeidami iš namų nepamirškite šiltos kepurės, rinkitės šiltą avalynę, neiškeiskite komforto į madą – antraip labai dėl to pasigailėsite. Šuns metais nebūsite itin imlūs peršalimo ligoms, tačiau jei susirgsite, pasekmės bus labai nelinksmos, todėl geriau tiesiog pasisaugoti. Turėtumėte sau pradėti skirti daugiau dėmesio: jei ką nors skauda, nenumokite ranka ir nelaukite, kol praeis savaime – jūs puikiai žinote, kad užleistą ligą išgydyti daug sunkiau, negu diagnozuotą anksti.

Sužinok daugiau ...
24.12.2017, 16:47
Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai Peržiūrų (2772)
Ateinantys metai vers surimtėti, brandžiau žvelgti į gyvenimą, būti praktiškiems ir atsakingiems, itin vertinti ištikimybę ir stabilumą. Regis, teks labiau skaičiuoti, taupyti, nes tolesnis lėšų švaistymas atneš nekokių pokyčių, susijusių su finansais, ekonomika, verslais. Jei bus krypstama į kraštutinumus, visur pasijus didėjantis savanaudiškumas, per griežti apribojimai ir nelanksčios taisyklės, atsiribojimas, pesimizmas. Tačiau Saturnas suteiks maksimalią koncentraciją į tai, kas mums svarbu, galbūt į karjerą, materialinio pamato susirentimą, stambaus verslo ar šeimos išsaugojimą.
Sužinok daugiau ...
22.12.2017, 17:13
Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai Peržiūrų (2850)
Galbūt būtent jūsų telefono numeris tapo dažnų skambučių ir sėkmingų sandorių priežastis. Sužinokite, kokia yra skaičių reikšmė.
Sužinok daugiau ...
17.12.2017, 15:21
Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai Peržiūrų (2995)

Antrąją pusę jau suradusių Skorpionių laukia kiek netikėtas idilės laikotarpis - gyvensi ramiai, be didesnių pykčių ir įsiplieskusių emocijų. Vienišos šio ženklo atstovės pajus norą toliau užsiiminėti savo mėgstama veikla – kiršinti ir provokuoti vyrus konfliktams. Pats metas peržiūrėti savo santykius su priešinga lytimi, antraip svajonės apie vestuves taip ir liks svajonėmis. Ateinančiais metais patartina daugiau dėmesio skirti bendravimui, nes tai žada naudingų perspektyvų. Dažniau išeik pasižmonėti į miestą, susitik su senais pažįstamais, nepatingėk bent retkarčiais jiems paskambinti.

Sužinok daugiau ...
11.12.2017, 19:05
Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai Peržiūrų (5448)

2018-ųjų metų simbolis – Geltonasis Žemės Šuo, pasižymintis draugiškumu ir ištikimybe. Taip pat naujųjų metų elementas yra Žemė – viena iš pastovių ir materialių stichijų. Visi šie ženklai reiškia, jog ateinantys metai daugumai Zodiako ženklų bus sėkmingi finansų, meilės, karjeros ir kitose srityse.

Sužinok daugiau ...
02.12.2017, 08:30
Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai Peržiūrų (3307)
Sužinok, kuri graikų mitologijos deivė valdo tave pagal gimimo datą. Ožiaragis — Hestija Hestija – pirmoji Olimpo deivė, amžinai jauna, šeimos židinio ir šventos ugnies sergėtoja. Pats Apolonas mergino Hestiją, tačiau buvo atstumtas, nes ji buvo davusi skaistumo įžadus, o tai jau rimta. Panašiai mąsto ir Ožiaragiai: meilės žaidimai – žinoma gerai, o kas galvos apie rimtus dalykus? Žinoma, kad Ožiaragis. Kaip ir Hestija, kuri šventą ugnį perdavė Prometėjui dėl nelaimingų mirtingųjų, Ožiaragis pirma pasirūpins kitais, o tik tada savimi, bent jau taip atrodo iš šalies. Iš tiesų Ožiaragiams visai nereikia rūpintis savimi, nes jie puikiai viską susitvarko, tik aplinkiniai to nepastebi.
Sužinok daugiau ...
01.12.2017, 21:07
Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai Peržiūrų (4376)

Ar žinojote, kad vieni Zodiako ženklai turi daugiau gabumų magijai, negu kiti? Pasirodo, Saulės ir kitų dangaus kūno išsidėstymas žmogaus gimimo akimirką, lemia ne tik mūsų asmenybę, bet ir paranormalius gebėjimus bei magiškas galias…

Sužinok daugiau ...
23.11.2017, 12:01
Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai Peržiūrų (3520)

Žinia, žmogaus energinis kodas priklauso nuo jo gimimo datos skaičių. Taip pat žmogaus energinis kodas gali būti stipresnis ar silpnesnis priklausomai nuo jo vardo. Taigi, belieka sudėti žmogaus gimimo datos skaičius arba jo vardą paversti atitinkamais skaičiais pagal lietuvių kalbos abėcėlę. Tokiu būdu galima išsiaiškinti ar jam tinka kuris nors konkretus partneris, ar tai jo antroji pusė. Taip pat suprasti į kurią sferą reikia labiau nukreipti savo energiją arba kaip išspręsti netikėtai iškilusią problemą ar užduotį.

Sužinok daugiau ...
19.11.2017, 10:48
Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai Peržiūrų (10477)
Greitai Raudonasis gaidys užleis vietą Geltonajam šuniui – 2018-ųjų globėjui. Šis gyvūnas darys didelę įtaką žmonių gyvenimui, todėl kiekvienam verta sužinoti, kokiems nemalonumams reikės būti nusiteikusiems 2018 metais.
Sužinok daugiau ...
17.11.2017, 14:50
Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai Peržiūrų (3398)
Vandenis. Tiesą sakant, gyvenime yra ir svarbesnių užsiėmimų, nei sukti sau galvą dėl to, ką prisidirbo antra pusė. O jei jau ir prisidirbo, nėra reikalo tempti gumą - Vandenė susipakuos daiktus ir keliaus toliau laimės ieškoti.
Sužinok daugiau ...
17.11.2017, 10:10
Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai Peržiūrų (4531)

Smalsu pažvelgti į tavęs laukiančius 2018 metus? Nors nusikelti į ateitį ir pažvelgti, kas konkrečiai tavęs lauks, deja, neturime galimybių, galime patikinti - tai, ką perskaitysi toliau, bus tikrų tikriausia tiesa.

Sužinok daugiau ...
15.11.2017, 11:31
Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai Peržiūrų (9781)

Pateikiame zodiako ženklų, kuriuos labai sunku mylėti, reitingą. Mergelė – labiausiai santarvėje su savimi ir aplinkiniais esantis zodiako ženklas. Dažniausiai jos vertina santykius analitiškai, vos ne iš valdančiosios pozicijos. Mergelės automatiškai laiko daugumą žmonių ištiestos rankos atstumu, kol neįsitikina, kad jais galima pasitikėti. Jos – ne patys lengviausi žmonės meilės reikaluose. Kad Mergelė kažką pamiltų, ji turi susilpninti savo gynybą ir atsiverti, kas jai nebūdinga. Bet vos tik ji taip padaro, parodo nuostabią savo pusę.

Sužinok daugiau ...
« 1 2 ... 22 23 24 25 26 27 »