Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Liepos » 13

Banano gydomosios sąvybės

Stresas padidina medžiagų apykaita (metabolizmas) ir «sunaudoja» kalio atsargas organizme. Subalansuokite kalio kiekį valgydami bananus. Jei jūs nežinojote bananuose pilna kalio.

Vidutinio dydžio bananuose yra apie 150 gramų kalio, o tai reiškia, kad tai puiki prevencija prieš aterosklerozės ir širdies ligas. Bananuose gausu vitamino C, ląstelienos, magnio ir B6.

Bananuose randasi trijų skirtingų tipo cukraus ir daug skaidulų.

Išmeskite vaistus į šiukšlių dėžę: šis vaisius gydo geriau nei bet kuris kitas vaistas! Kam reikalingi vaistai dabar?

Bananai, kaip vaistas

Tai puikus energijos šaltis, daugelis tyrimų parodė, kad bananai yra geresni vaistai, negu medicininiai preparatai pritaikant tam tikrų ligų gydymui.

Nuo ko bananai gali padėti:

Vidurių užkietėjimas.
Bananuose yra pektino ir ląstelienos. Jie stimuliuoja virškinimą ir toksinų, sunkiųjų metalų šalinimą iš organizmo. Be to, bananai veikia kaip probiotikai.

Šiuose vaisiuose yra tirpių ir netirpių skaidulų.

Jie pagreitina virškinimą.
Valgykite šviežius vaisius ir daržoves reguliariai. Tai lengviausias būdas nuo užkietėjimo. Bananai sumažina pilvo pūtimą ir palengviną skausmą, sukelto vidurių užkietėjimo.

Stresas.
Stresas yra «maras» šiuolaikiniame pasaulyje kuris veikia sveikatai. Stresas padidina metabolizmą ir sumažina kalio kiekį organizme. Valgydami bananus subalansuosite kalio kiekį organizme, sureguliuosite savo širdies funkcijas.

Aukštas kraujo spaudimas.
Didelis druskos vartojimas ir kalio trūkumas didina kraujospūdį. Įsitikinkite, kad jūs valgote maisto, kuriame gausu kalio, taip pat, valgykite daugiau bananų. Daugelis mokslinių tyrimų patvirtino, kad kalis gali sumažinti spaudimą, ypač jei valgote daug druskos.

Kalis stimuliuoja druskos pašalinimą per šlapimą. Valgykite bananus kiekvieną rytą, sureguliuosite spaudimą.

Depresija.
Bananuose yra triptofano. Jis stimuliuoja serotonino sekreciją, arba «laimingą hormoną.» Vienas bananas gali padidinti serotonino lygį, kurio pagalba būsite laimingesni ir atsipalaidavę.

Bananai taip pat gali būti naudojami gydant šias ligas:

Anemija;
Avitaminozė;
PMS;
Aknė;
Skrandžio problemos;
Karščiavimas;
Irzlumas;
Cukraus kiekio sureguliavimas kraujyje;
Insultas;
Žarnyno floros stabilizavimas;
Atminties gerinimas.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
28.08.2019 laikas 20:25 Receptai – Patiekalai Traškūs vaflių ritinėliai be vaflinės
Jei jums kilo noras prisiminti vaikystės skonį, pasigamini skanius, traškius susuktus vaflius, bet neturite po ranka vaflinės, šią problemą labai lengva išspręsti. O, ir vaflių kepimas keptuvėje užims mažai laiko....

Skaityti daugiau

14.09.2018 laikas 07:59 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo kraujavimo iš nosies

Kraujavimas iš nosies liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo kraujavimo iš nosies, kraujavimas, nosis, vaistažoles, receptai kraujavimui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis ...

Skaityti daugiau

11.09.2019 laikas 20:18 Receptai – Patiekalai Paprasčiausias ir sėkmingiausias naminės duonos receptas

Su kvapnia, traškia plutele, tikras skanumėlis. Skanios naminės duonos receptas gaminkite duoną patys namuose!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
01.05.2024 laikas 18:57 Oficialiu tyrimu patvirtinta, kad vitaminas D padeda kovoti su visomis vėžio formomis

Dr. Mercola sako, kad jis primygtinai rekomenduoja kasdien protingai būti saulėje, o viena iš priežasčių yra ta, kad tai padeda natūraliai optimizuoti vitamino D kiekį. Mažas vitamino D kiekis siejamas su padidėjusia vėžio rizika1 , o vitaminas D ...

Skaityti daugiau

01.05.2024 laikas 18:24 3 Zodiako ženklai, kurių širdys tyriausios
Pasaulyje, kuriame tiek daug sudėtingų dalykų, širdies tyrumas šviečia kaip švyturys, simbolizuojantis nuoširdumą, gerumą ir geranoriškumą kitų atžvilgiu. Tyrų širdžių žmonės spinduliuoja užuojautos ir nuoširdumo aurą. Tarp Zodiako ženklų trys išsisk...

Skaityti daugiau

01.05.2024 laikas 18:12 Trys priežastys, kodėl vyrai anksčiau ar vėliau meta net geras moteris

Nepriklausomai nuo aplinkybių, paprastai yra bendros priežastys, kurias jūsų buvęs tikriausiai slepia - paslaptys, neleidžiančios jam iki galo išreikšti savo jausmų.

Skaityti daugiau