Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Liepos » 7

Jūsų organizmas užrūgštėjęs. Štai ką jums reikia padaryti

Visiška tiesa apie vėžį, kurios jūs niekada neišgirsite iš daktarų!

Daug diskutuojama, kokios vėžio atsiradimo priežastys. Pasak biochemiko Oto Heinricho Varburgo, Nobelio premijos laureato, vėžį sukelia didelis deguonies trūkumas organizme.

Paprasčiau tariant, jei organizmas patiria deguonies trūkumą, jis "užrūgštėja" tokiu būdu pradeda daugintis vėžinės ląstelės. Jis taip pat aptiko, kad vėžio ląstelės yra anaerobinės ir negali daugintis esant dideliam kiekiui deguonies arba šarminėje organizmo terpėje.

Biochemikas Oto sako, kad normalus vėžys negali išgyventi be deguonies, bet vėžinės ląstelės gali. Be to, mūsų valgomas maistas, dažnai lemia pH lygį organizme kuris subalansuoja arba išardo jį.

Oto Heinricho Varburgo, Nobelio premijos laureatas

Visiška tiesa apie vėžį, kurios jūs niekada neišgirsite iš daktarų!

Mūsų kūnui reikalinga pusiausvyra kurios lygis turėtu būti 7.365. Jei turite maža pH lygį, kaip taisyklė, jūsų prasta mityba.

Ląstelių ir jų normali funkcija gali būti sumažėjusi dėl nesubalansuoto pH, tokiu būdu atsiranda daug ligų, tokių, kaip osteoporozė, rėmuo, širdies ir kraujagyslių ligos, vėžys ir diabetas. Taip pat pagreitina senėjimo procesus.

Daugelis bakterijų, virusų, parazitų, taip pat infekcinis grybelis - Candida gali gyventi mūsų kūne ir jei mūsų kūno aplinka pašarminama, jos miršta.

Tam, kad liktume sveiki - svarbu subalansuoti pH lygį ir atstatyti šarmine organizmo aplinka.

Receptas, kuris padės jums:

1/3 šaukšto sodos;
2 šaukštai šviežių citrinos sulčių arba obuolių acto.

Sumaišykite šiuos du ingredientus.

Palaukite, kol soda pradeda putoti ir šnypšti ir įdėkite dar nedaug sodos, kol šnypštimas nesustos. Supilkite mišinį į stikline su vandeniu.

Šis gėrimas sukuria šarmine aplinka organizme ir neutralizuoja pH lygį.

Vėžio gydymas soda

Gyd. M. Sircus atrado dar paprastesnį vėžio gydymo metodą. Jis siūlo gerti paprasčiausią sodos (natrio karbonatas) tirpalą.  Plačiau apie vėžio gydymą soda galima paskaityti jo knygoje.

Pagal jį, reikia gerti pusę arbatinio šaukštelio (įdėjus į vandenį), kas dvi valandas dvi savaites.

Geriau vartoti sodą be aliuminio.

Tiesa, įspėju, kad šis metodas nėra gerai patikrintas ir tikrai nėra garantijos, kad jis veikia 100%, bet jei jau susirgote vėžiu, tai išbandyti tikrai verta.

Kada šis metodas netinka?

Soda turi daug natrio, todėl, jei yra problemų su inkstais (jei yra inkstų nepakankamumas ar jums atliekamos dializės procedūros, tai šio metodo nenaudoti), reikia pradėti po mažiau ir pusę arbatinio šaukštelio vartoti po 2-4 kartus per dieną ir palaipsniui didinti. Taip pat šį metodą reiktų taikyti atsargiai, jei yra širdies problemų ar aukštas kraujo spaudimas, skysčių susilaikymas organizme. Mano nuomone, net ir su sveikais inkstais geriau pradėti nuo mažesniu dozių ir žiūrėti kaip organizmas reaguoja.

Kodėl soda padeda?

Vėžių sergančių žmonių organizmas yra labai užsirūgštinęs (nemaišyti su skrandžio rūgštingumu) - žemas ph.  

Soda yra labai šarminantis elementas ir taip atstačius organizmo šarmų rūgščių balansą, vėžinės ląstelės žūva, nes jos neišgyvena šarminėje aplinkoje. Dar galima  kartu su soda naudoti šaukštelį melaso. Beje, organizmas (kasa) pats gamina sodą, kad neutralizuotų rūgštų skrandžio turinį (skrandyje apdorotą maistą), ateinantį į plonąjį žarnyną, kad jis toliau būtų virškinamas ir pasisavinamas.

Kaip ir visuose straipsniuose, norėtųsi priminti, kad tai straipsnis ir mintys išdėstytos interneto leidiniuose. Visada reikia tartis su gydytoju. Jūs patys esate atsakingi už savo sveikatą.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
15.01.2020 laikas 19:45 Receptai – Patiekalai Naujas Receptas: Vaisių Ir Riešutų Duona
Kol kepa pyragas, paruoškite užpilą. Dubenėlyje išmaišykite cukraus pudrą su vanilės ekstraktu, tarkuota apelsino žievele ir apelsinų sultimis. Užipilą tolygiai paskirstykite ant iškepto pyrago viršaus ir pabarstykite kepintomis p...

Skaityti daugiau

04.09.2019 laikas 14:34 Receptai – Patiekalai Receptas tiems, kurie nori skanių kotletų, bet tingi stovėti prie viryklės!

Aš gaminu būtent taip! Šis receptas skirtas tiems, kurie nenori stovėti prie viryklės ir tuo pačiu metu nori gauti skanius, sultingus kotletus.

Skaityti daugiau

02.08.2019 laikas 12:10 Receptai – Patiekalai Vištienos ir moliūgo kotletai

Gaminame namuose. Vištienos ir moliūgo kotletai. Vištienos filė nuplauname, nusausiname ir pjaustome nedideliais gabaliukais. Moliūgo odelę nulupame, minkštimą taip pat pjaustome nedideliais gabaliukais. Svogūnus nulupame ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 20:48 H5N1 paukščių gripas rastas maisto prekių parduotuvių piene, nes pradedami Gateso finansuojamos vakcinos bandymai
Ligų kontrolės ir prevencijos centras nurodė valstijoms pasirengti "greitiems paukščių gripo tyrimams" po to, kai pasterizuotame piene iš maisto prekių parduotuvių buvo rasta H5N1 viruso fragmentų.

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 15:18 Aš nusprendžiau paimti svetimą močiutę iš senelių namų
Nė vienas iš draugų ar kaimynų nepritarė mano poelgiui. Visi kaip vienas pasukiojo pirštu prie smilkinio, tardami: ir taip dabar sunkus metas, o tu dar sau išlaikytinę namo pasiėmei!

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 14:20 Nežinau ką daryti. Gailiuosi, kad ištekėjau už 15 metų vyresnio vyro
Visada buvau energinga, linksma mergina, mėgau aktyvų poilsį ir sportą. Tačiau būdama 32-ejų virtau sena griuvena ir nebejaučiu gyvenimo skonio.

Skaityti daugiau